Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 16 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Ionescu Sebastian?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Rajkovic Raluca
8 ani si 7 luni

Un OM minunat este unul dintre cei mai uman dintre toti doctorii pe care am avut ocazia sa ii intalnesc! Un doctor cu asa pregatire poate lucra oricand afara si totusi dansul alege sa lucreze in conditii mizer fara echipamente adecvate...si face minuni cu copii! parerile sunt impartite si fiecare are dreptul la a lui...pentru mine si familia mea a ramas unul din oamenii pe care ii avem in suflet o viata!

Liliana
8 ani si 10 luni

copilul meu, dupa o rupture de uretra a suferit 4 operatii, ultima de reconstructie facuta de dl Dr. Ionescu a fost o reusita . Este un medic foarte bunm mi-a salvat copilul si ptr asta o sa-i raman recunoscatoare toata viata. Este adevarat ca este foarte aglomerat si de aceea face amanari, dar nu renuntati. Operatiile pe care le face sunt foarte reusite, este un medic minunat, copilul meu a stat 2 luni cu sonda urinara iar acum este campion national la atletism datorita intregii echipe : Dl. dr. Ionescu, dr. Mocanu si Dr. Pavel Daniela. Tot respectul ptr. intrega echipa de medici.

veronica
8 ani si 11 luni

ce pot sa va spun despre acest "minunat" medic, e faptul ca e un sarlatan. Am platit totul la dublu pret, m/a furat din start cu 1.000 lei la gelul pe care l/am cumparat de la dansul si mi/a tratat copilul ca pe ultimul gunoi. Dupa 6 luni de la interventia chirurgicala programata la control de dumnealui, a inceput sa tipe la mine ca de ce il deranjez. Dupa o noua cistografie, boala copilului a avansat de la gradul 1 la 2 iar dansul imi spune sa plec cacasa ca totul este foarte bine. Am fost nevoita sa apelez la o alta clinica privata, binenteles cu alti bani si sa/mi spuna ca rezultatele cistografiei nu sunt bune si ca boala a avansat . Deci oameni buni nu mergeti la acest escroc de om care nu/l intereseaza decat banii dvs. Rusine sa/i fie ca era vorba de un biet copil cu probleme.

Stanoevici Constantin
9 ani si 3 luni

Nu exista cuvinte pentru a ii multumii acestui Om care are rabdare sa se apropie de copii si parinti,sa vindece, cu modestie, cu zambetul pe fata, incurajandu-te tot timpul, indiferent cat de dificila este situatia. Tot respectul si admiratia fata de intreaga echipa de admirabili medici pe care ii conduce. Parinti mergeti cu incredere.

Stanoevici Constantin
9 ani si 3 luni

Nu exista cuvinte pentru a ii multumii acestui Om care are rabdare sa se apropie de copii si parinti,sa vindece, cu modestie, cu zambetul pe fata, incurajandu-te tot timpul, indiferent cat de dificila este situatia. Tot respectul si admiratia fata de intreaga echipa de admirabili medici pe care ii conduce. Parinti mergeti cu incredere.

Aura Stoian
9 ani si 3 luni

Am fost la acest medic dar nu pot spune decat un singur lucru : profesionalismul nu salveaza si caracterul omului! Daca aveti rabdare sa il sunati de 4-5 ori pana ajungeti la o consultatie, alte 3-4 ori pana programeaza o operatie si 5 zile de internare si amanare a operatiei, apoi dute acasa in week-end si mai suna-ma luni, si am sa iti spun cand voi fi disponibil... Nu este normal asa ceva!!

Cristina Dumitrescu
10 ani si 3 luni

Profesionist, dedicat atat profesiei sale cat si pacientilor, cunoștinte vaste, experiența acumulata, priceput, rabdator și atent. In opinia mea, acestea sunt numai cateva din caracteristicile care il descriu pe doctorul Ionescu. O persoana și un medic cu totul deosebit! Și eu si fetița mea ii mulțumim pentru ajutorul acordat și nu vom uita niciodata binele facut familiei noastre. Ca de la parinte la parinte, care iși dorește tot ce e mai bun pentru copilul lui, il recomand cu caldura pe doctorul Sebastian Ionescu!

Sterian Valeriu
10 ani si 5 luni

Super tipul acesta. Foarte tare. Stie meserie. Alti 4 doctori mi-au zis ca nu am sanse sa rezolv boala copilului meu decat in strainatate. Iata ca am rezolvat aici cu acest minunat doctor. Cinste lui, il recomand cu toata inima caci e apropiat, calm si cu o judecata impecabila. Merita toata recunaostinta noastra. A fost o problema renala. Pastrati-l cu grija acolo unde lucreaza caci va face onoare

Locatie medic

Spitalul clinic de urgenta pentru copii MARIA SKLODOWSKA CURIE
Adresa: Bd. Constantin Brancoveanu nr. 20
Localitate: Sectorul 4, Bucuresti
Telefon: 0214604260, (centrala), 0214603124 (director), 0214603026

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter