Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 49 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Constantin Marius Catana?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Suzana pop
3 luni si 22 zile

Pentru cei care sunt programati de la ora 9 si docotrul ajunge la ora 12. Este un fenomen frecventat de asa zisul doctor. Toata lumea il critica pentru comportament,pentru faptul ca isi bate joc de pacienti! Vede superficial pacientul, 2 pacienti si apoi pleaca si mai vine peste 3 ore spunand ca are treaba in sala de operatie. O bataie de joc din partea lui. Spune ca nu dureaza mai mult de o ora si vine dupa 3 ore! Feriti va de acest specimen! Este o insulta pentru medicina!

Utilizator21582396932
2 ani si 7 luni

Pe mine ma incerca o hernie de disc, am apelat la domnul doctor Marius Catana care dupa ce a intarziat 3 ore a reusit sa debaraseze circa 5-6 pacienti in cateva minute. Vizibil deranjat de faptul ca am venit la consult a reusit sa imi intoarca de 3 ori spatele in mai putin de 1 minut in care incercam sa ii povestesc despre problema mea. De 2 ori l-am intors din drum iar a 3-a oara m-a lasat cu un bilet de trimitere in mana in care ma trimitea sa fac kineto terapie deorece nu eram de operat dupa spusele lui. In cele din urma mi-am gasit alt doctor si m-am si operat pentru ca in total 3 medici mi-au recomandat sa ma operez.

Andra
6 ani si 8 luni

Un profesionist, un doctor extraordinar, mie mi-a redat sanatatea, un om deosebit! Categoric il recomand!

hoareau
6 ani si 10 luni

Mama à fost operata in 2012 de acest chirurg catalogat ça fiind unul dintre cei mai buni medici ai spitalului. Operatie nereusita. In 2012 mi-am ingropat mama, raminind orfana.

GIURCA Luminita
7 ani si 4 luni

9 Mai 2015, o zi in care in icoana sufletului meu a apàrut imaginea Dr Catana. Este o persoanà cu o frumusete si o noblete fizica si moralà cum rar se mai intalnesc in ziua de azi. Un medic care respectà pacientul si ii acordà increderea necesarà de a trece peste orice interventie chirurgicala oricat de riscantà si de grea ar fi (in cazul meu, mi-a fost scoasà o tumoare intraduralà, extramedularà intre T2 si T8 de 14 centrimetrii intr-o interventie care a durat 8 ore). Cuvintele sunt mici si greu de gàsit pentru a ajunge la inàltimea realizarilor Dr Catana. Và recomand tuturor sà apelati cu cea mai mare incredere la serviciile Dr Catana si sà ignorati comentariile negative pentru cà sunt cu siguranta facute de persoane care nu l-au cunoscut.

Vali C
8 ani si 4 luni

Am avut o interventie chirurgicala pentru hernie L5-S1 in urma cu 2 saptamani. Evolutia postoperatorie este favorabila si, in acest moment, ma simt bine, nu mai am dureri pe picior iar amorteala de la talpa dispare incet, incet. Dl. Catana este un profesionist si il recomand.

ana maria
8 ani si 4 luni

E cel mai bun doctor!!

Andrei Chirescu
8 ani si 4 luni

Am 25 de ani, iar anul trecut (2013) in Iunie am avut un accident la box. Dupa RMN la doctor Diana Fatoi de la Euromedic, am avut diagnostic Hernie de disc L5-S1 cu fragment migrat. Am consultat 8 medici, atat neurochirurgi cat si neurologi. 3 dintre acestia, mi-au furnizat date importante. Dupa acumularea de informatii am vrut sa ma operez in strainatate, nici nu voiam sa aud de Romania (din cauza unei experiente anterioare cu o alta problema). M-am interesat in Germania, America si Paris de variante iar pentru mine (din cauza fragmentului migrat) operatia cea mai potrivita era discectomie laparoscopic. M-am interesat ce materiale si ustensile se folosesc in cele 3 tari si am fost surprins sa aflu ca si la noi se folosesc aceleasi. M-am operat la Marius Catana, deoarece toti doctorii m-au trimis la el. Acuma, dupa aproape un an, sunt ca nou. Fac sport de contact si orice altfel de exercitiu ca inainte de hernie. Mentionez ca am ascultat cu strictete sfaturile doctorului Catana (chiar si cele 3 sapt de repaus la pat). Pe mine acest doctor m-a salvat complet, cand toti ceilalti imi explicau cu ce sechele o sa raman. Sa-i dea Dumnezeu sanatate sa-i salveze si pe ceilalti. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, puteti sa ma contactati la: 0741555601. Mi-as fi dorit sa vorbesc cu cineva care a trecut prin aceasta experienta dar n-am avut ocazia inainte sa ma operez. Multa sanatate!

Locatie medic

Spitalul clinic de urgenta BAGDASAR-ARSENI (fostul Spital de Neurochirurgie)
Adresa: Sos. Berceni, nr12
Localitate: Sectorul 4, Bucuresti
Telefon: 0213343025, 0213343027

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter