Clickmed
programare rapida la medic

Candidoza in urma contactului sexual cu prezervativ?

Candidoza tract urinar
Intrebare postata de Utilizator11706657735 cu 2 luni in urma

Buna, in urma cu cateva zile am avut contact sexual protejat, urmatoarea zi mi au aparut mancarimi in zona genitala, o usoara inflamatie, iritatie si scurgere alba branzoasa fara miros, tind sa cred ca sunt alergica la latex deoarece mereu cand foloseam prezervativ aveam o senzatie de arsura, dar de aceasta data n am avut aceea senzatie de arsura ci mi s a iritat zona genitala. Am mai avut probleme cu candida si in trecut, dar nu inteleg ce ar fi provocat aparitia ei acum ac***a in vedere ca actul sexual a fost cu protectie.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Candidoza in urma contactului sexual cu prezervativ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 2 luni)

Buna ziua,

Este posibil ca simptomele pe care le-ait descris sa reprezinte o reactie alergica la latex, dar ele sunt foarte similare cu simptomele candidei, o infectie fungica care poate aparea chiar daca folosesti prezervativ.

Prezervativul protejeaza de multe boli cu transmitere sexuala, dar nu de toate. Candida, spre exemplu, se poate transmite si prin intermediul mainilor sau gurii partenerului sau chiar prin haine sau prosoape contaminate. De asemenea, daca aveti un sistem imunitar slabit sau daca ati utilizat antibiotice recent, corpul dumneavoastra poate fi mai predispus la o astfel de infectie.

Totusi, este important sa mergeti la un medic pentru a confirma daca este vorba despre o alergie la latex sau despre o alta problema medicala.

Alegeti un medic specialist potrivit pentru dumneavoastra: www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articol recomandat:
sfatulmedicului.ro/Boli-genitale-feminine/candidoza-vaginala-cauze-semne-si-simptome_10816

Suplimente recomandate:
sfatulmedicului.ro/index.php?module=DictionarePrezentare&action=suplimente_search&search_supliment_name=&search_category_id=-1&search_afectiune_id=60&search_producator_id=-1&cauta=1

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.