Coronavirus Update

Dr. Anuta Bilasco
Medic specialist in Pediatrie

14 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21590479481
Utilizator2159047948
1

1 ani si 2 luni
DANIELA, mama SOFIEI 3 ani si 6 luni Dna dr. Bilasco este intr-adevar un medic exceptional, rabdatoare, blanda, ne-a ajutat de foarte multe ori cu multe probleme cu cea mica si ma uimeste cum poate sa fie atat de calma si de blanda in situatia in care este ffff ocupata si tresata, insa reuseste cumva sa nu te faca sa simti deloc vreo presiunea si aloca atat timp cat este necesar fiecarui caz in parte. sunteti un super OM si va multumim din suflet, atat noi, parintii Sofiei, cat mai ales SOFIA!!
STAMATOIU MARIA ANTONIA
STAMATOIU MARIA
ANTONIA

5 ani si 4 luni
Un medic de exceptie, cu un grad maxim de profesionalism si cu un suflet de aur. Va multumim pentru tot ce ati facut pentru fiica noastra si pentru noi. Toata stima! Dumnezeu sa va ajute in ceea ce faceti pentru ca faceti bine!
Ramona Ionescu
Ramona Ionescu
5 ani si 10 luni
Un medic de exceptie,implicat,devotat,profesionist!in permanenta disponibila,foarte blanda si modesta.iubeste enorm copiii si meseria de pediatru.ii multumim din suflet si ii dorim multa sanatate si sa i se indeplineasca cel mai mare vis!
marzan oana
marzan oana
7 ani si 1 luni
Un medic deosebit,bland, cu foarte multa rabdare si profesionalism! multumim din suflet doamna dr. Bilasco pentru ce ati facut pentru baietelul nostru, cat si intregului colectiv pentru atitudinea impecabila de care au dat dovada.
Raluca Vasile
Raluca Vasile
7 ani si 2 luni
Toate parerile de mai sus exprima exact ceea ce simtim si noi. Dr Anuta Bilasco este un medic, un om exceptional, cu sufletul alaturi de pacient,care se intereseaza de starea pacientului si la mult timp de la externare. Multumim lui Dumnezeu ca exista si ca o cunoastem!
claudia puui
claudia puui
7 ani si 6 luni
cu ce sa incep , fetita mea si viata noastra a fost salvata de acest excelent om, doctor ANCA BILASCO. intr-o zi am rugat-o sa ramana asa cum este dansa , UNICA . de curand traim in Franta, sotul este francez si credeti-ma ca nu exista un alt doctor precum ea.Este cu adevarat UNICA.multumim mult doamna doctor.
COSTEA ANDREEA
COSTEA ANDREEA
7 ani si 9 luni
D-na Dr. Bilasco este un medic exceptional cum rar intalnesti in Romania. Este pasionata de ceea ce face astfel incat in orice moment este capabila sa fie medic si prieten. Te ajuta si fizic si psihic. Ii multumim din suflet pentru ceea ce a facut pentru Alex!
Elena Popescu
Elena Popescu
7 ani si 11 luni
Dupa chinuri prin Constanta si experiente traumatizante pentru fetita mea de 2 ani, am ajuns la Matei Bals, unde instantaneu s-au inbunatatit lucrurile, atat moral cat si fizic. Multumim, in special, D-rei Anuta Bilasco, pentru ca este "alaturi" ori de cate ori avem nevoie, dar si intregului personal ce ne-a ingrijit!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Anuta Bilasco


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

14 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Anuta Bilasco

Medic specialist in Pediatrie

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter