Coronavirus Update

Asist. univ. dr. Alexandru Deutsch
Medic specialist in Cardiologie
Medic la Spitalul clinic CARITAS - acad. dr. N. CAJAL
Adresa: Str. Traian nr. 29
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021.321.73.97

6 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21585847959
Utilizator2158584795
9

1 ani si 9 luni
Domnul doctor a invațat foarte mult și și-a dedicat o mare parte din viața sa studiilor și specializarilor, atat in țara cat și in strainatate. Poate este un bun medic, nu am pregatirea necesara sa-l evaluez, dar ca om este zero! Se crede Dumnezeu și-mi cer scuze, nu este cazul. Degeaba investește societatea in pregatirea lor daca ei nu intorc nimic societații.
nicolae dobre
nicolae dobre
6 ani si 2 luni
Am aceiasi parere cu doamna Radu si pe langa asta ar trebui sa aiba interdictie pentru practicarea acestei profesii nobile. Este doar un simplu tehnician care nu are legatura cu profesia de medic. Ar trebui sa-l ocoliti!
petru
petru
8 ani si 1 luni
Number one in cours the nation!In decembrie 2012, la Brasov,m-a scos din ghearele unei tahicardii de nerezolvat pentru alti doi experti in domeniu.Mi-a ramas totusi dator cu un raspuns...sau poate doar bucuria reusitei i-a fost suficienta.
Oancea
Oancea
8 ani si 10 luni
doua ablatii in doua ore jumatate eficienta maxima echipa foarte buna nota 10
sorinix
sorinix
8 ani si 11 luni
este foarte bun profesionist,fiind bine pregatit este si foarte eficient,deci este un doctor de incredere.
radu loredana
radu loredana
8 ani si 11 luni
nu il recomand nimanui. poate sa fie un bun doctor dar cu sotul meu a facut o greseala enorma si il putea costa viata. am facut o interventie simpla (dupa spusele dansului) la inima si dintro greseala pentru ca a administrat un medicament inainte sa scoata un cateter dupa VS sotul meu a facut stop cardiac pe masa de operatie. mentionez ca interventia se terminase dar a uitat sa scoata cateterul. sotul meu a fost resuscitat si dupa 5 ore in care eu inebunisem in spital si nimeni nu vroia sa zica nimic cand la adus am vrut sa vorbesc cu domnul doctor (sincer nu merita nici un fel e respect) mia zis ca vorbeste maine cu mine ca u mai avea timp. a vb cu mine asistentul lui iar eu aflasem de stop de la sotul meu intai si pe urma e la asistent. a 2 zi au facut un fel de experiment pe sotul meu sa vada daca era de la greseala lor ca au uitat cateterul sau era sotul meu alergic la acel medicament. rezultatul a fost ca a fost gresala lor. cuvitele doctorului spuse sotului meu au fost "este bine pentru dumneavoastra nu este bine pentru mine ca medic". in cele 3 zile cat a stat sotul meu internat la terapie itensiva doctorul nu a vorbit deloc cu mine. mereu zicea ca este ocupat si ma evita mereu. nu mi se pare normal acest lucru. omori omul si sotiei nu ii spui nimic. dupa ce a fost externat sotul meu a ramas ca va face un test de efort. de o saptamana la tot sunat pe doctor. ba ca sa sune dimineata. ba ca de ce nu a sunat dimineata ( il sunase la ora 12) si a fost foarte suparat ca la sunat la ora aia. sa il sue a 2 zi la ora 9.30. la 9.30 punct in suna si ii zice sa sue in 15 min. in 15 min la suat sotul meu si avea telefonul inchis. sua azi iar si la facut cu ochii si cu otet ca nu la sunat in urma cu o zi in 15 miute(mentionez ca a incercat de cateva ori sa sune si telefonul era inchis)si ca el u il mai programeaza. la facut in toate felurile si la intrebat sotul ude poate sa se programeze el si ia zis ca nu stie si ia inchis telefoul. metionez ca pe langa cat costa iterventia iam dat cum se da mereu la doctori cate ceva si lui dar probabil ca u a fost multumit de suma de am fost tratati asa. dupa ce ca sotul meu putea sa moara din cauza lui. a fost o greseala a lui ca doctor mai nea tratat si f urat. nici macar nu si-a cerut scuze din contra. intrebarea mea este daca sotul meu murea, Doamne fereste, ce explicatie mi-ar fi dat? sau nici atunci nu ar fi vorbit cu mie? ps: sotul meu are 29 de ani si puteam sa raman singura cu un copil de un an dintr-o greseala

Spune-ti parerea despre Asist. univ. dr. Alexandru Deutsch


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

6 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Asist. univ. dr. Alexandru Deutsch

Medic specialist in Cardiologie
Medic la Spitalul clinic CARITAS - acad. dr. N. CAJAL
Adresa: Str. Traian nr. 29

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter