Coronavirus Update

Dr. Alexandru Constantinescu
Medic specialist in Neurochirurgie
Medic la Spitalul clinic de urgenta BAGDASAR-ARSENI (fostul Spital de Neurochirurgie)
Adresa: Sos. Berceni, nr12
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti
Fax: 021.334.73.50

7 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
bodeanu_iulia
bodeanu_iulia
5 ani si 7 luni
Am fost descoperita cu un anevrism carotidian drept, m-am prezentat la acest medic cu rezultatele investigatiilor (RMN angiografie cerebrala), la cam 7, ambulatoriu, parter, crezand ca o sa gasesp***anformatie. In momentul prezentarii documentelor, ma intreaba ca am venit pe picioare? Mi-a cerut angiografia cerebrala - CD-ul, a introdus in calculator, nu gasea imaginile anevrismului, ca nu am anevrism, imi recomanda sa fac inca odata angiografia CT ca nu se ia dupa ce am facut eu. Imi adauga ca nu are fonduri si ca de ce am venit la spital de stat, eu facand in particular RMN-ul si angiografia, tot din lipsa fondurilor pe unde am fost sau durata asteptarii era de 3-5 luni cu programare. Intreb, ca in decurs de o luna am facut CT,RMN, angiografie cerebrala cu substanta de contrast, am specificat ca am probleme cardiace si ca nu este contraindicat sa mai fac inca odata, drept pentru care imi raspunde raspicat "ca vreau sa stiu prea multe", in acelasi timp a sunant la tel mobil o cunoastinta, intreband la fel ca si mine, unde dinsul era foarte amabil si ii recomanda ca nu este cazul, ca este riscant. Pentru rezolvarea anevrismului trebuie facuta embolizarea -- de introdus un stent cerebral, ceea ce eu nu am gasit nici o rezolvare, indrumare. Concluziile le trageti voi, este bun ca medic?
Angelica
Angelica
7 ani si 2 luni
Ma rog in fiecare zi ca acest caine de doctor sa se bucure doar de banii dati de familia mea pentru o operatie falsa. Ma og sa aibe sanatatea tatalui meu, care a fost pe masa lui de operatie degeaba. L,a deschis si inchis desi nu era nevoie si in felul acesta i,a avansat metastaza. Nu stiu daca a fost extrem de prost si nu a vazut ca tatal meu are cancer sau a fost lamoc si l,a deschis pentru 250 de euro. Sper doar ca Dumnezeu ii va da ccea ce merita. Feriti,va de asftel de caini!!
Miodrag Vasile
Miodrag Vasile
8 ani si 6 luni
super profesionist tipul dar cam spagar
Grigore Ioana
Grigore Ioana
8 ani si 6 luni
Tin sa va multumesc din toata inima pentru ajutorul medical pe care mi l-ati acordat. Sa va dea Dumnezeu sanatate si petere de munca dumneavoastra si intregii familii. Cu toata stima si considerstia Ioana Grigore
cojocaru cornel
cojocaru cornel
8 ani si 6 luni
SUNT OPERAT DE DL.DR.CONSTANTINESCU ACUM 6 LUNI SI VREAU SA-I UREZ MULTA SANATATE SI MULTUMIRI NENUMARATE CA M-A SCAPAT DE ACELE DURERI CUMPLITE DE LA HERNIA DE DISC CARE AM AVUT-O. MII DE MULTUMIRI , UN DOCTOR NEMAIPOMENIT DE BUN .
perse13
perse13
9 ani si 11 luni
Domnul doctor m-a diagnosticat corect si a facut toate investigatiile necesare astfel incat sa se poata gasi cea mai buna solutie pentru cazul meu, lucru care s-a si realizat si pentru care lucru, ii voi ramane vesnic recunoscatoare.

Numai bine!
Corina C.
Mihaela Voicu
Mihaela Voicu
9 ani si 7 luni
Este un medic desavarsit, un foarte bun profesionist si diagnostician, foarte hotarat si sigur pe dumnealui, comunicativ si respectabil, un OM. Mii de multumiri si mult succes in tot ceea ce face.

Spune-ti parerea despre Dr. Alexandru Constantinescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

7 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Alexandru Constantinescu

Medic specialist in Neurochirurgie
Medic la Spitalul clinic de urgenta BAGDASAR-ARSENI (fostul Spital de Neurochirurgie)
Adresa: Sos. Berceni, nr12

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter