Clickmed
programare rapida la medic

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 31 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Alexandru Blidaru?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Rodica S
1 luni si 10 zile

Nu recomand nimanui acest doctor cu pretenții de mare savant. Este interesat doar de bani, nu are timp de discutat cu pacienții si mai are și niște prețuri exagerat de mari pentru buzunarele romanilor.

Apostu Camelia
6 luni si 28 zile

Am fost operata de dl. prof univ dr Alexandru Blidaru si de echipa extraordinara pe care o coordoneaza ireproșabil. Amintesc pe d-na dr.Aniela Nodiți -dr și om, deosebit! Dna asistenta șefa Ana-Maria, dna as. Cristina, mi-au fost alaturi pe toata perioada spitalizarii! Inca sunt uimita ca am stat langa o somitate, langa ,dl. prof.! Si nu exagerez cand spun somitate. Putea fi in oricare alta țara, dar a ales sa salveze vieți aici, la noi! Acest lucru spune multe despre dansul! Ii voi fi veșnic recunoscatoare și va fi in rugaciunile mele! Atat putem face noi, oamenii simpli, pentru dumneavoastra! Doar ne putem ruga sa va țina Dumnezeu sanatos și sa salvați cat mai multe vieți!

Niculescu Diana
8 luni si 14 zile

L-am cunoscut pe d-nul profesor Blidaru Alexandru acum 20 de ani cand am ramas profund impresionata de profesionalismul si daruirea cu care iși face meseria. Cand am aflat ca trebuie sa fiu operata la san, primul meu gand s-a indreptat catre d-nul profesor. Am regasit același om jovial, devotat si dupa cum s-a dovedit un profesionist de excepție un om minunat, care mi-a facut cel mai frumos cadou "viata". Operația a fost un succes, nu a fost o operație ușoara datorata celorlalte problemele de sanatate. Felicitari pentru echipa deosebita formata din medici, asistente si personal auxiliar pe care o conduce cat si pentru profesionalismul si amabililitatea de care au dat dovada, atat pe parcursul operației cat si in perioada de refacere. In același timp as vrea sa le multumesc si Dr Aniela Noditi si Canan Linda parte din echipa domnului doctor.

Claudia13
8 ani si 4 luni

Dl. Profesor este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. M-am operat la dansul acum 3 ani si totul a decurs perfect. Nu este foarte comunicativ, insa miile de femei vindecate de dansul, zecile de femei care stau la coada la dansul in zilele de consultatii sunt dovezi incontestabile ca sunteti pe cele mai bune maini cu putinta. Il recomand din suflet.

Corina Cociu
8 ani si 4 luni

Cu mine a avut o rabdare cum nici un medic nu a avut.I-am pus mii de intrebari si mi-a raspuns la toate;odata ii spuneam ceva,apoi la urmatoarea consultatie ma razgandeam;nu a tipat si nu si-a pierdut niciodata rabdarea.Operatia a fost o reusita din toate punctele de vedere.Este un medic care stie ce face si nu risca nimic.Ii multumesc din suflet pentru tot.

Andromeda
8 ani si 10 luni

Nicoleta nu stie ce vorbeste!Dl.doctor este recunoscut ca cel mai bun diagnostician si ca unul din cei mai buni chirurgi din tara.Este foarte pedant, atent la toate amanuntele,se implica in ceea ce face. Poate mai are si el o zi p***a in care este foarte obosit sau nu se simte bine ( si medicii au probleme de sanatate!) . E drept ca trebuie sa fie foarte rapid la consultatii din cauza numarului mare de paciente si nu prea are timp pentru multa conversatie,dar oricum sta de vorba pana lamureste toate problemele.

nicoleta
8 ani si 11 luni

foarte slab. nu recomand.

anonim
9 ani si 1 luni

Nu recomand. Un om fara caracter fara scrupule poate profesional o fi bun dar ca om e zero. Nu exista "nu are timp pentru pacienti" . Ca medic trebuie sa Iti faci timp sa ii explici pacientului ce si Cum, asta daca esti OM. Daca nu, aduni sase paciente, le spui sa se dezbrace si le consulti ca pe vite. Nu este profesionalism este lipsa de respect fata de pacient. Unde este confidentialitatea doctor- pacient. Nu il recomand. Iesi deprimat de la prima consultatie

Locatie medic

Institutul oncologic prof. dr. ALEXANDRU TRESTIOREAN
Adresa: Sos. Fundeni nr. 252
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 0213183252

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter