Dr. Bogdan Rotareasa
Medic specialist in Chirurgie cardiovasculara
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021 317.52.21

7 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
dascalu mioara
dascalu mioara
7 ani si 7 luni
am fost operata de dl dr rotareasa bogdan si de dr eugen in decembrie 2012.am fost operata pe carotida stanga.operatia a fost f gra dar a dep***as bine si multumesc acum dupa 6 luni ma simt bine.va multumesc inca o data domnilor doctori.sa va de a d-zeu sanatate.
stefana v.
stefana v.
7 ani si 11 luni
Cand m-a operat domnul doctor,unalt domn profesor mi-a zis ca sint prea batrana pentru operatie si ca mai bine sa stau asa,cate zile oi mai avea. Dar eu ma sufocam rau si domnul doctor mi-a dat p***aaj si m-a operat. AZi se implinesc 15 ani de cand am o noua viata si ii. multumesc din toata inima domnului doctor.
Marian A.
Marian A.
8 ani si 25 zile
Excelent chirurg,dar insuficient apreciat in institut.Urgentele sunt mai mereu pe mana sa si a dr.Cornea.Pacat de publicitatea negativa de acum un an.O mare nedreptate.Dar asa e la noi,desi asta nu este o consolare,nici o scuza...Succes,domnule doctor,mi-ati salvat viata si n-o sa va uit niciodata.
TOIA ANDREI
TOIA ANDREI
8 ani si 25 zile
Este un om extraordinar. Nu am vazut niciodata un chirurg atat de apropiat si plin de intelegere fata de pacient.Inr-un sistem si intr-un spital in care totul se discuta pe mii de euro, dansul m-a primit, m-a operat, mi-a dat o noua viata si nu mi-a cerut un ban. An aflat, din pacate prea tarziu de porcaria pe care i-au facut-o "colegii", care se uitau chioras la dansul. Daca avet nevoie de mine, voi fi mereu alaturi de dvs. Dumnezeu sa va ajute domnule doctor.
Alfred M.
Alfred M.
8 ani si 25 zile
M-am operat in anul 2004 la domnul doctor Bogdan Rotareasa. Aveam angina si dupa coronarografie mi s-a spus ca este nevoie de 3 bypassuri.Dupa ce m-am documentat, am aflat ca bypassurile arteriale sunt mai bune decat cele care se fac in Romania,cu vene. Am vrut sa ma operez in Germania si m-am consultat cu sotia domnului doctor, care ma ingrijise la cardiologie.Dansa mi-a zis ca poate vorbi si in Germania, unde dealtfel aveam si eu rude, dar ca se pot face la fel de bine in Romania, ca si sotul dansei se ocupa de acest tip de operatii. Dupa ce m-am consultat cu familia si pentru ca amandoi mi-au facut o impresie foarte buna m-am operat dl. doctor. Totul a mers snur,mi-a facut bypassuri cu artere mamare si radiale. Au trecut 8 ani si ma simt perfect.De p***aand am fost la un control si in Germania si medicul de acolo mi-a zis ca e lucratura de artist. Va multumesc si va felicit domnule doctor. Cele mai bune gaduri si sotiei dumneavoastra
dumitru ecaterina
dumitru ecaterina
8 ani si 25 zile
Sunt doua saptamani de cand m-am operat pe inima si sunt deja acasa, la copii, ma plimb si nu mai am nicio durere in piept. Uitasem cum este sa te simti bine. Va multumesc domnule doctor pentru tot ce ati facut.
Procsi I
Procsi I
8 ani si 25 zile
Pe mine domnul Doctor Bogdan Rotareasa m-a operat de 2 ori. In 2004 aveam infundata o artera care merge la creier si era pericol sa paralizez. Dansul m-a operat si m-am simtit foarte bine. Dupa cativa ani pentru ca am diabet s-a infundat si o artera de la piciorul drept care ma durea foarte tare de nu mai puteam sa merg.Am fost la fundeni si acolo mi-au zis sa-mi taie piciorul. L-am cautat pe domnul doctor la spitalul militar si dansul mi-a zis ca este operatie grea ca sunt arterele calcificate dar incearca sa salveze piciorul. m-a operat si mi-a salvat piciorul. Acum am 8 ani de la prima operatie si un an de la doua operatie si pot sa merg, ma simt bine si nu am ajuns un infirm si o povara pentru copii. Va multumesc domnule Doctor si va urez tot binele din lume

Spune-ti parerea despre Dr. Bogdan Rotareasa


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

7 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Bogdan Rotareasa

Medic specialist in Chirurgie cardiovasculara
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Coronavirus Update