Clickmed
programare rapida la medic

Bună ziua cum aș putea proceda cu un referat de 30 de zile avind în vedere că am mai avut un refera?

Investigatii
Intrebare postata de Dana Farcaș cu 2 luni in urma

Am depășit 240 de zile fiindcă sunt operată de o săptămână mi s-a mai dat un referat am fost la medicina muncii și mia zis ca nu mai poate să fie trimis la București pe motiv că Bucureștiul mia dat 60 de zile Ce pot sa fac acum Am să rămân fără serviciu?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Bună ziua cum aș putea proceda cu un referat de 30 de zile avind în vedere că am mai avut un refera?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 2 luni)

Buna ziua,

Incepand cu primul aspect, legea stipuleaza ca maximum 180 de zile poate fi suportata de angajator, urmatoarele 60 de zile suportate de Casa de Asigurari de Sanatate (deci un total de 240 de zile), iar perioada dupa este suportata de angajat. De aici, recomandarea ar fi sa iti consultati un avocat specializat in dreptul muncii pentru a discuta situatia dumneavoastra.

Pe de alta parte, ce puteti face acum este sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie sau la medicul specialist care v-a acordat primele zile de medical pentru a discuta despre aceasta problema. Ei s-ar putea sa va propuna o prelungire sau reformulare a referatului medical. De asemenea, aveti posibilitatea sa solicitati o a doua opinie de la un alt medic specialist.

Despre pierderea locului de munca, nu va putem oferi un raspuns precis fara mai multe detalii. Depinde foarte mult de politica companiei dumneavoastra si de contractul de munca pe care l-ati semnat.

Alegeti un medic specialist potrivit pentru dumneavoastra: https://www.clickmed.ro/specialitati

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dana Farcaș (acum 2 luni)

Mulțumesc frumos pentru ajutor

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dana Farcaș
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dana Farcaș
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.