Coronavirus Update

Dr. Angela Parau
Medic specialist in Oncologie (clinica)

7 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21573626937
Utilizator2157362693
7

1 ani si 5 luni
Sotul meu, Manases Claudiu-Lucian a fost pacientul doamnei dr.Parau Angela. N-am cuvinte sa-i multumesc pentru daruirea, profesionalismul, ințelegerea și felul in care se ocupa de pacienți. Este unul din puținii medici care știu sa fie si OAMENI. Ii multumesc din suflet pentru tot ce-a facut pentru soțul meu, dansa si intreaga echipa pe care o coordoneaza. Sa aveți parte de SANATATE si noroc DOAMNA DOCTOR! Va multumim, Manases
Utilizator11537289488
Utilizator1153728948
8

2 ani si 6 luni
Sunt pacienta Domnisoarei Doctor Angela Parau din ianuarie 2018, cand am fost diagnosticata cu cancer de stomac in forma avansata. Sunt nespus de recunoscatoare ca am fost indrumata catre dansa pentru ca mi-a salvat viata. De la consultatia initiala si pana la sfarsitul tratamentului, d-ra doctor a dat dovada de profesionalism, intelegere si suport. Atat dansa, cat si personalul medical de la Institutul Regional de Gastroenterologie si Hepatologie din Cluj-Napoca, au fost mereu alaturi de mine, ocupandu-se in mod intensiv atat de tratamentul fizic cu citostatice dar si de cel psihic si emotional. Tratamentul stabilit de d-ra doctor Parau a fost un succes total. Prima faza a tratamentului a fost administrata inainte de operatie si a rezultat in micsorarea tumorii cu peste 50%, contribuind la succesul operatiei si facand posibila salvarea unei parti a stomacului. La sfarsitul tratamentului, in urma unui CT, s-a constatat ca toate organele sunt in limite normale iar cancerul a disparut. Pe aceasta cale vreau sa o recomand si sa-i multumesc d-rei Doctor Angela Parau pentru felul in care m-a tratat si pentru ca pe parcursul intregii perioade de tratament, a fost mereu alturi de mine dandu-mi speranta, putere si motivatie sa rezist si sa lupt cu aceasta boala. Viorica Grecu, Hunedoara
Utilizator11537288205
Utilizator1153728820
5

2 ani si 7 luni
Sotul meu, Alexandru Boros este pacientul domnisoarei doctor Angela Parau. Va spun cu mina pe inima , nu am crezut ca mai exista doctori meniti sa fie doctori! Este un doctor care daruieste viata! Este un doctor care daruieste viitor! O recomand tuturor celor care doresc competenta, daruire si mult suflet pentru pentru toti pacientii ei! Este cel mai bun doctor, care chiar face minuni! Va multumesc din suflet!
Potor Lucia
Potor Lucia
5 ani si 5 luni
Buna ziua, sunt pacienta doamnei doctor Parau Angela din februarie 2013. Atunci am fost diagnosticata cu cancer la colon si ficat. Dupa 1 an de chimioterapie si operatia la colon, am ramas doar cu cel la ficat, pentru care urmez in continuare tratament. Sunt extraordinar de multumita atat de pregatirea intregului staf, cat si de atitudinea acestora. Doamna doctor Parau este, dupa parerea mea, cel mai bun medic pe care l-am intalnit. Sunt foarte multumita de felul in care sunt tratata atat de dansa cat si de asistente. In incheiere, o recomand cu cea mai mare caldura.
Popa Dumitra
Popa Dumitra
7 ani si 10 zile
Ca pacient al doamnei doctor Angela Parau (de la sfarsitul lui 2011, cand, postoperator, pentru adenocarcinom, III B, am urmat un tratament adjuvant chimioterapic), apreciez excelenta pregatire medicala si deosebitele calitati umane pe care doamna doctor le implica deopotriva, in fiecare caz in parte. Cu mult devotament si profesionalism, printr-o atitudine deschisa si prin abilitati de comunicare cu pacientii si cu personalul medical, doamna doctor se asigura ca tratamentul este stabilit si facut corespunzator. Prin organizarea de grupuri de suport, prin dotarea materiala si atmosfera calda, placuta si relaxanta din saloane si din centrul de zi pentru tratament, doamna doctor Angela Parau ii ajuta pe oameni sa revina la un regim normal de viata si sa fie din nou bine. Imbunatatirea rezultatelor de la controalele periodice sustine eficacitatea tratamentului, a ingrijirilor si a eforturilor doamnei doctor de a obtine o evolutie clinica favorabila. Un medic excelent, caruia ii multumesc din inima!
Lazea Rodica Maria
Lazea Rodica Maria
7 ani si 4 luni
Sunt pacienta D-nei Dr.Angela Parau de 1 an si 6 luni.Lunar, sau bilunar, fac tratament de chimioterapie, care reuseste sa stagneze progresul bolii (adenocarcinom std.IV). Consider ca fara profesionalismul si totala disponibilitate a D-nei Dr.Parau Angela, pentru situatia medicala in care eram, ar fi fost imposibil de stapanit boala o perioada atat de lunga.
ciocan dumitru
ciocan dumitru
7 ani si 5 luni
am fost pacient al d-nei dotor Parau, si ameliorarea evidenta obtinuta in urma tratamentului neoadjuvant chimioterapeutic, imi da dreptul sa afirm cele de mai inainte.

Spune-ti parerea despre Dr. Angela Parau


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

7 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Angela Parau

Medic specialist in Oncologie (clinica)

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter