Coronavirus Update

Asist. univ. dr. Denis Vlad Constantin
Medic specialist in Chirurgie (generala) Chirurgie laparoscopica(laparoscopie) Endoscopie digestiva
Medic la Spitalul clinic de urgenta sf. PANTELIMON (fostul Spital 23 August)
Adresa: Sos. Pantelimon nr. 340
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti
Fax: 021.255.40.25

10 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
ADNANA
ADNANA
5 ani si 8 luni
Vad aici numai cuvinte de lauda la adresa domnului dr. Vlad. Ca este un om bun, cu o moralitate exemplara...., primeaza cuvantul -exceptional-. Poate, in anumite cazuri nu a dat gres dar sunt si cazuri in care a dat. Exemplul concret e mama mea care a fost chinuita de deciziile luate de acest doctor si care in decurs de 0 luna a murit. A fost diagnosticata cu tumora pe ovarul stang cu ascita, esofagita, diabet, ulcer, bila cu probleme, etc. Dl doctor si-a dat seama de gravitatea starii de sanantate a mamei mele, dar totusi, sa nu piarda bani buni care ies la aceste operatii a facut-o sa suporte o operatie laparoscopica de eliminare a bilei precum si operatia de extirparea ovarului cu toate anexele, in acelasi timp. Ar fi putut sa ne spuna de la bun inceput cat de grava e situatia mamei mele si sa-i faca o singura operatie. A macelarit-o pur si simplu, a luat bani la greu stiind ca o sa moara, ne-a tinut in rezerva dlui sperand ca o sa-i mai dam ceva bani dar si sperand ca o sa plecam cat mai curand sa nu moara mama mea acolo. Intr-o zi chiar ne-a trimis gardianul pe cap sa ne dea afara de la rezerva ca nu mai avem voie sa stam dar cotizand in continuare cu o suma de bani ne-a mai pasuit vreo 2 zile. Acesta este omul - EXCEPTIONAL - DE O MORALITATE EXEMPLARA - ? Eu nu-i reprosez decat faptul ca a luat bani la greu, pe un caz pierdut din start, a macelarit-o pe mama mea cu scopul de a scoate cat mai multi bani, cu siguranta moartea mamei mele ar fi fost mai blanda fara atatea gauri in ea, cu sangele care-i tisnea pe toate partile. Ar fi putut sa ne spuna cum va decurge starea mamei mele mai departe, sa ne avertizeze de anumite lucruri, dar nu, pt dlui era un om muribund ca oricare altul care i-a trecut prin mana si pt care a reusit sau nu sa faca ceva bun sau rau. Pt asta nu e OMUL EXCEPTIONAL, NU-L REGASESC IN CE spuneti voi despre el. Apropo, binele facut nu v-a costat nimic, a facut totul asa de dragul vostru..?? sau ce intelegeti voi prin Moralitate, exceptional, profesional, bun simt, poate nu citim acelasi DEX????????? Mama mea a murit chinuita, chinuita ca a macelarit-o si i-a mai luat si toata agoniseala ei un "OM DE EXCEPTIE". Scriu aceste randuri - nu pt a ma razbuna- poate le citeste dl doctor si poate intr-un caz asemanator se gandeste de 5 ori inainte de a lua o decizie, decizie care sa fie favorabila si pacientului.
Zarra
Zarra
5 ani si 9 luni
i am fost pacienta
Zarra
Zarra
5 ani si 9 luni
este un MARE OM -pregatit ptr.orice interventie .merita toata increderea si admiratia...
Mario
Mario
5 ani si 10 luni
M-am operat la d-ul doctor de curand si am ramas profund impresionat de profesionslismul de care a dat dovada,inainte de toate este un bun psiholog si isi practica meseria cu devotament.Apelati cu incredere.
Raifir Mihaela
Raifir Mihaela
7 ani si 8 luni
Despre dl. Conf.Dr. Constantin Vlad Denis am numai cuvinte de lauda.In noiembrie 2013 i-am fost pacienta. Este un medic de exceptie, un chirurg de exceptie. Un om cald, bun, calm care iti inspira incredere. Am toata stima pentru domnia sa. Cu ocazia sarbatorilor de iarna ii urez sanatate,numai bine alaturi de cei dragi, succes in cariera.
Hizny D.
Hizny D.
8 ani si 22 zile
Asist. univ. dr. Denis Vlad Constantin este un roman adevarat ,un om cu "O" mare.L-am cunoscut ca pacienta si ,sincer,mi-a fost rusine ca suntem lipsiti de atitudine ,un popor anesteziat.aproape fara reactii....Ce salariu trebuie sa-i dai ,tu guvern de "cioclii",hacuitor de tara si de neam ,ce salariu trebuie sa-i dai acestui erou al zilelor noastre din ce in ce mai cenusii...?!Astfel de oameni nu ar trebui sa aibe decat grija mea ,a pacientului ori,posibil al tatalui sau a mamei vreunui imbuibat diabolic din clica guvernantilor(nu ca as dori raul cuiva,dar asta-i viata !)DOMNULE CONFERENTIAR DOCTOR -VA MULTUMESC ! MA ALATUR CELOR MULTI CARE VA INDRAGESC,APRECIAZA SI SE ROAGA PENTRU SANATATEA DVS.SI A FAMILIEI CARE VA SPRIJINA SI INTELEGE .SA NU NE PARASITI,AVEM MARE NEVOIE DE DVS.AICI ,IN TARA ASTA BOGATA,SARACA !
Podar Carmen
Podar Carmen
8 ani si 7 luni
Un OM deosebit, bine pregatit profesional, intelegator, devotat profesiei sale, calm... Numai cuvinte de lauda. Din pacate astfel de medici sunt tot mai rari. Recomand cu caldura si ii multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru mine.
Mioara Draghia
Mioara Draghia
8 ani si 7 luni
Este un execeptional profesionist,un caracter deosebit,foarte cald ,calm si aproape de sufletul pacientilor.Este chirurgul in mainile caruia poti sa-ti lasi viata fara grija si numai daca d-zeu nu vrea sa te ajute, se poate intampla un necaz.Pot spune ca atunci cand opereaza face minuni cu mintea si priceperea domniei sale,cu cele doua maini din care una cu siguranta este a lui d-zeu iar cealalta a lui.Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine,ii multumesc ca exista,a aparut in viata mea dupa o experienta trista pe care am avut-o in urma cu un an, cu un alt coleg de breasla,dar dintr-un alt spital.Toata viata ii voi ramane recunoscatoare si ma voi ruga sa-i fie bine .Multumesc DOCTORE pentru tot ce ai facut pentru mine,esti un OM MINUNAT,iar daca vreodata vei avea nevoie de umarul unui prieten,sunt gata sa ti-l ofer.Multumesc pentru tot si pentru ca existi.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Asist. univ. dr. Denis Vlad Constantin


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

10 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Asist. univ. dr. Denis Vlad Constantin

Medic specialist in Chirurgie (generala) Chirurgie laparoscopica(laparoscopie) Endoscopie digestiva
Medic la Spitalul clinic de urgenta sf. PANTELIMON (fostul Spital 23 August)
Adresa: Sos. Pantelimon nr. 340

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter