Clickmed
programare rapida la medic

Am o problema..nu înțeleg ? raspuns medic

Psihologia cuplului
Intrebare postata de Maria Elena cu 2 luni in urma

Am vorbit 3 luni de zile cu o persoana zilnic.urma sa ne vedem dar nu s a mai întâmplat ptr ca el a ales sa se retragă motivând ca el nu mai știe ce sa facă mai departe... Nu înțeleg de ce a ales acest lucru avea sentimente și i a fost teama de ele.. Se îndrăgostise și nu mai știa ce sa facă mai departe?.. De ce a ales fuga? Va rog ajutați ma cu un răspuns

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am o problema..nu înțeleg ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 2 luni)

Buna ziua,

Este posibil ca aceasta persoana sa aiba probleme cu angajamentul sau sa fie confuza in ceea ce priveste sentimentele sale. Este de asemenea posibil sa se teama de ideea de a fi ranit sau de a rani pe cineva. Cea mai buna solutie este sa discutati deschis despre aceste lucruri si sa incercati sa intelegeti perspectivele reciproce.

Alege un medic specialist potrivit pentru dumneavoastra: www.clickmed.ro/medic/psihiatrie

Articole recomandate:
sfatulmedicului.ro/Psihologia-cuplului/cand-este-timpul-sa-incheiati-o-relatiei_9194
sfatulmedicului.ro/Psihologia-cuplului/6-semne-ca-relatia-s-ar-putea-incheia_11482

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Clinica Hope MClinica Hope este un medic autorizat SFM (acum 2 luni)

Este posibil ca persoana respectivă să fi avut diverse motive pentru a se retrage și alegerea lor poate fi influențată de experiențele, temerile sau incertitudinile lor personale. Uneori, oamenii se simt copleșiți de sentimente puternice și pot reacționa prin retragere pentru a evita sau gestiona aceste emoții.

Este important să recunoștem că nu avem întotdeauna control asupra acțiunilor sau deciziilor altor persoane și că fiecare individ reacționează diferit în fața situațiilor dificile sau emoționale.

În astfel de situații, este util să ne concentrăm pe propriile noastre emoții și nevoi, să ne acordăm timp pentru vindecare și să căutăm sprijin din partea celor dragi sau a unui profesionist în domeniul sănătății mintale, dacă este necesar.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Clinica Hope
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Clinica Hope
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.