Clickmed
programare rapida la medic

Bună ziua, Mă puteți ajută vă rog?

Infectie urinara
Intrebare postata de Utilizator11707638236 cu 2 luni in urma

Am întreținut în trecut relație sexuală cu o persoană ce lua ovule, eu nu știam ce se întâmplă nici ea zicea ca nu e ceva grav’ treaba este de acum maxim un an să zic, la început am avut dureri mari, sunt băiat… gen îmi curgea un fel de lichid.. după o perioadă m a lăsat după 5-6 luni să zic.. dar lichid tot îmi curgea.. la doctor nu am fost, nu știam ce să zic! Mă puteți ajuta dvs ? Vă rog? Îmi spuneți ce e de făcut am aproape un an și tot îmi curge ceva lichid :((

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Bună ziua, Mă puteți ajută vă rog?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 2 luni)

Buna ziua,

Simptomele descrise de dvs pot fi cauzate de diverse motive si este foarte important sa mergeti la un medic pentru o evaluare completa. Deoarece mentionati ca ati avut relatii sexuale neprotejate cu o persoana ce lua ovule, va recomandam sa faceti un test pentru bolile cu transmitere sexuala.

Este posibil sa aveti o infectie la nivelul tractului urinar sau la nivelul prostatei, ambele pot cauza eliminarea unui lichid anormal. Nu neglijati aceste simptome si mergeti la un medic cat mai curand posibil.

Investigatiile necesare ar trebui sa includa teste de sange, teste pentru bolile cu transmitere sexuala, posibil un sumar de urina si consultul cu un urolog. De asemenea, discutati cu medicul despre activitatea sexuala si posibilele riscuri asociate.

Alegeti un medic specialist potrivit pentru dumneavoastra: https://www.clickmed.ro/medic/urologie

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Incontinenta-urinara/cauzele-incontinentei-urinare-la-barbati_13042
sfatulmedicului.ro/Alimentatia-sanatoasa/alimente-care-combat-infectia-urinara_11373

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.