Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului
AM

Dr. Adrian Gabriel Marinescu

Medic specialist in Boli infectioase
5 4
4
|adauga opinie

Opiniile pacientilor

georgescu claudia
8 ani si 6 luni

Un medic f bun sper sa nu plece niciodata

radu dragomir
10 ani si 2 luni

Doctor adevarat

VLASCEANU ANICA
10 ani si 3 luni

Buna seara ! ce as putea sa spun despre dr marinescu? numai cuvinte de lauda , sunt pacienta dinsului din 2010 , sunt in trat ptr hep b din acelasi an si vreau sa va spun ca din fericire ptr mine sunt un om aproape vindecat ( de 2 ani cu viremie nedetectabil ) urmind sa continui trat cu entecavir pina dumnealui va considera . sunt o pers aproape vindecata , cosider ca dr marinescu este destul de specialist si ca d lui a pus diagnosticul si medicatia precisa . pe linga faptul ca este un mare dr specialist este si un om deosebit de primitor , comunicativ si tot ce vrei, oricind ii poti cere un sfat telefonic pina vei ajunge la cabinetul disului fara ca d lui sa se simta deranjat. vi l recomad cu cea mai mare incredere daca aveti aceasta problema de sanatate. i l gasiti in institutul matei bals , in pavilionul 5 , et 2, zilnic ma inchin ptr sanatatea lui ca ,
amndoi ( dr si dzeu) au facut ca eu astazi sa traiesc , eu la inceputul bolii sa am o infectie ffff mare 116 000 000 ( viremia )

Ramona Niculescu
11 ani si 4 luni

In afara de faptul ca este destul de aglomerat, ca de altfel toti medicii din sectia 2 de la inst. m. bals, este un medic foarte bun. mie mi-a facut biopsia si fibroscanul iar pe tatal meu si bunica ii are ca pacienti. este un genul de medic care pe langa faptul ca iti pune diagnosicul corect si te trateaza bine, isi face timp sa stea de vorba cu tine.
il recomand cu caldura.

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter