Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 50 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Constantin Marius Catana?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Vasile
4 luni si 3 zile

Acest medic a reusit in urma unei operatii sa imi distruga viata. Mi-a spus inainte de operatie ca imi voi reveni in 2-3 luni si au trecut 3 ani de la interventie si am dureri insuportabile in zona afectata.Calitatea vietii mi-a fost total schimbata, nu mai pot sa-mi desfasor activitatea ca inainte. Dupa nenumarate dati in care am fost la dumnealui si i-am spus despre starea mea, concluzia a fost ca o sa raman in starea aceasta pe viata. Ganditi-va de mai multe ori inainte sa va lasati pe mana lui.

Suzana pop
9 luni si 7 zile

Pentru cei care sunt programati de la ora 9 si docotrul ajunge la ora 12. Este un fenomen frecventat de asa zisul doctor. Toata lumea il critica pentru comportament,pentru faptul ca isi bate joc de pacienti! Vede superficial pacientul, 2 pacienti si apoi pleaca si mai vine peste 3 ore spunand ca are treaba in sala de operatie. O bataie de joc din partea lui. Spune ca nu dureaza mai mult de o ora si vine dupa 3 ore! Feriti va de acest specimen! Este o insulta pentru medicina!

Utilizator21582396932
3 ani si 28 zile

Pe mine ma incerca o hernie de disc, am apelat la domnul doctor Marius Catana care dupa ce a intarziat 3 ore a reusit sa debaraseze circa 5-6 pacienti in cateva minute. Vizibil deranjat de faptul ca am venit la consult a reusit sa imi intoarca de 3 ori spatele in mai putin de 1 minut in care incercam sa ii povestesc despre problema mea. De 2 ori l-am intors din drum iar a 3-a oara m-a lasat cu un bilet de trimitere in mana in care ma trimitea sa fac kineto terapie deorece nu eram de operat dupa spusele lui. In cele din urma mi-am gasit alt doctor si m-am si operat pentru ca in total 3 medici mi-au recomandat sa ma operez.

Andra
7 ani si 2 luni

Un profesionist, un doctor extraordinar, mie mi-a redat sanatatea, un om deosebit! Categoric il recomand!

hoareau
7 ani si 3 luni

Mama à fost operata in 2012 de acest chirurg catalogat ça fiind unul dintre cei mai buni medici ai spitalului. Operatie nereusita. In 2012 mi-am ingropat mama, raminind orfana.

GIURCA Luminita
7 ani si 10 luni

9 Mai 2015, o zi in care in icoana sufletului meu a apàrut imaginea Dr Catana. Este o persoanà cu o frumusete si o noblete fizica si moralà cum rar se mai intalnesc in ziua de azi. Un medic care respectà pacientul si ii acordà increderea necesarà de a trece peste orice interventie chirurgicala oricat de riscantà si de grea ar fi (in cazul meu, mi-a fost scoasà o tumoare intraduralà, extramedularà intre T2 si T8 de 14 centrimetrii intr-o interventie care a durat 8 ore). Cuvintele sunt mici si greu de gàsit pentru a ajunge la inàltimea realizarilor Dr Catana. Và recomand tuturor sà apelati cu cea mai mare incredere la serviciile Dr Catana si sà ignorati comentariile negative pentru cà sunt cu siguranta facute de persoane care nu l-au cunoscut.

Vali C
8 ani si 9 luni

Am avut o interventie chirurgicala pentru hernie L5-S1 in urma cu 2 saptamani. Evolutia postoperatorie este favorabila si, in acest moment, ma simt bine, nu mai am dureri pe picior iar amorteala de la talpa dispare incet, incet. Dl. Catana este un profesionist si il recomand.

ana maria
8 ani si 10 luni

E cel mai bun doctor!!

Locatie medic

Spitalul clinic de urgenta BAGDASAR-ARSENI (fostul Spital de Neurochirurgie)
Adresa: Sos. Berceni, nr12
Localitate: Sectorul 4, Bucuresti
Telefon: 0213343025, 0213343027

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter