Clickmed
programare rapida la medic

Tbc sau o boala mai gravă?va rog ajutați ma?

Expectoratie
Intrebare postata de Ionela cu 4 luni in urma

Buna ziua, de 2 ani de zile am o problema cu expectorația, am flegme de culoare galbena, ganglioni inflamați in zona gâtului. Am făcut analizele, au ieșit bune, am făcut RMN la plămâni și in zona gâtului, a ieșit fără niciun fel de problema. Am făcut ecografie de părți moi pentru ganglioni mi s-a spus ca sunt de dimensiuni mici și nu sunt îngrijorători ( pot fi pe stres eu fiind foarte speriata având si un început de anxietate) Am făcut consult ORL mi-a spus ca nu am nimic. Anul acesta in Aprilie am avut o sputa cu sânge, un sânge închis la culoare, am mers imediat la pneumolog, m-a consultat, mi a făcut radiografie si mi-a spus ca as avea puțin plămânul modificat, dar sângele totuși nu pare sa vina din zona plămânilor, poate fi de la nas. Am urmat un tratament cu augumentin, pe moment nu am mai avut nimic. Am mai avut in decursul anului expectoratii, cu firisoare roșii. Iar acum la sfârșitul anului am început cu o răceala cu febra, durere in piept și in spate in zona plămânilor, am avut o sputa de culoare roșie, și in continuare am expectoratii cu sânge, sângele este in cantitate foarte mica, de 2 zile transpir foarte tare noaptea și am o durere in zona mijlocului. Din păcate pentru mine este perioada Crăciunului iar medicii sunt in concediu, am fost la urgentă mi-au făcut o perfuzie mi-au dat un tratament cu augumentin și cam atât. Am nevoie de ajutor ce pot face pana trec sărbătorile sa pot merge la pnemulog, se poate agrava starea mea mai mult de atât? Îmi este foarte frica, noaptea nu dorm mai mult de 3 ore. Orice stat ma poate ajuta. Va mulțumesc din suflet!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tbc sau o boala mai gravă?va rog ajutați ma?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.