Coronavirus Update

Dr. Andrian Liviu
Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.599.22.57

4 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Daniela
Daniela
7 ani si 1 luni
Dr. Andrian Liviu super om si dotor.
radudum
radudum
9 ani si 11 luni
Am ajuns la spitalul de urgenta Floreasca in urma unei rupturi de tendon ahilian. De garda in acel moment era dl. dr. Andrian. Datorita modului in care dumnealui mi-a prezentat situatia si ce optiuni viitoare aveam am hotarat sa alrg o interventie chirurgicala imediata. Acum la aproape o saptamana de la interventie totul decurge normal. Daca vor interveni modificari (sper din tot sufletul ca nu) atunci voi reveni. Nu scriu aici pt a face publicitate cuiva ci doresc ca aceia care (din pacate) vor avea nevoie de serviciile acestui spital sa poata avea o imagine cat mai corecta asupra personalului medical. Daca doriti un doctor dedicat si "tipicar" atunci persoana la care fac referire aici este recomandarea mea.
PS Cat despre interventia chirurgicala propriu zisa totul a decurs super ok cu toate ca am avut mari temeri tinand cont ca am intrat in sala la 1am si am iesit pe la 4am. Despre spital in sine, din pacate, nu pot spune aceleasi cuvinte.
marlen
marlen
9 ani si 11 luni
Domnul doctor LIVIU ANDRIAN este un MEDIC desavarsit,care stie sa aleaga tehnica chirurgicala si tratamentul pentru o interventie chirurgicala reusita in cazul fiecarui pacient.
Este un MEDIC cu o calitate umana deosebita, care trateaza orice pacient in mod egal,cu mult calm si devotament,indiferent de varsta sau alte critrrii,implicandu-se intru totul in lupta cu viata.
Este medicul care l-a operat si tratat,pe tatal meu in varsta de 95 ani,cu fractura de femur drept si a carui recuperare merge foarte bine.
Ii multumim inca o data pe acesta cale.
lilictin
lilictin
9 ani si 11 luni
Ma bucur ca am descoperit acest site pentru a-mi putea exprima parerea deosebita pe care o am despre dl. doctor Liviu Andrian. Pe surt, in data de 5 iulie 2009 am cazut de pe o scara si m-am ales cu o fractura deschisa de tibie si peroneu (fractura cominutiva 1/3 distala tibie stanga si fractura supramaleolara peroneu stang, deschisa), am ajuns la spital si de garda era dl. doctor Liviu Andrian care imediat mi-a expus situatia cu toate problemele si riscurile ei si am avut din primul moment o mare incredere in acest medic si am decis sa ma opereze dumnealui imediat. Nu regret deloc pentru ca s-a dovedit a fi un medic foarte bun profesional, constiincios, care acorda o atentie deosebita pacientilor. Este medicul care iti explica tot timpul ce urmeaza sa intreprinda dlui, ce trebuie sa faci tu ca pacient si mai ales de ce trebuie sa procedezi asa cum iti prescrie dlui. Este medicul care iti raspunde tuturor inrebarilor tale legate de starea ta de sanatate, cu dlui poti avea o colaborare medic-pacient extrem de buna. Dupa trei saptamani de la operatie piciorul se prezinta foarte bine, eu ma simt bine si nu am dureri. Iar pe dl. doctor Liviu Andrian il recomand din toata inima tuturor celor care s-ar putea sa aiba vreodata nevoie de un medic ortoped. Este foarte bun profesional, apropiat de pacienti, si urmareste el insusi indeaproape evolutia starii de sanatate a pacientilor.

Spune-ti parerea despre Dr. Andrian Liviu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

4 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Andrian Liviu

Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter