Coronavirus Update
BS

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 10 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Bogdan Streza?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Marin Carmen
6 ani si 1 luni

D-nul doctor Streja este un foarte bun profesionist. Mi-a salvat mama acum 20 de ani. Medicii de la spitalul judetean vroiau sa o treaca pe dializa. Dansul a descoperit ca avea un polip crescut pe uretra si a operat-o. De atunci, mama mea nu s-a mai plans de rinichi. Acum are alte probleme de sanatate, dar are si varsta de 87 de ani. Va multumim, domnule doctor !

Petre Nicolae
9 ani si 7 zile

Am fost la dl. doctor la Family Clinic. Nu am cuvinte ca sa spun ce fel de om si ce fel de doctor este. Nu am atatea cuvinte de lauda. Te face sa te simti bine imediat ce intri in cabinet. Glumeste tot timpul. Este foarte apropiat de pacient si iti da o incredere in recapatarea sanatatii chiar si atunci cand esti disperat si deasupra capului iti atarna un diagnostic ingrozitor. Mergeti la el cu toata increderea!

Maria
9 ani si 9 luni

Buna ziua va rog frumos sa imi dati si mie un nr de telefon al Dr.Bogdan Streza ,sau un email unde il pot contacta

Vladimirescu Anton
9 ani si 11 luni

Vreau, pentru persoanele care au vreo problema de sanatate sa imi spun si eu parerea mea cu rol de sfat sau indrumare..sau cum vreti dsv. Am fost acum 6 ani "pe mana" domnului doctor cu o problema urologica dubla, destul de rusinoasa sa o expun aici. Nu vreau sa spun vorbe mari dar m-a atins un inger. Mi s-a rupt sufletul cand am vazut ca pe internet oamenii discuta despre doctori ca despre emcanici auto. Acesto om MI-A REDAT viata mea de dinainte. Nu tumultoasa (am 73 de ani acum), dar fara griji si durere. Daca cititi asta D-le doctor(desi nu cred) va multumesc din inima. Cu stima, Anton Vladimirescu

Vasile Oancea
10 ani si 2 luni

Este un medic extraordinar! Despre acest medic pot sa spun ca are o cariera de invidiat, lucru ce poate fi verificat cu o simpla cautare pe net. EDUCATIE SI FORMARE ■Facultatea de Medicina generala – Universitatea din Craiova ■Spitalul Clinic nr.1 Craiova - Disciplinele chirurgicale - Medic Intern ■Spitalul Clinic Fundeni Bucuresti – Urologie - Medic Specialist ■Universitatea din Bucuresti - Facultatea TAS - Medicina Sociala - Lector Universitar ■Institutul de Management si Informatica - Strategii de management – Diplomat ■Institutul de Stomatologie Integrata C.Gaucan - Chirurgie Sef de Lucrari APARTENENTA LA ASOCIATII SI ORGANIZATII PROFESIONALE • Membru al Asociatiei Romane de Urologie (ARU) • Membru al Asociatiei Europene de Urologie (EAU) • Membru “a titre etranger” al Societatii Belgiene de Urologie • Presedinte al Asociatiei Medicilor Catolici din Romania (AMCR) • Vice Presedinte al Federatiei Europene a Medicilor Catolici (FEAMC) • Cavaler al Ordinului Militar si Suveran de Malta • Presedinte Fondator si Past President al Rotary Club Atheneum Bucuresti (RI) APTITUDINI SI COMPETENTE PROFESIONALE ■Autor a aprox 50 de articole de specialitate ■Autor a unei Monografii “Medicina Generala Integrata Social” ■Coautor Compendiu “Urodinamica” ■Participant la numeroase congrese, conferinte, simpozioane de specialitate interne si internationale ■Participant la numeroase congrese medico-sociale,intruniri, Board Meetings organizate de Vatican Cei care au probleme urologice si doresc un urolog bun se pot programa la http://www.familyclinic.ro/programari/ sau la urmatoarele nr de telefon: 0741 254 642 si 0374 200 300 In aceasta perioada beneficiati si de un pret promotional: PACHET TESTARE PROSTATA PRET PROMOTIONAL FamilyClinic: 299 RON - consultatie urologie - ecografie renala si de prostata - exameen de urina - dozare PSA din sange

Nelu Oprea
10 ani si 3 luni

Daca nu ati auzit pana acum de boala La Peyronie,aflati ca exista si este foarte neplacuta pentru barbati.Slava Domnului ca am ajuns pe mainile domnului doctor Bogdan Streza de la FamilyClinic Bucuresti,zona Pipera,strada Erou Iancu Nicolae 124,vis-a vis de Jollie Ville.Il recomand cu caldura tuturor barbatilor care au aceasta problema,atat de stanjenitoare.Va puteti programa si online,la [email protected] este asigurata 100%.

Tinca Vlad
10 ani si 3 luni

@Nicoleta:Cu aceiasi caldura ti-l recomand pe domnul doctor Bogdan Streza.Il poti gasi la FamilyClinic in zona Pipera;e nevoie de programare.

Nicoleta
10 ani si 3 luni

Buna ziua doamna Mariana Iulia Pop. As avea nevoie de cateva informatii de la dvs, avem acelasi caz in famile. Va rog daca puteti sa-mi lasati o adresa de mail sa va contactez sau sa-mi imi scrieti aici cum sunt conditiile de la Cf2 Urologie pentru operatie. Multumesc.

Afla programul disponibil si programeaza-te online la Dr. Bogdan Streza
prin sistemul de programari Clickmed!

Locatie medic

Spitalul general C.F.R nr. 2
Adresa: Bd. Marasti nr. 63
Localitate: Sectorul 1, Bucuresti
Telefon: 0213162531, 0213162532, 0213162533, 0213162523

Family Clinic
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 124, Pipera-Voluntari, Ilfov,
Localitate: , BUCURESTI
10 Martie 2022

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter