Coronavirus Update

Dr. Bogdan Radulescu
Medic specialist in Chirurgie cardiovasculara
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021 317.52.21

14 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21545571137
Utilizator2154557113
7

2 ani si 9 luni
Astazi se implinesc 2 luni de la operatia care mi-a salvat viata. Am inteles ca a fost o operatie foarte complexa. Erau doctori care se mirau cum am trait inainte de operatie. Am acum 2 valve protezate si stimulator. Sunt in perioada de control periodic, dar deja ma simt mult mai bine. Va multumesc foarte mult Dvs si minunatei echipe care m-a ajutat si ma ajuta sa traiesc.
Utilizator21532669005
Utilizator2153266900
5

3 ani si 2 luni
Un doctor si un OM exceptional. Tin sa-i multumesc, pe aceasta cale, ca mi-a salvat mama anul acesta datorita operatiei pe care dansul a efectuat-o! Respect DOMNULE DOCTOR!
Oana
Oana
3 ani si 11 luni
Un medic extraodinar ! Un adevarat profesionist !
Cristea Elena
Cristea Elena
4 ani si 5 luni
Doar vorbe frumoase!Un profesionist desavarsit! Felicitari, domnule doctor.Sper ca si pretentiile unui "onorariu" modest va califica a fi o persoana deosebita. Am intalnit multi medici care nu pretind recompense pentru asemenea performante si sper sa va aflati printre ei.In acest mod ati completa tabloul unui MEDIC ADEVARAT care merita respectul TUTUROR pacientilor,"contribuabili" sau nu...
stefanescu aurelia
stefanescu aurelia
4 ani si 8 luni
Traiesc. E posibil ca si dr.Radulescu Bogdan sa se mire ca inca traiesc. Doar ca dumnealui nu stiu daca stie ca este omul lui Dumnezeu pe Pamant, chiar face minuni in profesia sa. In plus, este un om minunat, un suflet nepretuit, va iubesc domnule doctor si va doresc numai bine. Incerc sa va gasesc de ceva vreme, doar ca la spitalul din Fundeni mi-a fost imposibil sa patrund pina la dumneavoastra. Politia administrativa functioneaza de nota 11. Mare pacat ca asa s-a inteles disciplinarea vizitatorilor si chiar si a pacientilor.
dobrescu vasile
dobrescu vasile
5 ani si 9 luni
Numai cuvinte de lauda merita acest doctor care alaturi de echipa sa face minuni.Am patru by-passuri si dupa doua saptamani merg doi km. fara probleme.Va dorim multa sanatate si putere de munca.Fam.Dobrescu.
BUTOI MARIAN
BUTOI MARIAN
5 ani si 9 luni
Va salut cu mult respect D-le DR RADULESCU ,din fericire pt mine va pot scrie dupa 18 ani (23 12 1997), nu am cuvinte sa va multumesc si ma rezum la a va ura -TOT CE VA DORI-TI IN VIATA -LA MULTI ANI 2016 , si sa ne vedem sanatosi cand vin la FUNDENI , multumesc -RUGBISTUL .
Olteanu Andreea
Olteanu Andreea
7 ani si 7 luni
D-le Doctor Radulescu, va multumim ca ati decis sa-l operati pe tatal meu (04.12.2013) pe cord (4 bypass),desi majoritatea medicilor nu-i dadeau nici o sansa de supravietuire datorita complicitatii operatiei (FE foarte scazuta - 25%). Desi operatia este recenta, el se simte foarte bine si va multumeste din suflet. Va dorim multa multa sanatate si putere de munca!Fam. Olteanu Ion, Ploiesti.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Bogdan Radulescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

14 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Bogdan Radulescu

Medic specialist in Chirurgie cardiovasculara
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter