Coronavirus Update

Asist. univ. dr. Silviu Voinea
Medic specialist in Chirurgie (generala) Chirurgie oncologica Oncologie-ginecologica
Medic la Institutul oncologic prof. dr. ALEXANDRU TRESTIOREAN
Adresa: Sos. Fundeni nr. 252
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti

42 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
doina
doina
7 ani si 5 luni
Cred ca domnii care il lauda pe doctorul voinea ori au posibilitati financiare mari sau ori lau prins in momente euforice pentru eu om ca acest doctor nu am intilnit in 40 de ani.intimplarea si o trimitere la iob ma dus in usa cabinetului acestui camatar de vieti.pe linga ragetele si jignirile aduse din prima clipa a facut un consult bineinteles nu degeaba.concluzia trebuie operatie.bun.din momentul internarii pina in ziua externarii permanent acest om nu a facut altceva decit sa ceara bani.sa fie vesnic nemultumit desi iam dat si noi in masura posibilitatilor.a culminat la ultimul pansat cind in fata asistentelor efectiv a umilit sia jignit cum a vrut el asta pentru ca mai vrea bani.nu stiu cit de bun e ca si chirurg pt ca nici inainte nici dupa nu mi sa spus nimic concret.doctor voinea a spus aceeasi fraza in 3 feluri dar nimic concret iar post operatoriu nimic.nu stiu xe a facut acolo inauntru ca nu a dat detalii nimic aspus diar ca mai vrea bani.asta e concluzia post operatorie.nu sfatuiesc pe nimeni sa mearga la el si promit pentru cei ca mine ( si credetima sunt foarte multi) adica pacaliti si jegmaniti de acest medic si in acelasi timp umiliti va promit ca iau atitudine.ramine da vazut domnule doctor.sincer ...poate sunteti chirurg oncolog dar om sigur nu.nota zero ca si caracter si om domnule voinea.faceti de ris iob si sectia de chirurgie.ati transformat etajul 4 chirurgie intr- o afacere proprie.totul se rezuma la citi bani doriti dumneavoastra.pacientiii sunt defapt cifre nu cazuri oncologice.rusine rusine rusine
 Angy
Angy
7 ani si 10 luni
Imi pare rau ca citesc asemenea aberatii spuse la adresa dr. voinea. Este un om extraordinar din punctul meu de vedere. Am fost operata de curand de acest medic. Trebuie sa specific ca nu mi s-a cerut nimic (financiar) de catre nici un medic din echipa acestuia, am fost trimisa la dr. Voinea la recomandarea unui medic ginecolog de la o maternitate renumita din Bucuresti, caruia i-a fost operata sotia,nu am fost plimbata prin spital aiurea pentru alte investigatii, din contra am stabilit data operatiei de comun acord. Dupa 5 zile de la operatie am fost externata spunandu-mi ca acasa ma recuperez mult mai bine decat in spital si este foarte adevarat. Tin sa multumesc foarte mult pe aceasta cale atat cadrelor medicale din IOB Fundeni cat si personalului auxiliar care isi fac treaba cu multa daruire si pasiune pentru pacientii suferinzi. Nu in ultimul dand, felicitari Sefului de sectie Chirurgie-Oncologica II, dlui prof. Blidaru pentru echipa de medici si asistente pe care a reusit sa o formeze.
Gherghina Mariana
Gherghina Mariana
8 ani si 7 luni
Sunt Gherghina Mariana,din Grojdibodu, judetul Olt..pacienta operata acum doi ani de cancer la col uterin stadiu II... Ii multumesc din suflet domnului doctor pentru ca mi-a salvat viata..Incurajez persoanele sa mearga la domnul doctor pentru ca e un doctor foarte bun...Avetii incredere in medicii Romani!
Hotnog Maria Medgidia
Hotnog Maria
Medgidia

9 ani si 29 zile
LA MULTI ANI,multa sanatate si fericire va doreste din tot sufletul cea careia i-ati salvat viata, linistea si dorinta de amerge mai departe. VA MULTUMESC!
ionut
ionut
9 ani si 4 luni
cel mai spagar medic din tara...lucreaza impreuna cu dr nicolaiescu...dupa operatie vin la patul bolnavului sa ii ceara banii pt ce operatie au facut...dupa operatiile lor apar recidive la cel mult 5 luni.
MARIA HOTNOG Medgidia
MARIA HOTNOG
Medgidia

9 ani si 8 luni
A mmai trcut un an de cand am fost operata de accest minunat chirurg si OM (2010)si ma simt excelent.Multumesc domnule Doctor.
MARIA HOTNOG Medgidia
MARIA HOTNOG
Medgidia

9 ani si 8 luni
A mmai trcut un an de cand am fost operata de accest minunat chirurg si OM (2010)si ma simt excelent.Multumesc domnule Doctor.
MIHAIL ANCA VICTORITA
MIHAIL ANCA
VICTORITA

9 ani si 12 luni
LA MULTI ANI!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Asist. univ. dr. Silviu Voinea


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

42 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Asist. univ. dr. Silviu Voinea

Medic specialist in Chirurgie (generala) Chirurgie oncologica Oncologie-ginecologica
Medic la Institutul oncologic prof. dr. ALEXANDRU TRESTIOREAN
Adresa: Sos. Fundeni nr. 252

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter