Coronavirus Update

Dr. Andaluzia Oancea
Medic specialist in ORL
Medic la Spitalul clinic COLTEA
Adresa: Bd. I. C. Bratianu nr. 1
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021.311.01.53

7 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
MembruMobileApp1519761364
MembruMobileApp15197
61364

2 ani si 10 luni
Un medic excelent. L-a tratat pe tatal meu pentru o infectie a urechii interne si a facut treaba foarte buna! Toata echipa ei de la Coltea ne-a impresionat.
Timbal Andrei
Timbal Andrei
5 ani si 6 luni
Datorita doamnei Dr. Andaluzia Oancea tatal meu este in viata!!!
raluca
raluca
7 ani si 4 luni
Acum 3 ani am intrat in spital cu gandul ca imi voi face operatia de deviatie de sept si voi iesi ok.Am intrat la O.R.L. cu speranta ca nu voi fi refuzata si a 5-a oara.Norocul berzei chioare a dat peste mine in momentul in care am intalnit-o pe dr.Oancea Andaluzia,a fost primul medic care nu m-a refuzat,nu m-a descurajat si nici nu mi-a promis minciuni:mi-a spus foarte clar ca deviatia mea de sept este dificila de aceea am fost refuzata ,fiind tripla deviatie(de sept,piramidala,catilaginoasa)si deci daca voi dori o singura operatie,esteticul va fi super insa nu voi respira bine,iar eu aveam nevoie sa respir,esteticul nu ma mai interesa,imi era greu verile nu dormeam,era un chin.Operatia a fost un succes si in sfarsit respiram normal pt prima data in viata mea,puteam dormi,ma simteam om.Timpul a trecut si acum ma simt mai pregatita ca niciodata sa fac si operatia estetica.Voi lua legatura cu doamna doctor pentru ca e singurul doctor pe mana caruia voi merge.Este un om de aur,un medic minunat,un om caruia ii datorez viata.Apelati cu incredere la ea,este medicul care nu se plange de mizeria sistemului medical romanesc,isi face datoria si isi respecta juramantul depus,este un om bun de pus la rana,un pansament sufletesc de la Dumnezeu.Sanatate multa Doamna Andaluzia ma voi ruga pentru dumneavoastra toata viata.
radulescu fl
radulescu fl
7 ani si 8 luni
Dr. Andaluzia Oancea sper sa-mi fi salvat viata! Ati facut in 10 min ce alti ,,specialisti " in asa zise investigatii fara sa puna suflet si interes. Ard de nerabdare sa termin tratamentul si sa vin sa va strang mana . Sa va de Dumnezeu iubire,noroc maxim si sanatate multa !
ileana
ileana
7 ani si 10 luni
Dna dr Oancea Andaluzia este un om cu sufletul de aur,un medic de exceptie si tot ce doriti pentru a pleca sanatosi.
daniela teodorescu
daniela teodorescu
8 ani si 21 zile
de doamna doctor se poate vorbii numai la superlativ.este un medic f.bine pregatit si foarte sufletist iti inspira incredere de la prima vedere.sa ii de-a dumnezeu multa sanatate ca si dansa ne ajuta sa ne insanatosim.
martin
martin
8 ani si 5 luni
este foarte greu sa gasesti o persoana potrivita la ''locul potrivit'' eu am gasit.. E Dr.Oancea Andaluzia. Sa aveti multa sanatate si un gram de noroc in viata.

Spune-ti parerea despre Dr. Andaluzia Oancea


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

7 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Andaluzia Oancea

Medic specialist in ORL
Medic la Spitalul clinic COLTEA
Adresa: Bd. I. C. Bratianu nr. 1

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter