Coronavirus Update

Dr. Claudiu Matei
Medic specialist in Neurochirurgie

12 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
FRINCU AURORA
FRINCU AURORA
6 ani si 3 luni
in numele fiului meu iulian frincu, pentru domnul doctor matei claudiu si intreg colectivul de la sectia de neurochirurgie,toata recunostinta din lume.va multumesc din suflet si va urez multa sanatate si numai impliniri !
ioana
ioana
6 ani si 3 luni
Un om deosebit si un neurochirurg cum toti ar trebui sa fie. Ii multumesc !!
Bunaciu florin
Bunaciu florin
6 ani si 6 luni
K Este cel mai bun medic din lume mia salvat viata
Miron Elena
Miron Elena
7 ani si 3 luni
Aflat intr-o situatie grava privind anatatea, sotul meu a avut sansa sa traiasca datorita actului medical efectuat de dr. Neurochirurg Claudiu Matei de la Policlinica Polisano Sibiu, care printr-un ridicat nivel profesional a diagnosticat si efectuat interventia chirurgicala, utilizand substanta ''''''''gliolan''''''''- folosita in premiera nationala in luna ianuarie a acestui an. Aceasta substanta permite cresterea gradului de precizie si reusita in tumorile encefalitice. Acum dupa doua luni de la operatie tinem sa multumim pe aceasta cale D-lui Doctor Claudiu Matei precum si echipei sale care si-au demonstrat profesionalismul in conditii medicale de exceptie asigurate de Policlinica Polisano Sibiu. Ma bucur ca in orasul nostru exista astfel de unitati medicale care iti asigura sentimentul unei sigurante si linisti sufletesti privind ziua de maine. Dumnezeu sa va ajute si sa va dea sanatate Domnule Doctor!
maican ioana
maican ioana
7 ani si 8 luni
Multa recunostinta pentru atitudinea profesionala impecabila a domnului doctor Claudiu Matei si personalului sectiei de neurochirurgie de la clinica Polisano. Multumesc domnule doctor! Sa aveti numai reusite!
Livia Lupu
Livia Lupu
7 ani si 10 luni
Domnul doctor m-a operat in luna septembrie 2013 de hernie de disc la clinica Polisano. Mi-a explicat pe larg si cu foarte multa rabdare ce inseamna afectiunea mea si la ce sa ma astept dupa operatie, ce inseamna si ce implica recuperarea. Tot colectivul medical in frunte cu dl. dr. Matei Claudiu m-au facut sa ma simt in siguranta pe mainile lor, au fost mai mult decat amabili si au reusit sa ma puna pe picioare. Cat despre conditile din clinica, numai de bine.
Eneotescu Luminita
Eneotescu Luminita
7 ani si 11 luni
Un om extraordinar, un doctor cu o atitudine profesionala impecabila. Daca multumesc este cel mai recunoscator cuvant, atunci, MULTUMESC domnule doctor, pentru ca mi-ati salvat MAMA.
Enescu
Enescu
8 ani si 1 luni
Un doctor in adevaratul sens al cuvantului!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Claudiu Matei


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

12 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Claudiu Matei

Medic specialist in Neurochirurgie

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter