Clickmed
programare rapida la medic

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 19 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Vlad Predescu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

NICOLE GRECU
7 luni si 19 zile

VLAD PREDESCU in tot sensul cuvintului un OM de exceptie un profesionist dat de DUMNEZEU al sistemului medical romanesc.in aceste zile am avut o posibilitate fericita sa fiu operat la genunchi de endoprotezare totala.Un doctor de excelenta un sufletist, mia redat speranta si increderea umana in el.Locul de munca unde il administreaza cu suflet, specialitatea si darul dat de DUMNEZEU este de o nota excelent+.Echipa pe care oconduce e plina de profesionisti adevarati destinului. sunt foarte recunoscator DOMNULUI VLAD PREDESCU si echipei sale pentru tot ce faceti ca oamenii sa fie sanatosi si fericiti! Cu respect profund NICOLAE GRECU!

Tante A.
7 ani si 11 luni

Un profesionist si un om de exceptie! La capatul tunelului intunecat al sistemului medical romanesc, Dl.Vlad Predescu este persoana minunata care iti reda speranta si demnitatea umana. Locul in care isi desfasoara cu pasiune profesia este demn de calitatile dansului, conditiile sunt avantgardiste si are alaturi in munca sa oameni foarte sufletisti si eficienti! Sunt foarte recunoscatoare!

oana cristina mihailescu
8 ani si 2 luni

Parintii mei au fost ambii operati de acest Inger Domnul Doctor Vlad Predescu , mamei i-a salvat piciorul si tatalui i-a pus proteza de sold,dupa care merg foarte bine .Respect si mulumim din suflet!! Nici nu aveti idee cat insemnati pentru noi!

oana cristina mihailescu
8 ani si 2 luni

Parintii mei (Sganca Petre si Sganca Aurelia cu proteza de sold tatal si mama fractura deschisa ) au fost operati de acest Doctor Inger Vlad Predescu mamei i- a salvat piciorul , eate cel mai bun doctor din Romania si nu numai !!! Sanatate Domnule Doctor si va multumim din suflet!

AURELIA
8 ani si 9 luni

Este un medic extraordinar....Romania are nevoie de medici ca el....

bianca marcu
9 ani si 9 luni

Am avut ruptura de ligament incrucisat la genunchi si ruptura partiala de menisc in urma unei cazaturi la ski. Dl. doctor Vlad Predescu m-a operat in februarie 2012, iar 6 luni mai tarziu am reusit sa urc de la Balea Lac la Saua Caprei. Nu e cel mai impresionant 'traseu' montan, dar pentru mine, care eram in carje cu mai putin de 6 luni inainte, a fost o mare victorie. La mai putin de un an mergeam la ore avansate de cycling, la care merg de atunci saptamanal, iar in iunie 2013 am urcat pe Machu Picchu, in Peru, mai precis pe Huayna Picchu, muntele foarte abrupt care este situat langa faimoasa fortareata. Ii sunt foarte recunoscatoare dlui.doctor Predescu pentru ca datorita lui pot din nou sa alerg, sa fac toate exercitiile de la pilates sau sa merg pe tocuri. Il recomand cu incredere oricui are nevoie de o operatie de LIA.

Aura Damian
9 ani si 11 luni

Daca toti medicii din Romania ar fi de calitatea acestui medic, am putea trai fara griji si am privi cu seninatate orice interventie chirurgicala.Tatal meu in varsta de 82 ani a fost operat de Dl DR VLAD PREDESCU si se simte minunat! Ii purtam recunostinta vesnica si ii multumim din suflet!

MariaCiobanu
10 ani si 1 luni

Intr-o viata de om treci prin multe ... necazuri, bucurii, fiindca asa este sortit oamenilor. In tinerete, in urma unui accident m-am imbolnavit de o boala urata si neplacuta: epilepsie. Anii au trecut cu crize puternice si cu multe cazaturi (pe strada, in metrou, pe scari, acasa, etc). La inceput, nu am simtit nicio durere, dar cu timpul, dupa vreo 20 de ani de boala, s-a ivit un nou diagnostic: artroza anchilozanta bilaterala la solduri si genunchi. Nu mai puteam pasi normal, nu mai puteam sa indoi picioarele de la genunchi. Am urmat fel si fel de tratamente pana nu au mai dat niciun rezultat ... aveam dureri foarte mari. In urma unui nou set de radiografii, medicul care ma trata mi-a dat o veste deloc incurajatoare: trebuia sa-mi pun proteze sau ajungeam in scaun cu rotile. M-am dus la spital unde am intalnit medicul cu maini de aur si o inima pe masura. Astfel, la 58 de ani am trei proteze puse (la solduri si la un genunchi). Mai am de protezat un genunchi. Ma simt foarte bine, nu mai am dureri, merg normal. Sunt un robotel batran si multumit. Multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa intalnesc un medic exceptional si sufleteste si profesional. Acum astept cea de-a patra operatie de protezare si sunt sigura ca o sa imi fie bine ca dupa fiecare operatie avuta.

Locatie medic

Spitalul clinic de urgenta sf. PANTELIMON (fostul Spital 23 August)
Adresa: Sos. Pantelimon nr. 340
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 0212554025, secretariat

Regina Maria
Adresa: B-dul Unirii, nr. 57, sector 3
Localitate: , Bucuresti
Telefon: 0219268
09 Iunie 2016

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter