Coronavirus Update

Dr. Adelaida Iorgulescu
Medic specialist in Endoscopie bronsica ORL
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.312.79.38

20 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
ioana
ioana
5 ani si 4 luni
Dr. Adelaida Iorgulescu l-a operat pe baiatul meu de polipi si l-a facut bine!! A incercat sa evite operatia cat s-a putut, dar n-am mai avut ce face, nu mai raspundea la tratament. In final a fost totul bine, operatia fara cusur si baiatul e bine! Un medic deosebit, am apreciat atentia si rabdarea. Si cat de frumos se poarta cu copiii, mai rar asa om dedicat!
Rodica
Rodica
5 ani si 4 luni
Mult profesionalism ,un om de exceptie .Mi-a operat copilul in virsta de 3 ani de polipi dupa o perioada de suferinta de aproximativ 6 luni in care a fost mai mereu bolnav si a avut tratament antibiotic .Acum in sfirsit ma bucur de un copil sanatos care ne face fericiti.Mult succes in continuare !
gina
gina
5 ani si 4 luni
De-a lungul timpului am fost la dna doctor Adelaida Iorgulescu de 3 ori cu baiatul meu si de fiecare data a fost extrem de draguta si atenta, desi la usa e mereu coada. Este unul din putinii medici pe care i-am intalnit care are rabdare sa-ti explice si sa gandeasca un tratament adecvat.
Ana
Ana
5 ani si 6 luni
Dr Adelaida Iorgulescu este o masina de operat polipi - altceva nu vrea sa vada in analizele copiilor. Va recomand ca inainte de a lua decizia unei operatii (pentru care incaseaza cu placere plicul) sa mai aveti o a doua opinie.
Zamfir Florentina
Zamfir Florentina
6 ani si 9 luni
Am operat fata de vegetatii la dna doctor si sunt foarte multumita
Zamfir Florentina
Zamfir Florentina
6 ani si 9 luni
Tocmai am operat de vegetatii fetita in varsta de 3 ani jumatate la dna doctor si sunt foarte multumita de cat de promta a fost dansa si intelegatoare. Operatia a decurs ca la carte fara ca fetita sa fie vre-o clipa speriata sau fara ca eu sa stiu ce se va intampla cu ea. Acord un 10 din toata inima si multumim. Vroiam sa punctez si pentru curatenia pe care am gasit-o in salonul din spitalul Gr Alexandrescu.
Tanasescu violeta
Tanasescu violeta
6 ani si 11 luni
dna doctor Iorgulescu este intradevar de exceptie, l-a operat pe fiul meu cel mare acum 10-11 ani si nu am mai avut probleme. acum am probleme cu fiul cel mic, dar nu mai am numarul dnei doctor, ma poate ajuta cineva? multumesc
elena
elena
8 ani si 1 luni
Doamna dr Iorgulescu este un medic si un om deosebit. Mi-a diagnosticat si operat fetita(8 ani)de polipi - vegetatii adenoide, dupa ce 3 medici nu au stiut de ce raceste continuu, cu tuse, nas infundat, etc si ii dadeau antibiotice degeaba, plimbandu-ma pe la alergologie. Fetita avea si o sinuzita maxilara pe care nu au putut sa o vada medicii la radiografie, de bine pregatiti ce erau. Nu va lasati amagiti de medicii tineri din clinicile private - habar nu au de meserie, pt ca nu au facut facultatea cum trebuie, iar la privat nu au pacienti suficienti (cazuistica) pt a putea sa capete experienta necesara - nu stiu ce ne vom face peste 20 ani cand medicii buni se vor fi pensionat. Sa speram ca se va mai face MEDICINA cu adevarat si la noi, dar ... momentan nu sunt sperante. Apelati la dr. Iorgulescu Adelaida ORL cu incredere.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Adelaida Iorgulescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

20 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Adelaida Iorgulescu

Medic specialist in Endoscopie bronsica ORL
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter