Clickmed
programare rapida la medic
CC

Dr. Constantin Sorin Craciunas

Medic specialist in Neurochirurgie
True
5 15
15
|adauga opinie

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 15 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Constantin Sorin Craciunas?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

elisabeta chiscop
9 ani si 10 luni

un doctor minunat,cu maini de aur.am fost operata in decembrie 2013,fiind in pericol de a ramane tetraplegica,acum sunt foarte bine, ba chiar pot sa o iau la fuga.Vorbele sunt prea putine pentru a multumi in deajuns acestui medic si colectivului de cadre medicale de la Bagdasar Arseni.Va multumesc si multa sanatate domnule doctor.

ene v.
9 ani si 11 luni

Hernie lombara operata acum trei saptamani. Acum sunt in drum spre Madrid...vacanta. am spus tot cu asta!mai este doar o simpla jena pe picior...care trece vizibil de la o zi la alta. super omul! glumeste si insufla optimism. destul de ocupat...isi gaseste insa timp sa vorbeasca cu toata lumea...dimineata este intotdeauna in fuga intre sala de operatii si consultatii. Pe mine m-a chemat la spital undeva pe la 9 seara...si nu terminase inca de operat. dincolo de ora tarzie....m-a lamurit insa cu totul si pot spune ca...as repeta experienta cu ochii inchisi....desi mi-a fost o frica sora cu moartea, dupa ce citisem pe internet despre aceasta boala. tot respectul!!!!!

ELENA
9 ani si 12 luni

dupa ce am asteptat 4 ore( la recomandarea unui medic reumatolog),in conditiile in care il anuntase asistenta de la cab.nr.7(ambulatoriu)si a spus ca vine in jurul orelor 12,00!imaginati-va ca am asteptat 4 ore si nu a venit... ce credibilitate sa mai aibe acest dr.? acest dr. care isi permite sa fumeze in sala de operatii, ati auzit domnilor de la bagdasar arseni?

[email protected]
10 ani si 1 luni

Mana de aur, suflet minunat, un adevarat profesionist. Cu el mergi la sigur!

vladimir
10 ani si 2 luni

Sunt zguduit de acest domn doctor Craciunas Sorin. In urma unei consultatii in mediul medical privat, imi sunt recomandate investigatii imagistice suplimentare ( firesti). Interpretarea rezultatelor insa imi este solicitata de medicul Craciunas Sorin in mediul spitalicesc de stat unde a trebuit sa-l astept in conditii infecte pe coluare impreuna cu tatal meu in varta de 88 ani (cu dureri atroce de coloana vertebrala tratate cu morfina) timp de 2 ore. Si asta dupa ce am trecut de p***ai, bodyguard, vezi doamne, din parcare care m-au amenintat ca imi va fi lovita masina daca nu o parchez la 500m de intrare, intr-un noroi de 30cm de unde impreuna cu tatal meu, greu deplasabil, urma sa ne aventuram off road, cu bastonul. Intr-un final nu am reusit decat sa plecam acasa epuizati, umiliti, de un sistem al carui pilon este inclusiv acest domn doctor Craciunas Sorin care nu a catadicsit sa ajunga la o intervedere programata cu un vechi dar indreptatit beneficiar al asigurarilor de sanatate platite o viata. Mai mult decat atat domnul doctor Craciunas Sorin, nu a putut respecta nici programarea la clinica privata unde, in fapt, trebuia sa interpreteze rezultatele investigatiilor pe care le-a solicitat. Ce se poate intampla daca un atfel de medic intra cu tine in sala de operatie?? Sau poate nu! Poate totusi gasesti un medic...in Austria?! In urma acestei experiente, eu consider ca este inutil sa mai platesc asigurari de sanatate la stat.

catrina
10 ani si 5 luni

Buna seara acest medic a avut mana de aur am fost operata in iulie 2012, am facut rmn dupa un an, a iesit f bine si ma simt f bine ii multumesc din suflet il pomenesc mereu la biserica.

Coman Corneliu
10 ani si 5 luni

Este in primul rand un OM si un mare medic,modest comunicativ,rabdator

Anonim
10 ani si 7 luni

In August 2013,a operat.o pe mama mea acest doctor minunat rabdator si bine pregatit profesional.Ii multumesc ca a avut rabdare sa ne explice in ce a constat operatie .acum mama mea se simte foarte bine.il voi recomanda si altor oameni daca este nevoie.va multumesc domnule doctor!

Afla programul disponibil si programeaza-te online la Dr. Constantin Sorin Craciunas
prin sistemul de programari Clickmed!

Locatie medic

Hyperclinica MedLife Constanta
Adresa: Bulevardul Tomis nr.79-81
Localitate: , Constanta
Telefon: 0241960
11 Mai 2023

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter