Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 6 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Adrian Abagiu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

petriea
2 ani si 10 luni

O persoana cu adevarat deosebita. Isi imparte timpul intre Spitalul Matei Bals la Boli infectioase, ARAS si ARENA pentru preventia HIV SIDA si pentru tratamentul de substitutie pentru persoanele dependente de droguri, intre facultate unde preda cursuri studentilor si tot mai are timp de a participa la cursuri de perfectionare. Personal ii sunt recunoscator, m-a ajutat in nenumarate randuri.

ioana
10 ani si 4 luni

Buna ziua,am si eu o mare problema si in acelas timp nelamurire.... este normal si sanatos un om purtator de virus hiv sa lucreze in industie alimentara si nu numai?! cunosc persoane care au acest virus si fara nici o remuscare isi cauta de munca si chiar a activat in multe institutii alimentare , ma intreb de ce oare medicii care ii supravegheaza si ii consiliaza le da voie si chiar ii incurajeaza sa munceasca in aceste domenii spunandu-le ca au drepturi depline ca orice alt om sanatos.. nu sunt impotriva nu am nimic cu ei dar traiesc cu frica ca nu cumva din neatentia unei persoane infectate cu acest virus care lucreaza la un bar sau alimentara sa am ghinionul de a lua contact si eu cu acest virus. am auzit chiar si cazuri in care o persoana de gen feminin a avut contact sexual cu multi barbati sanatosi,oare de ce nu se face nimic in acest caz?! am ajuns sa mancam mancare de la MC unde sunt angajate persoane cu hiv,oare o fi normal?! am ajuns sa ne dam copii la gradinite unde sunt angajate persoane cu virus hiv.. oare nu realizeaza nimeni ca dintr-o banala greseala sau o mica rana la mana care sangereaza fara sa ne dam seama e posibil ca copiii nostri sa fie infectati?! App am mai auzit un caz in care medicul care isi supravegheaza pacientul infectat si-a sfatuit pacientul sa spuna dendistului unde urma sa mearga pentru un tratament sa spuna ca a fost suspect de hepatita nicidecum ca ar avea hiv.. oare e normal asa ceva?!!

NINA
12 ani si 4 luni

fratele meu de 48 de ani are diagnosticul CIROZA HEPATICA DECOMPENSATA CU VIRUSI B si D.Aceasta boala se trateaza cu medicamente sau trebuie transplant?

o fata oana
12 ani si 6 luni

buna ziua va rog mult spuneti-mi si mie niste bloi care sa le scriu pe o scutire k am nevoie urgenta va rog mult :) astept ras dumneavoastra

Adriana Bodeanu
12 ani si 10 luni

Buna ziua , va rog sa-mi spuneti , daca valorile Ac.anti-SVS 1 si 2 IgG index ..60,2 Ac.anti-SVS 1 si 2 IgM index... 0,6 po arata o infectie cu Herpes Genital sau si hemoroidala ..??? Da , med. ginecolog nu era sigur ,la o consultatie am avut o usoara leziune .. dar nu concludenta .. Mentionez ca am 56 ani , viata sexuala normala , nu practic sex oral . Va multumesc , A.B.

dumbravaliliana
12 ani si 11 luni

dupa tratamentul cu roferon 1 an de zile am urina galben inchis ,ma mananca pielea pe maini dupa baie ,am dureri in ipocondrul drept, capul si ochii ma dor din cand in cand ,asta dupa 2 luni de la terminarea tratamentului pentru hepatita b+d iar tgp-ul este 37.CE SA CRED? O SA-MI REVINA MEMORIA VREODATA ? este bine sa iau ulei de peste cu omega 3 si 6?

Locatie medic

Institutul de boli infectioase prof. dr. MATEI BALS
Adresa: Str. Dr. Calistrat Grozovici nr. 1
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 0213186090

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter