Coronavirus Update

Opiniile pacientilor

Batausu Dumitru
5 ani si 10 luni

Am 6 ani de la operatie si ma simt exceptional un medic de nota 10. domnul s-al binecuvinteze pentru tot ce face pentru noi pacientii asi vrea tel. pentru un control.

Giubernea Gheorghe
6 ani si 12 luni

Un om deosebit cu suflet ales care este aproape intotdeauna de pacient si nu numai ca medic.este o utopie sa credem ca am putea avea numai asa medici

Daniela IBRAHIM
8 ani si 1 luni

Un om de nota 10, tatal meu este inca in viata datorita lui. ii doresc tot binele din lume. multumesc!

Daniela IBRAHIM
8 ani si 1 luni

Un om de nota 10, tatal meu este inca in viata datorita lui. ii doresc tot binele din lume. multumesc!

petreanu
9 ani si 6 luni

Un medic extraordinar si un om de mare caracter, care impreuna cu dr. bogdan rotareasa, m-au operat dupa ce fusesem refuzat la un alt spital.pacat ca din cauza invidiei profesionale a celorlati i se pun atatea piedici.succes si curaj domnule doctor !

Lupu Iulian
10 ani si 11 zile

Cuvintele sunt de prisos,acest om ar trebui sa primeasca cate o zi in plus te trait pentru fiecare viata salvata,am 30 de ani ,o familie frumoasa care m-ar fi pierdut insa acest om ma salvat in ultima clipa,am suferit o operatie dificila,operatie pe care nu multi doctori se incumeta s-o faca.viata vesnica domnule cornea d-voastra si echipei exceptionale pe care o aveti.

artista
10 ani si 4 luni

O uriasa forta profesionala! seful promotiei la facultatea de medicina din tg.mures. un om remarcabil si un luptator cu diletantii si plafonatii. ce pacat! romania nu este pregatita pentru astfel de valori si atunci cand le are, le ignoreaza cu cinism. da-i doamne puterea sa salveze vieti!

Costel Ciolan
10 ani si 5 luni

Nu pot sa-i spun decat sa-i dea dumneazeu viata lunga sa salveze cat mai multe vieti cum a facut-o si cu mine.
nu exista cuvinte pentru a caracteriza acest om. ganditiva ca am 34 de ani, sotie, 2 copii,serviciu respectabil, etc. toti chirurgii nu i-mi dadeau sanse sa ies din operatie, inima fiind foarte slabita, si nu s-a inhamat nimeni. am riscat totul sau nimic si am mers pe mana d-lui dumnezeu si alexandru cornea cornea. stima si mandrie.

doroftei nicolae
10 ani si 7 luni

Un doctor prin excelenta,o mana de aur,si un caracter de invidiat ; sa-i dea dumnezeu tot binele din lume si tot cei mai frumos de la viata, nu avem cuvinte sa va multumim pentru reusita operatiei pe inima a mamei, mii de multumiri

Marius
11 ani si 7 luni

Subscriu la comentariile facute.
dar in plus, meritul sau este cu atat mai mare cu cat piedicile puse in calea sa au fost nenumarate si foarte mari, piedici care nu au avut nicio legatura cu profesia, ci cu interese mizere ale unor gasti de ahtiati dupa functii si putere.

Pag 1 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter