Coronavirus Update

Dr. Cezara Danciu
Medic specialist in ORL
Medic la Spitalul clinic COLTEA
Adresa: Bd. I. C. Bratianu nr. 1
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021.311.01.53

18 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21538931533
Utilizator2153893153
3

2 ani si 6 luni
Am avut norocul s o intalnesc pe dna doctor.Un om si un medic excelent.Va multumesc
Utilizator21535708032
Utilizator2153570803
2

2 ani si 7 luni
Unul dintre cei mai dezinteresati medici din cati am intalnit! Nici macar nu s-a uitat la mine, m-a trimis sa fac ct si radiografii ca intr-un final sa imi prescrie un medicament la care sunt alergica,iar cand i-am atras atentia mi-a replicat : Eu ti l-am scris, e treaba ta daca il iei sau nu.
Remus
Remus
5 ani si 1 luni
Tot respectu pentru doamana doctor cezara danciu, un doctor fff bun ...
cristian
cristian
5 ani si 4 luni
Ieri,am fost la camera de garda a spitalului Coltea,aici era de garda d-na doctor Cezara Danciu,am intrat in cabinet,am spus problema pentru care am venit iar dansa nici macar nu m-a bagat in seama.Am fost ascultat si consultat de medicul rezident Mihnea Condeescu care m-a trimis sa fac o radiografie a sinusurilor.Dupa efectuarea radiografiei am revenit in cabinet unde domnul doctor mi-a dat o reteta iar "distinsa" doamna doctor mi-a spus sa fac un C.T.(dandu-mi o adresa a unui C.T. particular) deoarece radiografia este prost facuta (aceasta fiind facuta in cadrul spitalului).Asistenta mi-a spus sa retin numele d-nei doctor si dupa efectuarea examenului sa revin la "d-na doctor Cezara Danciu"....de revenit nu voi reveni dar,cu siguranta,numele il voi retine !!! O parere excelenta pentru aspectul spitalului si pentru medicul rezident Mihnea Condeescu,cat despre d-na doctor...!!!
ionut
ionut
5 ani si 12 luni
Doamna cezara m-a tratat cu indiferenta timp de 3 luni spunandu-mi ca nu am nimic.A pus diagnosticul de sinuzita conform spuselor mele si intre timp mi- a dat sinupret la greu...dupao radiografie saf la cererea mea a continuat sa imi spuna ca nu am nimic.Am schimbat medicul care ma tratat altfel, dupa fibroscopie si ct am sinuzita sfenoidala, maxilara,edmoidala si inca ceva...acum trebuie sa ma operez ca nu am fost tratat cum trebuie!!!
Cristina
Cristina
6 ani si 2 luni
Intotdeauna vor exista pareri ''''''''''''''''pro'''''''''''''''' si ''''''''''''''''contra''''''''''''''''.Personal,am tot respectul pentru dna dr Danciu,atat profesional cat si uman.Este o tipa volubila,deschisa iar numarul pacientilor care este zi de zi la usa camerei de garda cred ca spune tot despre profesionalismul dumneaei.Mai departe,fiecare sa traga ce concluzie doreste....
elen-marieta
elen-marieta
8 ani si 3 zile
un medic excelent. i-am fost pacienta si la Munposan si la Coltea, a dat dovada de acelasi profesionalism si omenie. multumesc.
veronica
veronica
8 ani si 2 luni
Eu am fost dezamagita de d-na dr. Danciu c. Consult superficial , lipsa de atentie pt. pacient . De la amigdale am facut o infectie la sinusurile maxilare . Mi-a cerut sa fac tomografia sinusurilor . Am venit cu tomografia , s-a uitat in amigdale si mi-a spus ca amigd. sunt bine , n-au nimic . Am mai trecut cu durerea in nas , pe la cabinetul d-nei , nici nu s-a mai uitat la mine . M-a lasat fara sa se mai uite la mine . Am plecat la Craiova , la vara mea d-na DOCTOR LUCIA GODEANU , medic de laborator , mi-a facut exudat faringian , nazal , precum si examenul sputei cu expectoratie vascoasa din gat si de culoare cand galben , cand verzui . Rezultatul : PNEUMOCOC in sinusuri si infectie cu CANDIDA . Tratament : o mixtura pentru badijonarea gurii si AUGMENTIN 875 mg timp de 10 zile . Tratamentul a fost prescris de D-NA DR. OLAR - Craiova . Sa traiti distinse doamne doctor din Craiova spit nr 3 ! . Gratie d-voastra sunt sanatoasa ! . Aici in Bucuresti n-am gasit in doi ani de suferinta si cautari, un medic care sa ma ajute .Inca odata mii de multumiri spitalului nr 3 Craiova , laborator , d-na dr . GODEANU LUCIA . Semnez VERA C .
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Cezara Danciu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

18 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Cezara Danciu

Medic specialist in ORL
Medic la Spitalul clinic COLTEA
Adresa: Bd. I. C. Bratianu nr. 1

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter