Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului
CZ

Dr. Carmen Zainea

Medic specialist in Recuperare medicala , Reumatologie
3 18
18
|adauga opinie

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 18 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Carmen Zainea?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Liliana Cojocaru
8 ani si 5 luni

Empatia este calitatea cu care m-a impresionat doamna doctor Zainea. Referitor la aprecierea prin steluțe solicitata de acest questionar, este un pic cam pe dos sa solicitați pacienților impresii despre pregatirea unui medic, ori despre dotarea acestuia !?!? Impresia generala cu care am plecat dupa cele cateva ore in care personalul institutului (de la portar, la asistente, laborante și pana la medic) mi-au acordat o sincera atenție (atenție pe care o regasești cu greu chiar și in clinicile private) este o impresie de excepție. Pentru o instituție de stat care-ți presteaza un serviciu gratuit (platit 100% de CAS) atitudinea personalului de la Institutul Dr. Ion Stoia este impresionanta! Felicitari. Sper ca viitorul sa-mi confirme și profesionalismul doamnei doctor Zainea careia ii mulțumesc o data in plus!

ivascu florinel constantin
8 ani si 7 luni

Sunt pacientul doamnei din anul2007.Este un medic foarte bine pregatit profesional si un om cu suflet mare.Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine in toti acesti ani.RESPECT.

cristian
8 ani si 12 luni

Buna ziua.Sint Cristian Daniel ,maseur si drenor-limfatic autorizat si caut contract de colaborare pt pacientii bolnavi de boli reumatice ..As dori sa colaborez cu dvs.Multumesc Astept raspuns la nr de telefon 0784120972 .Multumesc

ADRIANA DUMITRU
9 ani si 1 luni

Tot timpul țipa de nu ințelegi nimic.AM FOST CU MAMA MEA LA RECOMANDAREA UNOR PRIETENI BUNI, DAR AM FOST NEVOIȚI SA MERGEM LA ALTCINEVA DE LA ETAJUL TREI DE ȘI AM COTIZAT FOARTE CONSISTENT DAR PENTRU DANSA TREBUIE BANI MULȚI NU JUCARIE .PACAT, MARE PACAT! !!

ADRIANA DUMITRU
9 ani si 1 luni

Tot timpul țipa de nu ințelegi nimic.AM FOST CU MAMA MEA LA RECOMANDAREA UNOR PRIETENI BUNI, DAR AM FOST NEVOIȚI SA MERGEM LA ALTCINEVA DE LA ETAJUL TREI DE ȘI AM COTIZAT FOARTE CONSISTENTANT PENTRU DANSA TREBUIE BANI MULȚI NU JUCARIE .PACAT, MARE PACAT! !!

ADRIANA DUMITRU
9 ani si 1 luni

Tot timpul țipa de nu ințelegi nimic.AM FOST CU MAMA MEA LA RECOMANDAREA UNOR PRIETENI BUNI, DAR AM FOST NEVOIȚI SA MERGEM LA ALTCINEVA DE LA ETAJUL TREI DE ȘI AM COTIZAT CONSTANTINESCU. PENTRU DANSA TREBUIE BANI MULȚI NU JUCARIE .PACAT, MARE PACAT! !!

nicolae cristi
11 ani si 11 luni

parinti mei au fost impreuna cu bunica la dr. carmen zainea iar, ea tipa intruna

anca
15 ani si 28 zile

Mama mea a fost pacienta ei la spital, in 2000. Era ok atunci, e adevarat insa ca am venit printr-o cunostinta. Nu s-a omorat cu vorbitul, face parte din acei medici dupa care trebuie sa te tii prin spital, sa-i pisezi sa-ti spuna parerea, recomandarea etc. E boala generala la medici acum... S-o mai fii ticnit intre timp doctorita, ce citesc aici acum despre ea acum e socant.

Locatie medic

Centrul de Boli Reumatismale DR ION STOIA
Adresa: Str. Thomas Masaryk nr. 5
Localitate: Sectorul 1, Bucuresti
Telefon: 0213175025, 021/2116848 int219

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter