Coronavirus Update

Dr. Carmen Zainea
Medic specialist in Balneologie Medicina fizica Recuperare medicala Reumatologie
Medic la Centrul de Boli Reumatismale DR ION STOIA
Adresa: Str. Thomas Masaryk nr. 5
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.211.68.48

18 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Liliana Cojocaru
Liliana Cojocaru
5 ani si 1 luni
Empatia este calitatea cu care m-a impresionat doamna doctor Zainea. Referitor la aprecierea prin steluțe solicitata de acest questionar, este un pic cam pe dos sa solicitați pacienților impresii despre pregatirea unui medic, ori despre dotarea acestuia !?!? Impresia generala cu care am plecat dupa cele cateva ore in care personalul institutului (de la portar, la asistente, laborante și pana la medic) mi-au acordat o sincera atenție (atenție pe care o regasești cu greu chiar și in clinicile private) este o impresie de excepție. Pentru o instituție de stat care-ți presteaza un serviciu gratuit (platit 100% de CAS) atitudinea personalului de la Institutul Dr. Ion Stoia este impresionanta! Felicitari. Sper ca viitorul sa-mi confirme și profesionalismul doamnei doctor Zainea careia ii mulțumesc o data in plus!
ivascu florinel constantin
ivascu florinel
constantin

5 ani si 4 luni
Sunt pacientul doamnei din anul2007.Este un medic foarte bine pregatit profesional si un om cu suflet mare.Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine in toti acesti ani.RESPECT.
cristian
cristian
5 ani si 8 luni
Buna ziua.Sint Cristian Daniel ,maseur si drenor-limfatic autorizat si caut contract de colaborare pt pacientii bolnavi de boli reumatice ..As dori sa colaborez cu dvs.Multumesc Astept raspuns la nr de telefon 0784120972 .Multumesc
ADRIANA DUMITRU
ADRIANA DUMITRU
5 ani si 10 luni
Tot timpul țipa de nu ințelegi nimic.AM FOST CU MAMA MEA LA RECOMANDAREA UNOR PRIETENI BUNI, DAR AM FOST NEVOIȚI SA MERGEM LA ALTCINEVA DE LA ETAJUL TREI DE ȘI AM COTIZAT FOARTE CONSISTENT DAR PENTRU DANSA TREBUIE BANI MULȚI NU JUCARIE .PACAT, MARE PACAT! !!
ADRIANA DUMITRU
ADRIANA DUMITRU
5 ani si 10 luni
Tot timpul țipa de nu ințelegi nimic.AM FOST CU MAMA MEA LA RECOMANDAREA UNOR PRIETENI BUNI, DAR AM FOST NEVOIȚI SA MERGEM LA ALTCINEVA DE LA ETAJUL TREI DE ȘI AM COTIZAT FOARTE CONSISTENTANT PENTRU DANSA TREBUIE BANI MULȚI NU JUCARIE .PACAT, MARE PACAT! !!
ADRIANA DUMITRU
ADRIANA DUMITRU
5 ani si 10 luni
Tot timpul țipa de nu ințelegi nimic.AM FOST CU MAMA MEA LA RECOMANDAREA UNOR PRIETENI BUNI, DAR AM FOST NEVOIȚI SA MERGEM LA ALTCINEVA DE LA ETAJUL TREI DE ȘI AM COTIZAT CONSTANTINESCU. PENTRU DANSA TREBUIE BANI MULȚI NU JUCARIE .PACAT, MARE PACAT! !!
nicolae cristi
nicolae cristi
8 ani si 8 luni
parinti mei au fost impreuna cu bunica la dr. carmen zainea iar, ea tipa intruna
anca
anca
11 ani si 9 luni
Mama mea a fost pacienta ei la spital, in 2000. Era ok atunci, e adevarat insa ca am venit printr-o cunostinta. Nu s-a omorat cu vorbitul, face parte din acei medici dupa care trebuie sa te tii prin spital, sa-i pisezi sa-ti spuna parerea, recomandarea etc. E boala generala la medici acum... S-o mai fii ticnit intre timp doctorita, ce citesc aici acum despre ea acum e socant.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Carmen Zainea


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

18 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Carmen Zainea

Medic specialist in Balneologie Medicina fizica Recuperare medicala Reumatologie
Medic la Centrul de Boli Reumatismale DR ION STOIA
Adresa: Str. Thomas Masaryk nr. 5

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter