Coronavirus Update

Conf. dr. Gheorghe Lica Ion
Medic specialist in Chirurgie laparoscopica(laparoscopie) Medicina generala
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.599.22.57

12 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21555946774
Utilizator2155594677
4

2 ani si 9 luni
Un om si un medic de exceptie in care puteti avea toata increderea.
Turkoz Gina laura
Turkoz Gina laura
5 ani si 11 luni
Dragii mei va Multumesc din suflet pentru Urarile de bine si gandurile frumoase .... Ieri la ora 12 am intrat in sala de operatie .. a durat pana la 14 30 cu pregatire ,trezire si tot ce se cheama anestezie si operatie iar la ora 16 45 am plecat pe picioarele mele de la postoperatoriu la salonul 322 etaj 3 rezerva 3 ... Spitalul de Urgenta sectia Domnului DR. prof LICA ION . Ce sa va spun ... Multumesc Lui Dumnezeu pentru ca a fost langa mine .. si MULTUMESC DIN INIMA LA TOATA ECHIPA DOMNULUI PROFESOR DR.LICA ION DIN SPITALUL DE URGENTA .... VA jur ca asa profesionalism pana acum nu am vazut Ce sa va zic ca ma simt bine, foarte bine .. nu mi a pus drena nu am fost indopata de antibiotice.. deloc... Sunt acasa de azi dupa o zi de la ora 13 si va spun ca ieri la 16 45 am iesit din reanimare pe picioare .... Extraordinar medic domnul DR LICA ION .. este si seful sectiei .. extraordinar un om deosebit si are o asistenta de 100000 de puncte Dr Diana o roscata si frumoasa si desteapta la maxim 30 de ani o echipa de 100000000 de puncte Vi l recomand pe acest Domn Dr LICA din toata inima .. Eu una nu am mai intalnit ... Deci se poate sa existe si medici de asa o clasa superioara din toate punctele de vedere si profesional si OM ... ii multumesc din inima si ii raman vesnic indatorata ... va sarut si daca aveti nevoie cauta ti ma va dau numarul de telefon personal si crede ti ma ca nu ve ti regreta DELOC va pup
simeanu
simeanu
7 ani si 5 luni
ma numesc simeanu gabriel din rm.valcxea. acest supraom m.a salvat , in urma cu 4 ani , de un cancer de colon. este exceptional , atat ca om , cat si profesional. de exceptie.
Floricel Cristina
Floricel Cristina
8 ani si 7 luni
Un medic cum rar intalnit! Sa ii dea Dumnezeu sanatate si viata lunga in medicina! Oamenii care nu sunt multumiti de dansul sunt pentru ca nu au stiut cum sa puna problema... pentru noi este un singur medic insa pentru el suntem 10 de pacienti cu 10 de probleme!
ivascu
ivascu
8 ani si 10 luni
un medic exceptional.am fost operat la un spital din provincie de hernie inghinala cu plasa,la 7zile a inceput sa supureze operatia un an si trei luni mam chinuit cu pansamente antibiotice chiar si autovaccin de la institutul Cantacuzino am ajuns la floreasca ma operat domnul doctor lica si am scapat de probleme au trecut 3 ani si totul e ok.MULTUMIRI DIN TOT SUFLETUL
Claudiu Corneanu
Claudiu Corneanu
8 ani si 11 luni
Un om de exceptie, un profesionist de clasa, mi-a salvat mama in momentul cand sperantele incepusera sa se naruie. Tot respectul ptr un astfel de om.
corneanu emil
corneanu emil
8 ani si 11 luni
Un SPECIALIST si un OM deosebit,apropiat de cei aflati in suferinta,devotat permanent (juramantului depus ca medic),plin de tact si bunavointa,ii sunt PROFUND INDATORAT ACESTUI OM CARE PRIN OPERATIA EFECTUATA, MI-A SALVAT SOTIA. VA MULTUMESC DOMNULE DOCTOR!
Lazar Livia
Lazar Livia
8 ani si 11 luni
Un inger pe care nu-l voi uita niciodata. Multumesc din suflet ca mi-a salvat mama!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Conf. dr. Gheorghe Lica Ion


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

12 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Conf. dr. Gheorghe Lica Ion

Medic specialist in Chirurgie laparoscopica(laparoscopie) Medicina generala
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter