Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 9 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Catalina Poiana?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Cristina Nita
6 ani si 4 luni

Nu am ce sa-i reporosez doameni doctor. Si-a dat interesul fata de mine cat am fost internata la Parhon si ii multumesc. Da, am fost la Mediurg Ploiesti prima data si da, am asteptat mult, dar asta se datoreaza numarului mare de oameni care apeleaza la dumneaei. Asta se intampla cand iti faci meseria bine, lumea te cauta.

Camelia
6 ani si 6 luni

O doamna foarte neserioasa mi.am facut programare din luna septembrie am platit 250 lei si nici acum in februarie nu m.a consultat. M.au amanat de la o luna la alta rusine!

Liliana Banu
6 ani si 6 luni

UN DOCTOR EXCELENT,OPERSOANA REMARCABILA,RESPONSABILA SI PE CARE AS RECOMANDA-O ORICUI.NU E USOR DE AJUNS, DIN CAUZA FOARTE MULTOR PREOCUPARI SI RESPONSABILITATI PE CARE LE ARE, PE PLAN PROFESIONAL. PACAT CA DE LA 1 MARTIE 2016, NU MAI ESTE COLABORATOR AL CENTRULUI DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT VICTOR BABES.

alina
6 ani si 6 luni

o nesimtita. mai presus de pregatirea profesionala un medic bun are respect fata de pacient. respectandu-l pe celalalt, te respecti pe tine. o singura data am fost la dansa iar a doua oara cu siguranta nu voi mai calca.

stanescu bogdan manuel
9 ani si 2 luni

inainte de a fii conferential si multe alte titluri care le detine ti, fiti oameni,acesti doctori facuti la apelul de seara care nu au pik de respect pt niki un pacient decat atunci cand scoatem banu si vi l bagam in buzunar.Aveti macar respect fata de oamenii [...] - comentariu moderat de Admin

TUDOSE ION
9 ani si 6 luni

Un foarte bun specialist si un exceptional OM

Ioana
9 ani si 6 luni

Da doamna Poiana Catalina este un doctor ff bun.. este si la Medlife si este adevarat ca se gaseste o programare mult mai repede..la spital este ff aglomerat si dureaza ore pana se intra..

Anonim
10 ani si 4 luni

Aceasta doctorita , mare sefa mai nou la Parhon unde de altfel si profeseaza,(((( vine si pe la ploiesti la o clinica privata,( foarte prost organizata) stai cu orele la usa ei chiar daca ai programare la o anumita ora (la o clinica privata, repet acest aspect! )))Scuze de balbe dar m-a deranjat acest lucru, am stat 1 ora si jumatate in plus de la ora la care avem programarea .... m-a vazut si mi-a spus ca daca nu ma simt bine, sa o sun sau sa fac in asa fel incat sa iau legatura cu dumneaei.M-am simtit foarte rau dupa tratamentul pe care mi l-a dat , nu am reusit sa o sun, dar m-am dus la clinica (neac***a programare) in coditiile date, si ...ghici ....trebuia sa astep vreo 1 ora sau 2, dar nu stia daca ma vede sau nu sa-mi spuna ce trebuie sa fac mai departe dupa tratamentul pe care mi-l daduse !....am plecat .... EU NU MA ROG DE NIMENI NICIODATA PE BANII MEI , BANII MEI SUNT MUNCITI !!! .... Dragii mei, nu stiu ce sa zic ....poate ca este nemaipomenita ca medic , nu contest Doamne fereste !!!! ...dar cu siguranta este prea PLICTISITA, OBOSITA, este impartita in 3 locuri numai ce stiu eu , Victor Babes, Parhon, Ploiesti-Medi-Urg si am impresia ca mai si preda pe la facultate ...nu mai conteaza ....!....Bine ca poate ! Dar, sa-si faca meseria nu doar pentru bani !! A FACUT UN JURAMANT CAND A TERMINAT FACULTATEA, CEL AL LUI HIPOCRATE ! Cititi-l oameni buni si datile peste nas tuturor " CADRELOR MEDICALE" neinteresate sau mai slab pregatite ! Sorry pentru cele spuse , dar pe mine m-a pierdut de DONATOR !... sa aveti parte numai de "Succesuri " dna Doctor si Profesor si ce-o-ti mai fi ! Catalina A.

Locatie medic

Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34
Localitate: Sectorul 1, Bucuresti
Telefon: 0213172041

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter