Coronavirus Update

Dr. Constantin Marius Catana
Medic specialist in Neurochirurgie
Medic la Spitalul clinic de urgenta BAGDASAR-ARSENI (fostul Spital de Neurochirurgie)
Adresa: Sos. Berceni, nr12
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti
Fax: 021.334.73.50

48 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21582396932
Utilizator2158239693
2

1 ani si 9 luni
Pe mine ma incerca o hernie de disc, am apelat la domnul doctor Marius Catana care dupa ce a intarziat 3 ore a reusit sa debaraseze circa 5-6 pacienti in cateva minute. Vizibil deranjat de faptul ca am venit la consult a reusit sa imi intoarca de 3 ori spatele in mai putin de 1 minut in care incercam sa ii povestesc despre problema mea. De 2 ori l-am intors din drum iar a 3-a oara m-a lasat cu un bilet de trimitere in mana in care ma trimitea sa fac kineto terapie deorece nu eram de operat dupa spusele lui. In cele din urma mi-am gasit alt doctor si m-am si operat pentru ca in total 3 medici mi-au recomandat sa ma operez.
Andra
Andra
5 ani si 10 luni
Un profesionist, un doctor extraordinar, mie mi-a redat sanatatea, un om deosebit! Categoric il recomand!
hoareau
hoareau
5 ani si 11 luni
Mama à fost operata in 2012 de acest chirurg catalogat ça fiind unul dintre cei mai buni medici ai spitalului. Operatie nereusita. In 2012 mi-am ingropat mama, raminind orfana.
GIURCA Luminita
GIURCA Luminita
6 ani si 6 luni
9 Mai 2015, o zi in care in icoana sufletului meu a apàrut imaginea Dr Catana. Este o persoanà cu o frumusete si o noblete fizica si moralà cum rar se mai intalnesc in ziua de azi. Un medic care respectà pacientul si ii acordà increderea necesarà de a trece peste orice interventie chirurgicala oricat de riscantà si de grea ar fi (in cazul meu, mi-a fost scoasà o tumoare intraduralà, extramedularà intre T2 si T8 de 14 centrimetrii intr-o interventie care a durat 8 ore). Cuvintele sunt mici si greu de gàsit pentru a ajunge la inàltimea realizarilor Dr Catana. Và recomand tuturor sà apelati cu cea mai mare incredere la serviciile Dr Catana si sà ignorati comentariile negative pentru cà sunt cu siguranta facute de persoane care nu l-au cunoscut.
Vali C
Vali C
7 ani si 6 luni
Am avut o interventie chirurgicala pentru hernie L5-S1 in urma cu 2 saptamani. Evolutia postoperatorie este favorabila si, in acest moment, ma simt bine, nu mai am dureri pe picior iar amorteala de la talpa dispare incet, incet. Dl. Catana este un profesionist si il recomand.
ana maria
ana maria
7 ani si 6 luni
E cel mai bun doctor!!
Andrei Chirescu
Andrei Chirescu
7 ani si 6 luni
Am 25 de ani, iar anul trecut (2013) in Iunie am avut un accident la box. Dupa RMN la doctor Diana Fatoi de la Euromedic, am avut diagnostic Hernie de disc L5-S1 cu fragment migrat. Am consultat 8 medici, atat neurochirurgi cat si neurologi. 3 dintre acestia, mi-au furnizat date importante. Dupa acumularea de informatii am vrut sa ma operez in strainatate, nici nu voiam sa aud de Romania (din cauza unei experiente anterioare cu o alta problema). M-am interesat in Germania, America si Paris de variante iar pentru mine (din cauza fragmentului migrat) operatia cea mai potrivita era discectomie laparoscopic. M-am interesat ce materiale si ustensile se folosesc in cele 3 tari si am fost surprins sa aflu ca si la noi se folosesc aceleasi. M-am operat la Marius Catana, deoarece toti doctorii m-au trimis la el. Acuma, dupa aproape un an, sunt ca nou. Fac sport de contact si orice altfel de exercitiu ca inainte de hernie. Mentionez ca am ascultat cu strictete sfaturile doctorului Catana (chiar si cele 3 sapt de repaus la pat). Pe mine acest doctor m-a salvat complet, cand toti ceilalti imi explicau cu ce sechele o sa raman. Sa-i dea Dumnezeu sanatate sa-i salveze si pe ceilalti. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, puteti sa ma contactati la: 0741555601. Mi-as fi dorit sa vorbesc cu cineva care a trecut prin aceasta experienta dar n-am avut ocazia inainte sa ma operez. Multa sanatate!
test
test
7 ani si 6 luni
foarte ok
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Constantin Marius Catana


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

48 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Constantin Marius Catana

Medic specialist in Neurochirurgie
Medic la Spitalul clinic de urgenta BAGDASAR-ARSENI (fostul Spital de Neurochirurgie)
Adresa: Sos. Berceni, nr12

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter