Coronavirus Update
Fotografie Asist. univ. dr. Vlad Predescu

Asist. univ. dr. Vlad Predescu
Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta sf. PANTELIMON (fostul Spital 23 August)
Adresa: Sos. Pantelimon nr. 340
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti
Fax: 021.255.40.25
Regina Maria Adresa: B-dul Unirii, nr. 57, sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: BUCURESTI
Fax: 0 (21) 3271195
09 Iunie 2016
vezi CV-ul medicului

18 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Tante A.
Tante A.
5 ani si 7 luni
Un profesionist si un om de exceptie! La capatul tunelului intunecat al sistemului medical romanesc, Dl.Vlad Predescu este persoana minunata care iti reda speranta si demnitatea umana. Locul in care isi desfasoara cu pasiune profesia este demn de calitatile dansului, conditiile sunt avantgardiste si are alaturi in munca sa oameni foarte sufletisti si eficienti! Sunt foarte recunoscatoare!
oana cristina mihailescu
oana cristina
mihailescu

5 ani si 10 luni
Parintii mei au fost ambii operati de acest Inger Domnul Doctor Vlad Predescu , mamei i-a salvat piciorul si tatalui i-a pus proteza de sold,dupa care merg foarte bine .Respect si mulumim din suflet!! Nici nu aveti idee cat insemnati pentru noi!
oana cristina mihailescu
oana cristina
mihailescu

5 ani si 10 luni
Parintii mei (Sganca Petre si Sganca Aurelia cu proteza de sold tatal si mama fractura deschisa ) au fost operati de acest Doctor Inger Vlad Predescu mamei i- a salvat piciorul , eate cel mai bun doctor din Romania si nu numai !!! Sanatate Domnule Doctor si va multumim din suflet!
AURELIA
AURELIA
6 ani si 5 luni
Este un medic extraordinar....Romania are nevoie de medici ca el....
bianca marcu
bianca marcu
7 ani si 5 luni
Am avut ruptura de ligament incrucisat la genunchi si ruptura partiala de menisc in urma unei cazaturi la ski. Dl. doctor Vlad Predescu m-a operat in februarie 2012, iar 6 luni mai tarziu am reusit sa urc de la Balea Lac la Saua Caprei. Nu e cel mai impresionant 'traseu' montan, dar pentru mine, care eram in carje cu mai putin de 6 luni inainte, a fost o mare victorie. La mai putin de un an mergeam la ore avansate de cycling, la care merg de atunci saptamanal, iar in iunie 2013 am urcat pe Machu Picchu, in Peru, mai precis pe Huayna Picchu, muntele foarte abrupt care este situat langa faimoasa fortareata. Ii sunt foarte recunoscatoare dlui.doctor Predescu pentru ca datorita lui pot din nou sa alerg, sa fac toate exercitiile de la pilates sau sa merg pe tocuri. Il recomand cu incredere oricui are nevoie de o operatie de LIA.
Aura Damian
Aura Damian
7 ani si 7 luni
Daca toti medicii din Romania ar fi de calitatea acestui medic, am putea trai fara griji si am privi cu seninatate orice interventie chirurgicala.Tatal meu in varsta de 82 ani a fost operat de Dl DR VLAD PREDESCU si se simte minunat! Ii purtam recunostinta vesnica si ii multumim din suflet!
MariaCiobanu
MariaCiobanu
7 ani si 9 luni
Intr-o viata de om treci prin multe ... necazuri, bucurii, fiindca asa este sortit oamenilor. In tinerete, in urma unui accident m-am imbolnavit de o boala urata si neplacuta: epilepsie. Anii au trecut cu crize puternice si cu multe cazaturi (pe strada, in metrou, pe scari, acasa, etc). La inceput, nu am simtit nicio durere, dar cu timpul, dupa vreo 20 de ani de boala, s-a ivit un nou diagnostic: artroza anchilozanta bilaterala la solduri si genunchi. Nu mai puteam pasi normal, nu mai puteam sa indoi picioarele de la genunchi. Am urmat fel si fel de tratamente pana nu au mai dat niciun rezultat ... aveam dureri foarte mari. In urma unui nou set de radiografii, medicul care ma trata mi-a dat o veste deloc incurajatoare: trebuia sa-mi pun proteze sau ajungeam in scaun cu rotile. M-am dus la spital unde am intalnit medicul cu maini de aur si o inima pe masura. Astfel, la 58 de ani am trei proteze puse (la solduri si la un genunchi). Mai am de protezat un genunchi. Ma simt foarte bine, nu mai am dureri, merg normal. Sunt un robotel batran si multumit. Multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa intalnesc un medic exceptional si sufleteste si profesional. Acum astept cea de-a patra operatie de protezare si sunt sigura ca o sa imi fie bine ca dupa fiecare operatie avuta.
MariaCiobanu
MariaCiobanu
7 ani si 9 luni
Intr-o viata de om treci prin multe ... necazuri, bucurii, fiindca asa este sortit oamenilor. In tinerete, in urma unui accident m-am imbolnavit de o boala urata si neplacuta: epilepsie. Anii au trecut cu crize puternice si cu multe cazaturi (pe strada, in metrou, pe scari, acasa, etc). La inceput, nu am simtit nicio durere, dar cu timpul, dupa vreo 20 de ani de boala, s-a ivit un nou diagnostic: artroza anchilozanta bilaterala la solduri si genunchi. Nu mai puteam pasi normal, nu mai puteam sa indoi picioarele de la genunchi. Am urmat fel si fel de tratamente pana nu au mai dat niciun rezultat ... aveam dureri foarte mari. In urma unui nou set de radiografii, medicul care ma trata mi-a dat o veste deloc incurajatoare: trebuia sa-mi pun proteze sau ajungeam in scaun cu rotile. M-am dus la spital unde am intalnit medicul cu maini de aur si o inima pe masura. Astfel, la 58 de ani am trei proteze puse (la solduri si la un genunchi). Mai am de protezat un genunchi. Ma simt foarte bine, nu mai am dureri, merg normal. Sunt un robotel batran si multumit. Multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa intalnesc un medic exceptional si sufleteste si profesional. Acum astept cea de-a patra operatie de protezare si sunt sigura ca o sa imi fie bine ca dupa fiecare operatie avuta. Ii multumesc din suflet domnului doctor Vlad Predescu.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Asist. univ. dr. Vlad Predescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

18 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Asist. univ. dr. Vlad Predescu

Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta sf. PANTELIMON (fostul Spital 23 August)
Adresa: Sos. Pantelimon nr. 340

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter