Clickmed
programare rapida la medic
AS

Dr. Andreea Clementina Soare Musat

Medic specialist in Pediatrie
True

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 5 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Andreea Clementina Soare Musat ?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator11703677772
2 luni si 1 zile

Desi am mers la consult la Medlife, deci in privat, DNA doctor a refuzat sa se uite in gatul copilului pe motiv ca copilul nu accepta spatula pe limba si a mentionat ca "nu are nevoie de acest circ", in conditiile in care la consultatii anterioare s-a uitat la copil in gat, si fara spatula. S-a rastit la copil, si a avut a atitudine semiagresiva si total neprofesionala. Ca sa nu Mai zic ca a recomandat nurofen de 7.5 ml (6 ani) pt 24 kg, in conditiile in care pe cutie scrie ca pt greutatea 25-29 kg se iau 5ml. Atitudine neadecvata pentru un cadru medical, nu recomand, cu siguranta nu voi Mai face programari la aceasta doamna Doctor.

Ada Voicu
1 ani si 3 luni

Atitudine aroganta si superficiala. Nu pare profesionista si datorita faptului ca nu stia schema de tratament la unele medicamente si a consultat prospectul. In plus a trecut numele medicamentelor gresit pe scrisoarea medicala, ceea ce denota o sp***a pregatire.

AmaliaEle
1 ani si 8 luni

Mi-a fost asignata doamana doctor la consultatia de 37 de saptamani. Raspunde monosilabic, foarte deranjata de orice intrebare. Am fost judecata din priviri in momentul in care am spus ca nu voi alapta. La vizita medicala de dimineata a bebelușului nici nu s-a deranjat sa consulte fisa, ci a sarit direct sa ma judece pentru greutatea de 4kg de la nastere a copilului neputand in calcul inalțimea destul de mare si faptul ca atat eu cat și tatal suntem inalți si tot pe mine m-a acuzat de burta mare a bebelușului neuitandu-se pe fisa sa vada ca era sub tratament cu antibiotice, ac***a o invectie in sange si pneumonie si a stat in incubator din cauza insuficientei respiratorii. Am tinut sa comenteze din nou alegerea mea de a nu alapta. Nu o recomand absolut deloc si nu consider ca dansa mai mai profeseze. Trateaza totul cu superficialitate si familiile cu superioritate. O rusine pentru medici.

mirela
9 ani si 5 luni

Doamna doctor este slab pregatita profesional, ne-a oferit in repetate randuri informatii eronate si trateaza cu superioritate atat pacientii cat si famiile acestora.

Costel Leonte
10 ani si 1 luni

Din pacate doamna doctor are o atitudine de doi lei. Daca o prinzi in toane proaste consulta copilul in sila si are grija sa iti vorbeasca pe un ton impertinent. Nu recomand.

Afla programul disponibil si programeaza-te online la Dr. Andreea Clementina Soare Musat
prin sistemul de programari Clickmed!

Locatie medic

Hyperclinica MedLife PDR - Turnului 2A Brasov
Adresa: Str. Turnului nr. 2A, Brașov
Localitate: , Brasov
Telefon: 0268960
12 Mai 2023

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter