Coronavirus Update

Dr. Ana-Maria Posa
Medic specialist in Ecografie (generala) Medicina interna
Medic la Spitalul Universitar de Urgenta ELIAS
Adresa: Bd. Marasti nr. 17
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.316.16.02

4 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Florin
Florin
5 ani si 11 luni
Vreau sa multumesc doamnei doctor pentru amabilitatea si profesionalismul de care a dat dovada intr-un moment de cumpana in care am apelat la dansa.
Marius
Marius
5 ani si 11 luni
Medic exceptional de atent, minutios in ceea ce face, foarte bine pregatita profesional, mi-a dat un diagnostic mai exact decat cel obtinut printer-o analiza computer tomograf
Marin
Marin
8 ani si 2 luni
Poate că sunteți un medic foarte bun, dar modul în care îi tratați pe bolnavii de cancer de pe secția de oncologie a spitalului Elias lasă mult de dorit(zeci de ore adunate în decursul a 3-4-5 zile de așteptare) până când ajung să fie primiți în cabinetul dumneavoastră pentru o ecografie. Acest fapt este o pară neagră și foarte rușinoasă pentru acest spital care cu siguranță are medici foarte pricepuți, cu bun simț și mult respect față de bolnavi. TOT RESPECTUL MEU PENTRU CEI DIN CONDUCERE, PT. COMPORTAMENTUL DEOSEBIT AL D-NEI SECRETARE, PT. MEDICII SPECIALIȘTI CARE ÎȘI FAC DATORIA AȘA CUM SE CUVINE, iar pt dvs. aș dori să vă schimbați comportamentul față de cei în suferință și să nu uitați niciodată că salariul dvs. este și din contribuția lor la fondul de sănătate. Mesajul dvs. transmis astăzi 26.02.2013 prin asistenta dvs. a lăsat de dorit și nu aș vrea să folosesc cuvinte și mai grele decât cele folosite până acum . Bine ar fi dacă ați putea răspunde la aceste acuze ale mele și să vă cereți scuzele de rigoare pt. că am așteptat 3 zile împreună cu sotia bolnavă de cancer (parcurgând în fiecare zi 100 Km, în total 300 Km) pt. o ecografie. Dacă nu sunteți în stare să faceți acest lucru, atunci Bunul Dumnezeu să vă ierte acest comportament față de bolnavii de cancer și să vă Binecuvinteze și pe dvs. și pe asistenta dvs. P.S. Schimbați-vă comportamentul față de toți cei în suferință pt. că nu vor ei să fie în această suferință.
marian
marian
12 ani si 3 luni
daca va trimit niste analize puteti sa imi spuneti va rog cum sint ?am hepatita B cum sa le trimit?

Spune-ti parerea despre Dr. Ana-Maria Posa


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

4 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Ana-Maria Posa

Medic specialist in Ecografie (generala) Medicina interna
Medic la Spitalul Universitar de Urgenta ELIAS
Adresa: Bd. Marasti nr. 17

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter