Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Opiniile pacientilor

Adi V
1 ani si 6 luni

Medic foarte bun. nu am cuvinte sa imi exprim multumirea. am fost operat de tumoare cerebrala si nu am avut nici un fel de probleme. recomand cu caldura!

Utilizator21553181811
5 ani si 2 luni

Ce sa mai spunem de dnul dr adrian iliescu ? un om si un profesionist exceptional, pentru care sentimentele noastre de recunostinta si respect nu pot fi descries in cuvinte !!!

mihaela ristea
8 ani si 3 luni

Un om de mare valoare ,un profesionist adevarat ,tot respectul pentru ce a facut pentru sotul meu .sa va dea dumnezeu sanatate si multe realizari !

mihaela ristea
8 ani si 3 luni

Un om de mare valoare ,un profesionist adevarat ,tot respectul pentru ce a facut pentru sotul meu .sa va dea dumnezeu sanatate si multe realizari !

123_abc
10 ani si 4 luni

Un medic extraordinar.

dumitru gabriel
10 ani si 7 luni

Un om extraordinar ,va multumesc ptr tot ce a-ti facut,tatal meu este in coma profunda nu stiu daca scapa ,dar va multumesc ,sa va dea dumnezeu numai bine

Alin
10 ani si 8 luni

Este un medic extraordinar dupa parerea mea. am fost operat de hernie de disc acum 10 zile si ma simt foarte bine. nu mai am durerile pe care le aveam inainte de operatie si precizez ca mi-am revenit foarte repede,am putut merge dupa cateva ore dupa operatie,mai greu dar am mers si m-am bucurat mult. a doua zi m-am simtit si mai bine am facut kinetoterapie in fiecare zi si pe zi ce trecea ma simteam tot mai bine. acum nu mai am nici dureri,ieri am fost sa-mi scoata firele si de acum incolo o sa am mai multa grija de mine si incerc sa ma mai protejez.

voinoiu gabriela
11 ani si 3 luni

Un medic extraordinar.un profesionist in adevaratul sens al cuvantului,un om de mare valoare.o persoana care nu pune foarte mare accent pe relatia medic-pacient ci mai degraba este o relatie de la egal la egal.un om caruia poti sa-i expui orice problema si pentru care are intotdeauna macar un sfat. va multumesc din suflet domnule doctor pentru tot ce ati facut pentru piticul nostru,pentru familia noastra! mult succes in tot ceea ce v-ati propus si un an nou plin de realizari si impliniri!

dan ioana
11 ani si 3 luni

Un doctor bun

dan ioana
11 ani si 3 luni

E doctor bun

Pag 1 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter