Coronavirus Update

28 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Claudia13
Claudia13
6 ani si 1 luni
Dl. Profesor este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. M-am operat la dansul acum 3 ani si totul a decurs perfect. Nu este foarte comunicativ, insa miile de femei vindecate de dansul, zecile de femei care stau la coada la dansul in zilele de consultatii sunt dovezi incontestabile ca sunteti pe cele mai bune maini cu putinta. Il recomand din suflet.
Corina Cociu
Corina Cociu
6 ani si 1 luni
Cu mine a avut o rabdare cum nici un medic nu a avut.I-am pus mii de intrebari si mi-a raspuns la toate;odata ii spuneam ceva,apoi la urmatoarea consultatie ma razgandeam;nu a tipat si nu si-a pierdut niciodata rabdarea.Operatia a fost o reusita din toate punctele de vedere.Este un medic care stie ce face si nu risca nimic.Ii multumesc din suflet pentru tot.
Andromeda
Andromeda
6 ani si 7 luni
Nicoleta nu stie ce vorbeste!Dl.doctor este recunoscut ca cel mai bun diagnostician si ca unul din cei mai buni chirurgi din tara.Este foarte pedant, atent la toate amanuntele,se implica in ceea ce face. Poate mai are si el o zi p***a in care este foarte obosit sau nu se simte bine ( si medicii au probleme de sanatate!) . E drept ca trebuie sa fie foarte rapid la consultatii din cauza numarului mare de paciente si nu prea are timp pentru multa conversatie,dar oricum sta de vorba pana lamureste toate problemele.
nicoleta
nicoleta
6 ani si 8 luni
foarte slab. nu recomand.
anonim
anonim
6 ani si 10 luni
Nu recomand. Un om fara caracter fara scrupule poate profesional o fi bun dar ca om e zero. Nu exista "nu are timp pentru pacienti" . Ca medic trebuie sa Iti faci timp sa ii explici pacientului ce si Cum, asta daca esti OM. Daca nu, aduni sase paciente, le spui sa se dezbrace si le consulti ca pe vite. Nu este profesionalism este lipsa de respect fata de pacient. Unde este confidentialitatea doctor- pacient. Nu il recomand. Iesi deprimat de la prima consultatie
maria arpad
maria arpad
7 ani si 3 luni
Domnul profesor Alexandru Blidaru este un om si un medic de exceptie;isi face meseria cu pasiune si multa daruire.Unii ii contesta lipsa de comunicare,dar sa nu uitam cate vieti salveaza,cate sperante reda femeilor pe care le opereaza.... Pentru mine este un inger si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a condus pasii catre acest mare profesionist,in cautarile mele disperate de a gasi un chirurg bun. Sa va dea Dumnezeu sanatate Domnule Profesor!!!! Felicitari pentru echipa de medici si asistente pe care o conduceti,ptr amabilitatea si profesionalismul lor.Cat am fost internata acolo,am fost tratata ca un om,ceea ce nu se prea intampla in spitalele de stat. Multumesc din inima!!!!
vlad cristina
vlad cristina
7 ani si 5 luni
Un om deosebit
oana nicolae
oana nicolae
7 ani si 5 luni
este un om care nu are ce caura in sistemul medical.unu ca nu stie sa comunice si doi tipa la paciente si nu are rabdare sa le explice ce se intampla.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Conf. dr. Alexandru Blidaru


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

28 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter