Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 15 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Andreea Marinescu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Marius
8 luni si 18 zile

Deci nu am vazut un medic expeditiv ca acest specimen de om care cica este medic. Nu asculta sa ii explici problema pentru care ai venit, nu iti raspunde , nu se intereseaza de problema pacientului, ea nu stie cum sa te trimita in alta parte sa scape de tine. Dupa ce ca stai sa o astepti o zi intreaga. Nu mergeti la acest medic , ca va pierdeti o zi pe la spital degeaba, este prima si ultima oara cand mai vin la aceasta "doctora".Nu pot recomanda incompetenta si dezinteresul total, dansa era deranjat ca am venit practic la consult, este prea plictisita si obosita, mergeti acasa mai bine, decat sa puneti oamenii pe drum degeaba.

pacient sincer
7 ani si 6 luni

nu inteleg cum pot unii oameni sa minta intr-un asemenea hal. dna doctor isi practica meseria cu pasiune si pricepere, fara a avea absolut niciun interes material. sa le fie rusine celor care arunca vorbe urate si neadevarate din dorinta execrabila de a face rau.

Alt pacient nemulțumit
7 ani si 10 luni

Imi pare rau ca trebuie sa fiu de acord cu Celalalt pacient nemulțumit. Si eu sunt trata de doamna Doctor dupa ce in urma u cațiva ani m-a operat pentru un implant, operația fiind reușita doar datoria unei echipe de doctori din Austria care m-au operat sub asistenta doamne doctor, acum revenind cu o problema la operație doamna doctor s-a purtat inadmisibil, țipand la mine si reproșandu-mi ca nu merit sa fiu tratata si ca regreta ca ma trateaza. Nu ințeleg ce e cu atitudinea asta si consider ca orice om merita sa fie tratat indiferent de situația in care se afla, Menționez ca sunt asigurata medical si chiar daca nu as fi as plati pentru acest tratament, sanatatea mea e mai presus de bani.Este inadmisibil asa ceva, este platita pt a trata pacienții si a dat un juramant ca va face lucrul asta. Si da, cred ca se poarta asa pentru ca nu am rugat-o cu bani, dar am avut grija sa ii duc ceva... Numai in Romania se poate intampla asa ceva...

draghescu daniel
7 ani si 11 luni

Buna ziua, m-am operarat la Dna.Dr. Andreea Marinescu cu diagnostic de otoscreloza bilaterala, operatia am facut-o la incurajarea doamnei doctor, operatia a fost un real succes deoarece dansa este un doctor foarte bun in domeniul acestei specializari si opereaza sufleteste nu din interes. Eu ii multumesc foarte mult si ii doresc multa sanatate, cat si personalului din subordine! Multumesc, doamna doctor!!

Pascu
8 ani si 3 luni

Vreau sa-i spun "pacientului nemultumit", ca este vorba despre alt medic sau minte cu nerusinare. Doamna doctor Marinescu mi-a operat zilele trecute copilul: implant cohlear. O operatie foarte complexa care a durat mai mult de 8 ore si s-a comportat remarcabil. Nu mi-a fost dat sa intalnesc inca pana acum si am 49 ani, un medic mai dedicat meseriei, un profesionist desavarsit si mai ales un "OM". Si asta, pe langa faptul ca , recunoscator fiind, am vrut sa o recompensez cumva cu o mica atentie, insa doamna doctor a refuzat categoric. Nu a vrut sa primeasca cinci bani. La insistentele mele, mi-a spus ca va primi ceva, doar dupa ce voi avea eu un Lamborghini in curte... Multumiri, doamna doctor!

zaharia anuta
8 ani si 8 luni

buna ziua,va pot spune ca ne-am operat toata familia la Dr Marinescu Andreea inca de cind era stagiara si a fost un succes,la acea vreme nu se facea anestezie totala in coloana se facea.cit despre faptul ca e manager sa stiti ca-si da tot interesul si toata silinta pentru pacienti,angajati si spital.operativa la dinsa NU VETI REGRETA.pacient Zaharia Anuta.o zi buna doresc la toata lumea.

ion
11 ani si 2 luni

este un super medic si o adevarata doamna

veronica
12 ani si 6 luni

stie cineva cam cat se da pentru o operatie de deviatie de sept la acest Dr Andreea Marinesc?

Locatie medic

Institutul de fono-audiologie si chirurgie functionala o.r.l. prof. dr. DORIN HOCIOTA
Adresa: Str. Mihail Cioranu nr. 21
Localitate: Sectorul 5, Bucuresti
Telefon: 0214102170

Specialitate

ORL

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter