Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului
AC

Dr. Ana Maria Craioveanu

2 23
23
|adauga opinie

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 23 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Ana Maria Craioveanu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator11699366882
8 luni si 13 zile

Execrabil! Așa ceva rar am mai vazut! Nu recomand!

Utilizator11697557439
9 luni si 3 zile

Nu cred ca ar fi posibil sa nu i dau macar o stea, desi nu merita ! Sa te porti urat cu pacientii, as putea tolera, sa fii lipsit de empatie, la fel. Dar sa pui un diagnostic gresit, care pune viata unui pacient in pericol, este malpraxis in toata regula. Daca fie mea va suferi din cauza lipsei de profesionalism a acestei dr, voi face tot ce pot sa nu mai profeseze. Nu as recomanda o nici dusmanilor mei. Dar sincer, nu merita sa fie medic. Sper doar ca fiica mea sa fie bine si voi face doar o reclamatie la Colegiul Medicilor Bucuresti.

Daniela V
1 ani si 7 zile

NU RECOMAD! Investigație: Histerosalpingografie cu rezultat Obstrucție bilaterala a trompelor uterine. Lipsa de atenție, de empatie și de rabdare. Investigația s-a desfasurat ca și cum eu nu am "existat" in cabinet, fara explicații in timpul procedurii, d-na Dr. discutand cu o asistenta despre culoarea parului și alte nimicuri... In tot acest timp, incepusem sa cred ca totul este bine, atata timp cat d-na Dr. nu se arata ingrijorata de vreun aspect al controlului și nici nu imi adresa vreun cuvant... cumva, eram liniștita. La final, am intrebat increzatoare daca totul este ok și am primit raspunsul scurt, naucitor, dur și fara fara un gram de empatie sau explicatii: "obstrucția trompelor, nu puteti obtine sarcina pe cale naturala. Doar FIV". Am intrebat daca totuși se poate face ceva, si am primit un raspuns neglijent, ca trompele nu sunt "țevi" sa le "desfunzi".

Gina
1 ani si 4 luni

Nu o recomand. Lipsa totala de empatie, foarte puține explicații, o femeie foarte acra.

Alexandra
1 ani si 5 luni

Am mers la doamna doctor, la Regina Maria Perla, pentru o ecografie abdominala in urma careia, pe langa atitudinea lipsita de empatie, mi s-a pus diagnosticul gresit.

Cristian.G.
1 ani si 9 luni

Nu recomand sub nici o forma ! Sotia mea a fost la aceasta imitatie de doctora si a iesit efectiv traumatizata !! Foarte repezita bruscheaza pacienta vorbeste foarte urat ! Sper sa isi dea demisia cat de curand

Utilizator11642273376
2 ani si 6 luni

Nu o recomand. Lipsa de empatie totala fata de pacienți. De cum am intrat in cabinet, s-a luat de mine ca sunt grasuța deși eu venisem la un ECO Doppler pentru ca aveam antebrațul umflat. A refuzat sa imi faca Doppler arterial pe motiv ca nu are de ce, iar concluzia a fost ca nu am nimic la mana, doar grasime depusa inegal. Am rugat-o sa se uite peste niște analize ca aveam D-dimerii mariți, si a fost foarte deranjata. Aveam prin analizele mele și o glicemie ușor marita de 105 și mi-a spus ca am diabet!!! Doamna doctor, tu sa iți vezi de specializarea ta! Nu ești nutriționist și nici diabetolog!

membru212316
2 ani si 11 luni

Tocmai m-am intors de la ecografia mamara anuala. De curiozitate am verificat si vad ca merg la dna dr. Craioveanu anual din 2012 - numai cuvinte de lauda am, nu as merge in alta parte! Dincolo de profesionalism, am gasit-o mereu foarte echilibrata, cu un umor bine dozat si disponibilitate pentru explicatii. Ma simt "pe maini bune" cand sunt la consult si revin anual cu incredere.

Locatie medic

Spitalul clinic NICOLAE MALAXA
Adresa: Sos Vergului nr 12
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 0212555405

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter