Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 27 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Angela Neacsu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

ramona popescu
7 ani si 6 luni

Foarte buna. Ma bucur ca am cunoscut-o. Un medic bun si o femeie cu un suflet minunat. Avea ochii plini de bucurie si era la fel de fericita ca mine atunci cand, la control, constata ca tumora iubitei mele surori nu recidivase. A facut tot ce s-a putut omeneste.

Mihaela Sardareanu
7 ani si 5 luni

Am toata admiratia pentru d na doctor Neacsu de care am fost operata alaturi de domnul prof.Gorgan acum patru ani.Le multumesc din tot sufletul si sper sa aiba parte numai de bine!

adda
8 ani si 3 zile

f buna

Abdula Ghiunai
8 ani si 15 zile

Am fost operat la cap ptr.o tumora in oct.2013 de prof. Gorgan si dr.Neacsu. Le multumesc diu suflet pentru ceea ce au facut ca eu sa fiu acelasi om, din toate punctele de vedere.Dr. Neacsu,o persoana deschisa comunicarii,sociabila,uneori am fost prea cicalitor dar niciodata respins.Recomandarea si increderea le-am avut de la doi prieteni care au suferit operatii similare cu ani in urma si care se simt bine acum. Sa va dea Dumnezeu sanatate.

Ana Niculescu
8 ani si 15 zile

Interactiunile avute cu dna doctor Angela Neacsu au fost mai mult decat benefice pentru afectiunea sotului meu. De ani de zile mergem la doctori atat in tara cat si in afara.Tot ce pot spune este Multumim pentru implicare, multumim pentru disponibilitate, multumim pentru ajutorul oferit atunci cand ceilalti ne-au ignorat.

Mihai I.
8 ani si 15 zile

D-na Dr. Neacsu este un profesionist. Eu am fost operat de hernie de disc de echipa Gorgan-Neacsu si ma simt excelent. La reusita interventiilor de natura neurochirurgicala conteaza foarte mult starea psihica a bolnavului inainte si dupa operatie dar si respectarea recomandarilor post-operatorii care au si ele rolul lor in recuperare.

Dide Marin
8 ani si 15 zile

Sa va fie rusine pentru postarile concertate aproximativ in acealsi timp. Se vede foarte clar ca este campanie impotriva unui medic care isi face datoria. Doamna doctor Angela Neacsu este un medic care nu merita acest tratament. O cunosc pe Doamna doctor, m-a salvat de la paralizie de la mijloc in jos, cu riscul sa imi petrec restul vietii in carucior, fiind plimbat pe la alti doctori si care nu mi-au dat sanse de recuperare. Este un medic foarte bine pregatit si onest, care lucreaza in echipa Domnului Profesor Radu Mircea Gorgan. Am toata stima pentru Domnul Profesor Radu Mircea Gorgan, Doamna Doctor Angela Neacsu , Doamna Doctor Narcisa Bucur, Doamna Doctor Catioara Fanica Cristescu, precum si echipa de asistenti si infirmiere cu care lucreaza. Inca o data: Sa va fie rusine!

Popescu Daniel
8 ani si 15 zile

In opinia mea, doamna dr. Neacsu este un om deosebit si un profesionist desavarsit. Exemplul meu este unul reusit, in care am avut parte de un tratament la standarde inalte. Cred ca doamna dr. Neacsu este unul dintre medicii de top ai Romaniei, pe mana careia m-as lasa tratat oricand.

Locatie medic

Spitalul clinic de urgenta BAGDASAR-ARSENI (fostul Spital de Neurochirurgie)
Adresa: Sos. Berceni, nr12
Localitate: Sectorul 4, Bucuresti
Telefon: 0213343025, 0213343027

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter