Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 5 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Lupu Anca-Roxana?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator11639595453
5 luni si 7 zile

Multumesc d-nei Prof. Conf. Dr. Anca Lupu pentru amabilitatea si profesionalismul cu care mi-a analizat dosarul. Sincere felicitari pentru amabilitatea, atenția, claritatea exprimarii si caldura de care a dat dovada.

Utilizator21537430455
3 ani si 8 luni

Multumesc d-nei prof. dr. Anca Lupu pentru amabilitatea si profesionalismul cu care mi-a analizat dosarul si a fost de acord sa ma ia in evidenta pentru a beneficia de asistenta competenta a domniei sale atat in timpul terapiei cu citostatice si dupa incheierea acestei terapii pentru supravegherea evolutiei afectiunii pe care o am.Sincere felicitari pentru conditiile din spital, pentru amabilitatea si caldura de doctor care respecta juramantul pe care l-a depus cat si pe cei aflati in suferinta care apeleaza la dansa disperati de situatia in care se afla.

marius
8 ani si 5 luni

Buna ziua am o afectiune mai veche care nu imi da pace, am fost diagnosticat in trecut cu anemie (fata palida, paloarea pili) nu ma doare absolut nimik, doar k ma deranjeaza faptul k, culoarea pieli este mai galbuie, va rog sa imi spuneti ce analize sa imi fac si la ce spital, va rog sa ma ajutati va multumesc

Dr Saraga Mircea
12 ani si 5 luni

Sotia mea dr. Saraga Doina a fost refuzata la internare de doamna dr. Lupu. Sotia mea a fost internata dupa rugaminti de la alt doctor. A murit dupa cateva zile de internare la hematologie Coltea, fara sa i se precizeze tipul de anemie de care a suferit. Eu si sotia mea suntem medici si profesam de 40 ani dar doamna doctor Lupu nu a aratat un semn de mila fata de noi! Pacat sotia mea era fericita ca avem un nepot pe care dorea din suflet sa il creasca!

ana covaciu
12 ani si 6 luni

DNA CONF.DR LUPU ESTE UN MEDIC CUM AR TREBUI SA FIE TOTI MEDICII,TOT TIMPUL CU ZAMBETUL PE BUZE,CARE LUPTA PT VINDECAREA BOLNAVILOR,CU TOATE CA NOI CEI CU LEUCEMIE STIM CA BOALA NU ESTE VINDECABILA,DOAR TRATABILA,NE CADE FR.BINE CATE O INCURAJARE DE LA DANSA.D.ZEU SA VA DEA SANATATE IMPREUNA CU COLECTIVUL DE DOCTORI PE CARE L E CONDUCETI DE LA HEMATOLOGIE SPITAL COLTEA. O PACIENTA

Locatie medic

Spitalul clinic COLTEA
Adresa: Bd. I. C. Bratianu nr. 1
Localitate: Sectorul 3, Bucuresti
Telefon: 0213142744, (centrala)

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter