Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 3 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Bulf Rodica?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator11716320915
1 luni si 29 zile

Vreau sa va spun tuturor parinților nu mai va duceți la aceasta doctora Bulf,femeia asta nu este decat o șpagara le fel și chinetoterapeutii la fiecare ședința aștept sa le dai, daca nu le-ai dat o data a doua oara nu-i mai face cum trebuie la copil plus ca mai trage și de timp,revin la Dna doctor dezamagita cu toata experiența dansei nare mila de copii ,te pune sa faci repede incalțaminte și talonete și gata a scapat de tine,copilul meu are talvalg am fost la dansa cand a vrea 7,8 luni acum are 3 ani cu toata incalțaminte și masajele facute nu se cunoaște nimic, cand mai trezit eu sa mai merg și in alte parți , surpriza nu se mai poate face nimic ca este prea mare. Daca s-ar uita cineva care poate face ceva sa schimbe toata mafia asta de acolo , din cauza lor se nenorocesc mulți copilașii nevinovați Dumnezeu sa aiba mila de ei toții.

mihaela
10 ani si 15 zile

Desi am auzit de bine despre aceasta dna dr Bulf, pe mine m-a dezamagit rau. Am ajuns in cabinetul dnei cu o problema din nastere a fetitei mele, torticolis (gat stramb). Ca o adevarata "profesionista" mi-a insirat defectele copilului meu, cu un ranjet larg si enervant: "are si capul tesit si fata deformata!" Uau!! Copilul meu e un monstru! De parca nu era suficient, cu acelasi ranjet penibil, m-a asigurat ca are si strabism. Am venit pentru ceva si brusc a fost diagnosticata cu altceva...doar ne aflam la oftalmologie! Trecem peste. Am primit 10 sedinte de masaj si 10 de kinetoterapie. Cand mai aveam cate 2 sedinte din fiecare, domnisoara de la kineto (care nu a reusit sa lucreze mai nimic cu micuta pentru ca "se opune si nu avem ce-i face") a intrat in concediu si m-a trimis sa vorbesc cu dna dr Bulf in legatura cu sedintele ramase. Din nou am avut "placerea" de a apela la dumneaei. Am descoperit ca la aceasta doamna doctor (medic pediatru intr-un spital de copii) au prioritate adultii, in defavoarea unui sugar. Am discutat problema intr-o zi de miercuri si m-a asigurat ca pana luni imi va lasa un mesaj la dna doctor cu care faceam masaj, cu cine facem cele doua sedinte de kineto. Luni, la masaj, am avut surpriza (sau nu) sa aflam ca dna dr Bulf probabil nici nu m-a auzit cand am vorbit (doar era la sfarsit de program) si astfel mesajul acesteia pentru noi nu exista! Cum spuneam...o adevarata profesionista. Ce mare lucru, ca ma plimb pe strazi cu un copil de 7 luni degeaba?! Ce e asa mare lucru, ca o mama isi face griji pentru copilul ei si ca il vrea sanatos si perfect normal? Ea vede cazuri de gen in fiecare zi si nu o mai misca nimic...asa ca isi baga picioarele! Rog sa scuzati expresia! Si vorbim de un medic pentru copii...Urmeaza sa-i calc din nou pragul cabinetului si o voi trata cu acelasi respect cu care am fost tratata...rusine!

George Panait
10 ani si 1 luni

aproape intotdeauna (am verificat!) diagnosticheaza afectiuni care nu exista dar care necesita fie ghetute ortopedice, die corsete, doar ca sa-si umple buzunarele cei care le confectioneaza (am inteles ca sotul pretinsei doamne doctor se ocupa cu confectionarea acestor obiecte. Nu cred ca a mai studiat de mult ceva din specialitatea domniei sale. Dragi parinti, cereti macar 2-3 pareri inainte de a incepe vreun demers...cifoza, scolioza, lordoza etc se diagnisticheaza doar in urma unui consult complet care include obligatoriu o radiografie pentru masurarea unor unghiuri si incadrarea afectiunii cat si pentru urmarirea evolutiei acesteia in urma tratamentului..dr Rodica Bulf doar p***ala bugetul sanatatii recomandan copiilor perfect sanatosi sau cu afectiuni usoare de la ghetute si talonet pana la corsete nenorocind astfel copilasii...

Locatie medic

Spitalul clinic de urgenta pentru copii MARIA SKLODOWSKA CURIE
Adresa: Bd. Constantin Brancoveanu nr. 20
Localitate: Sectorul 4, Bucuresti
Telefon: 0214604260, (centrala), 0214603124 (director), 0214603026

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter