Coronavirus Update

Dr. Capraru Petre
Medic specialist in Cardiologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.599.22.57

4 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21550741702
Utilizator2155074170
2

2 ani si 5 luni
Confirm cele spuse la ultima parere postata in urma cu 7 luni. Arogant, lipsa de comunicare, refuz de a prelua un pacient de la alt medic, totala lipsa de deontologie profesionala. In ziua in care am fost la Sp Floreasca era medic de serviciu in ambulatoriu si mi-a refuzat dreptul de a apela chiar si la alti medici de specialitate din spital, fara sa aiba nicio teama ca poate va fi reclamat. M-a trimis la medicul care m-a operat anterior, chiar daca eu nu mai doresc acest lucru (experienta nefericita cu urmari si efecte secundare importante), fara ca macar sa am dreptul la o alta opinie. Am facut reclamatie la Min.Sanatatii recent pentru cele intampinate la medicul chirurg curant si am facut referire inclusiv la acest aspect si comportament lipsit de profesionalism. Astept raspunsul de la M.S. si masurile luate in acest sens.
Utilizator21531954196
Utilizator2153195419
6

3 ani si 16 zile
Asteptati-va sa petreceti multe ore pe scari si pe culoare la Cardiologie in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca incercind sa vorbiti cu acest medic si pregatiti-va sa intimpinati aroganta mai degraba decit politete sau vreo urma de compasiune. Dr. Capraru s-a purtat foarte urat cu noi - familia unui pacient aflat la terapie intensiva sub ingrijirea directa a dansului. Comunicarea a lipsit complet in primele 36 de ore, timp in care nu l-am vazut pe acest medic, nu stim daca a consultat pacientul si nu stim ce s-a petrecut in spatele usilor inchise. Putem doar spera ca atitudinea dinsului a fost profesionala in salon, pentru ca dupa cele doua zile petrecute acolo nu mai are cine sa ne spuna.
G. Dumitru
G. Dumitru
6 ani si 6 luni
Un medic si un om exceptional. Mi-a schimbat viata dintr-un cosmar intr-o viata absolut normala. Ii multumesc din suflet.
Grrigore PRECUPETU
Grrigore PRECUPETU
7 ani si 7 luni
Ce se poate spune in plus despre un om care, prin ingrijirea acordata si prin tratamentul perfect adaptat pacientului si bolii m-a pus pe picioare in urma unui infarct miocardic? Acum dupa 6 ani de la eveniment sunt din nou un om activ. Cred ca a avut oferte sa munceasca in afara tarii dar le-a refuzat. Un om minunat.

Spune-ti parerea despre Dr. Capraru Petre


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

4 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Medie
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Medie
Dotare
   Buna

Dr. Capraru Petre

Medic specialist in Cardiologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter