Clickmed
programare rapida la medic

Opiniile pacientilor

Amalia Nita
12 luni si 0 zile

Vreau sa exprim toata recunoștința si mulțumirea mea pentru tot ajutorul si tot efortul depus de dna doctor anca ciobotariu, un medic de excepție care prin profesionalism, atenție, daruire si empatie a facut ca eu sa fiu sanatoasa astazi. sa va rasplateasca dumnezeu pe masura eforturilor și pentru tot ce faceți pentru noi!❤️

Utilizator21579776463
3 ani si 4 luni

In data de 14.01.2020 am fost operat de d-na doctor anca ciobotariu și doresc și pe aceasta cale sa-i mulțumesc mult pentru modul in care am fost tratat. am un respect deosebit pentru profesionalismul, corectitudinea și atitudinea domniei sale fața de toți pacienții.

stoian mariana ionela
8 ani si 2 luni

Buna ziua .despre doamna doctora anca ciobotariu va pot spune ca este un medic cum rare ori mai gasim . puteti avea mare incredere in dumneaei . am fost si eu operata de dansa si tin sa ii multumesc foarte mult pentru felul in care am fost tratata nu doar de dansa dar si de restul personalului.

Cristina Olteanu
9 ani si 7 luni

Multumesc in mod deosebit dr. anca ciubotariu si intregii echipe de la etajul 3a pentru atmosfera profesionista in care m-au tratat. a fost o adevarata placere sa fiu tratata in acest spital, in aceasta sectie. tot personalul este deosebit de atent cu pacientii si problemele lor.
inca o data tot respectul!

andrei
11 ani si 8 luni

Dna anca!buncicul meu lati operat dvs.cristea radu!este probabil sa iau si eu acea boala!adik sa se mosteneasca:?

cristina
13 ani si 6 luni

Dr. anca ciobotariu este un medic in care poti avea incredere in el. este un adevarat om, chiar daca sotul meu fost pacient al dinsei a murit acum cateva zile

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter