Coronavirus Update
Fotografie Doctor Daniel Iordachescu

Doctor Daniel Iordachescu
Medic specialist in Stomatologie (medicina dentara)

4 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Ana Maria
Ana Maria
5 ani si 11 luni
Domnul doctor Daniel Traian Iordachescu pe langa faptul ca este un medic extraordinar și devotat meseriei sale este și un om cu un suflet mare. Sa ajungi sa lucrezi cu o pasiune și cu o dragoste atat de mare precum a lui, inseamna mult. Pe oamenii aceștia ii intalnim atat de rar, incat consider ca nu merita tarați prin noroi, ci mai degraba apreciați. Imi e greu sa cred afirmația doamnei Domnica pentru ca eu insumi am fost pacienta dansului și stiu cum lucreaza și cum se comporta cu pacienții sai. Pacat ca am ajuns sa aruncam cu pietre in oamenii de valoare, pacat ca alegem sa nu ne tratam nebunia și preferam sa o hranim cu astfel de rautați gratuite. Maine- poimaine o sa-i plangem și o sa ne intrebam de ce aleg sa paraseasca țara. Poate atunci o sa realizam..
Liliana
Liliana
6 ani si 3 luni
Profesionalism,devotament si perfectiune.
Daniel Iordachescu
Daniel Iordachescu
7 ani si 2 luni
Ma vad nevoit sa raspund acestor remarci ale unei persoane care nici macar NU A FOST in mod direct pacienta mea, dar care se pare a tinut sa le faca (riscand un process de calomnie) datorita, simplului fapt legitim si perfect deontologic de a fi refuzata ca pacient in urma "dificultatilor" inimaginabile pe care le-a produs colaboratorilor mei care incercau cu toata bunavointa sa ii faca tratamentele pregatitoare interventiilor propriu zise si care dupa 2 zile de incercari au venit cu totii disperati sa-mi comunice ca este imposibil a se colabora cu aceasta persoana. Ca urmare a acestui fapt si din respect pentru ei am comunicat simplu si politicos pacientei, ca cel mai probabil nu suntem noi cei care putem sa-i rezolvam problemele si ca e mai bine sa ne oprim inainte de a incepe. A urmat o criza iar apoi din razbunare pentru nu stiu sincer ce, ne-a facut reclamatii la toate forurile si am primit controale care insa au constatat doar opusul, rapoartele tuturor acestor controale putand fi acesate de oricine doreste dovezi in acest sens. In plus, autoritatile ne-au marturisit ca doamna este cunoscuta ca reclamanta, nefiind prima actiune abuziva de acest fel. Invit pe aceasta cale pe toti cei interesati de adevar si de activitatea mea de aproape 20 de ani in acest domeniu medical in care am incercat realmente sa fac diferenta si sa ofer si in Romania un mediu si un nivel terapeutic si tehnologic greu de egalat, sa acceseze informatiile existente atat pe site-ul clinicii Asclepimed, pagina de Facebook si alte forumuri unde pot fi gasite comentarii ale pacientilor care au fost cu adevarat tratati de mine, de cele mai multe ori cazuri limita care pierdusera speranta intr-un rezultat fericit. In final imi pare rau ca, neac***a prea mult timp sa consult internetul in aceasta directie am remarcat atat de tarziu acest rau, lucru care ma face sa simt sa-mi cer iertare pentru lipsa mea de vigilenta tuturor pacientilor pe care i-as fi putut realmente ajuta si care s-au lovit de acest obstacol! Cu prietenie si dedicatie, Dr. Daniel Traian Iordachescu
CONSTANTIN DOMNICA
CONSTANTIN DOMNICA
8 ani si 5 luni
Domnul doctor Daniel Traian Iordachescu este un doctor care, pe langa faptul ca este lipsit de caracter, ii lipseste si etica deontologica. Am fost clienta acestei clinici timp de 2 zile, in care, nu numai ca am sesizat o serie de situatii ce nu ar trebui sa existe in cadrul unei astfel de institutii, dar am fost si tratata cu o totala lipsa de respect de catre domnul doctor Daniel Iordachescu,care, dupa ce am achitat suma de 1350 lei, mi-a comunicat sec, fara justificari, ca nu mai doreste sa continue lucrarea. Sper ca alti clienti sa nu se lase inselati, ca mine, de imaginea pe care doreste aceasta clinica sa o prezinte prin intermediul site-ului si a altor mijloace media, deoarece, in realitate, lucruri sunt total opuse:, nu exista un minim de norme de igiena care sa fie respectate, iar lucrarile de specialitate pot fi incepute si lasate deschise, fara nicio explicatie. Nu recomand aceasta clinica. Din punctul meu de vedere, la ceea ce exista acolo, aceasta clinica nu ar trebui sa aiba autorizatie de functionare si doctorul in cauza, dreptul de a profesa.

Spune-ti parerea despre Doctor Daniel Iordachescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

4 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Doctor Daniel Iordachescu

Medic specialist in Stomatologie (medicina dentara)

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter