Coronavirus Update
CD

Dr. Cezara Danciu

Medic specialist in ORL

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 18 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Cezara Danciu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator21538931533
3 ani si 7 luni

Am avut norocul s o intalnesc pe dna doctor.Un om si un medic excelent.Va multumesc

Utilizator21535708032
3 ani si 9 luni

Unul dintre cei mai dezinteresati medici din cati am intalnit! Nici macar nu s-a uitat la mine, m-a trimis sa fac ct si radiografii ca intr-un final sa imi prescrie un medicament la care sunt alergica,iar cand i-am atras atentia mi-a replicat : Eu ti l-am scris, e treaba ta daca il iei sau nu.

Remus
6 ani si 3 luni

Tot respectu pentru doamana doctor cezara danciu, un doctor fff bun ...

cristian
6 ani si 5 luni

Ieri,am fost la camera de garda a spitalului Coltea,aici era de garda d-na doctor Cezara Danciu,am intrat in cabinet,am spus problema pentru care am venit iar dansa nici macar nu m-a bagat in seama.Am fost ascultat si consultat de medicul rezident Mihnea Condeescu care m-a trimis sa fac o radiografie a sinusurilor.Dupa efectuarea radiografiei am revenit in cabinet unde domnul doctor mi-a dat o reteta iar "distinsa" doamna doctor mi-a spus sa fac un C.T.(dandu-mi o adresa a unui C.T. particular) deoarece radiografia este prost facuta (aceasta fiind facuta in cadrul spitalului).Asistenta mi-a spus sa retin numele d-nei doctor si dupa efectuarea examenului sa revin la "d-na doctor Cezara Danciu"....de revenit nu voi reveni dar,cu siguranta,numele il voi retine !!! O parere excelenta pentru aspectul spitalului si pentru medicul rezident Mihnea Condeescu,cat despre d-na doctor...!!!

ionut
7 ani si 1 luni

Doamna cezara m-a tratat cu indiferenta timp de 3 luni spunandu-mi ca nu am nimic.A pus diagnosticul de sinuzita conform spuselor mele si intre timp mi- a dat sinupret la greu...dupao radiografie saf la cererea mea a continuat sa imi spuna ca nu am nimic.Am schimbat medicul care ma tratat altfel, dupa fibroscopie si ct am sinuzita sfenoidala, maxilara,edmoidala si inca ceva...acum trebuie sa ma operez ca nu am fost tratat cum trebuie!!!

Cristina
7 ani si 3 luni

Intotdeauna vor exista pareri ''''''''''''''''pro'''''''''''''''' si ''''''''''''''''contra''''''''''''''''.Personal,am tot respectul pentru dna dr Danciu,atat profesional cat si uman.Este o tipa volubila,deschisa iar numarul pacientilor care este zi de zi la usa camerei de garda cred ca spune tot despre profesionalismul dumneaei.Mai departe,fiecare sa traga ce concluzie doreste....

elen-marieta
9 ani si 1 luni

un medic excelent. i-am fost pacienta si la Munposan si la Coltea, a dat dovada de acelasi profesionalism si omenie. multumesc.

veronica
9 ani si 3 luni

Eu am fost dezamagita de d-na dr. Danciu c. Consult superficial , lipsa de atentie pt. pacient . De la amigdale am facut o infectie la sinusurile maxilare . Mi-a cerut sa fac tomografia sinusurilor . Am venit cu tomografia , s-a uitat in amigdale si mi-a spus ca amigd. sunt bine , n-au nimic . Am mai trecut cu durerea in nas , pe la cabinetul d-nei , nici nu s-a mai uitat la mine . M-a lasat fara sa se mai uite la mine . Am plecat la Craiova , la vara mea d-na DOCTOR LUCIA GODEANU , medic de laborator , mi-a facut exudat faringian , nazal , precum si examenul sputei cu expectoratie vascoasa din gat si de culoare cand galben , cand verzui . Rezultatul : PNEUMOCOC in sinusuri si infectie cu CANDIDA . Tratament : o mixtura pentru badijonarea gurii si AUGMENTIN 875 mg timp de 10 zile . Tratamentul a fost prescris de D-NA DR. OLAR - Craiova . Sa traiti distinse doamne doctor din Craiova spit nr 3 ! . Gratie d-voastra sunt sanatoasa ! . Aici in Bucuresti n-am gasit in doi ani de suferinta si cautari, un medic care sa ma ajute .Inca odata mii de multumiri spitalului nr 3 Craiova , laborator , d-na dr . GODEANU LUCIA . Semnez VERA C .

Locatie medic

Spitalul clinic COLTEA
Adresa: Bd. I. C. Bratianu nr. 1
Localitate: Sectorul 3, Bucuresti
Telefon: 0213142744, (centrala)

Specialitate

ORL

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter