Coronavirus Update

Dr. Adrian Abagiu
Medic specialist in Boli infectioase
Medic la Institutul de boli infectioase prof. dr. MATEI BALS
Adresa: Str. Dr. Calistrat Grozovici nr. 1
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti
Fax: 021.318.60.90

6 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
petriea
petriea
1 ani si 10 luni
O persoana cu adevarat deosebita. Isi imparte timpul intre Spitalul Matei Bals la Boli infectioase, ARAS si ARENA pentru preventia HIV SIDA si pentru tratamentul de substitutie pentru persoanele dependente de droguri, intre facultate unde preda cursuri studentilor si tot mai are timp de a participa la cursuri de perfectionare. Personal ii sunt recunoscator, m-a ajutat in nenumarate randuri.
ioana
ioana
9 ani si 4 luni
Buna ziua,am si eu o mare problema si in acelas timp nelamurire.... este normal si sanatos un om purtator de virus hiv sa lucreze in industie alimentara si nu numai?! cunosc persoane care au acest virus si fara nici o remuscare isi cauta de munca si chiar a activat in multe institutii alimentare , ma intreb de ce oare medicii care ii supravegheaza si ii consiliaza le da voie si chiar ii incurajeaza sa munceasca in aceste domenii spunandu-le ca au drepturi depline ca orice alt om sanatos.. nu sunt impotriva nu am nimic cu ei dar traiesc cu frica ca nu cumva din neatentia unei persoane infectate cu acest virus care lucreaza la un bar sau alimentara sa am ghinionul de a lua contact si eu cu acest virus. am auzit chiar si cazuri in care o persoana de gen feminin a avut contact sexual cu multi barbati sanatosi,oare de ce nu se face nimic in acest caz?! am ajuns sa mancam mancare de la MC unde sunt angajate persoane cu hiv,oare o fi normal?! am ajuns sa ne dam copii la gradinite unde sunt angajate persoane cu virus hiv.. oare nu realizeaza nimeni ca dintr-o banala greseala sau o mica rana la mana care sangereaza fara sa ne dam seama e posibil ca copiii nostri sa fie infectati?! App am mai auzit un caz in care medicul care isi supravegheaza pacientul infectat si-a sfatuit pacientul sa spuna dendistului unde urma sa mearga pentru un tratament sa spuna ca a fost suspect de hepatita nicidecum ca ar avea hiv.. oare e normal asa ceva?!!
NINA
NINA
11 ani si 4 luni
fratele meu de 48 de ani are diagnosticul CIROZA HEPATICA DECOMPENSATA CU VIRUSI B si D.Aceasta boala se trateaza cu medicamente sau trebuie transplant?
o fata oana
o fata oana
11 ani si 6 luni
buna ziua va rog mult spuneti-mi si mie niste bloi care sa le scriu pe o scutire k am nevoie urgenta va rog mult :) astept ras dumneavoastra
Adriana Bodeanu
Adriana Bodeanu
11 ani si 10 luni
Buna ziua , va rog sa-mi spuneti , daca valorile Ac.anti-SVS 1 si 2 IgG index ..60,2 Ac.anti-SVS 1 si 2 IgM index... 0,6 po arata o infectie cu Herpes Genital sau si hemoroidala ..??? Da , med. ginecolog nu era sigur ,la o consultatie am avut o usoara leziune .. dar nu concludenta .. Mentionez ca am 56 ani , viata sexuala normala , nu practic sex oral . Va multumesc , A.B.
dumbravaliliana
dumbravaliliana
11 ani si 11 luni
dupa tratamentul cu roferon 1 an de zile am urina galben inchis ,ma mananca pielea pe maini dupa baie ,am dureri in ipocondrul drept, capul si ochii ma dor din cand in cand ,asta dupa 2 luni de la terminarea tratamentului pentru hepatita b+d iar tgp-ul este 37.CE SA CRED? O SA-MI REVINA MEMORIA VREODATA ? este bine sa iau ulei de peste cu omega 3 si 6?

Spune-ti parerea despre Dr. Adrian Abagiu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

6 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Adrian Abagiu

Medic specialist in Boli infectioase
Medic la Institutul de boli infectioase prof. dr. MATEI BALS
Adresa: Str. Dr. Calistrat Grozovici nr. 1

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter