Clickmed
programare rapida la medic

Insomnia cine o tratează ? raspuns medic

Insomnie
Intrebare postata de MembruDesktop1701454663 cu 4 luni in urma

Bărbat 30 de ani .Mă confrunt cu insomnia Toată noaptea nu îmi găsesc locul , daca adorm doar pe un interval foarte scurt , adică stau treaz mai mult și mă trezesc la fiecare ora sau mai puțin , am incercat diverse medicamente scrise de neurolog , mă ajută să adorm pe puțin timp și iarăși mă trezesc in mijlocul nopții , am luat stilnox ma ajutat prima zi ,am dormit până la 4 dimineață, de la 23, pe urmă parca îmi dădea starea puternică de somn dar tot eram treaz ori că îl luăm prea devreme , pe urmă în timpul zilei am sensatie de destabilizare , mers îngreunat , senzații de percepere bizare , percep realitatea dar sunt apatic ,la efort mi se face rău de parcă aș cădea jos sau nu știu cum să descriu, de parcă îți pierzi iti ieși din minți imi pierd concentrarea , înnebunești , trebuie de menționat că și am dureri de stomac pe parcursul nopții că am probleme și cu stomacul , nu știu unde să apelez că sa fiu ajutat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Insomnia cine o tratează ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 4 luni)

Buna ziua,

Din descrierea dvs., pare sa existe mai multe simptome si probleme asociate cu somnul. Este posibil ca acestea sa fie rezultatul unui dezechilibru chimic in creier sau a altor probleme de sanatate. Pentru a primi un diagnostic adecvat si un tratament eficient, este recomandat sa consultati un medic neurolog, care poate investiga in detaliu simptomele dvs.

In ceea ce priveste medicamentele pe care le-ati incercat, este important sa discutati cu medicul dvs. despre eficacitatea acestora, efectele secundare si orice alta preocupare pe care o aveti. Este posibil sa existe alternative sau ajustari in doza care pot ajuta la imbunatatirea somnului si la reducerea efectelor secundare nedorite.

In plus fata de tratamentul medical, exista si alte metode non-farmacologice care pot fi utile in tratarea insomniei, cum ar fi terapia cognitiv-comportamentala pentru insomnie. Aceasta abordare terapeutica se concentreaza pe identificarea si schimbarea gandurilor si comportamentelor asociate cu insomnia si poate avea rezultate pozitive semnificative.

In cazul durerilor de stomac, este posibil sa aveti nevoie sa consultati si un gastroenterolog sau sa discutati cu medicul dvs. despre aceste simptome, pentru a determina si trata problema de sanatate asociata.

In concluzie, va recomandam sa programati o vizita la medic pentru o evaluare completa si pentru a gasi solutii adecvate: https://www.clickmed.ro/medic/neurologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Insomnia-si-alte-tulburari-de-somn/iata-care-sunt-cauzele-insomniei_15328

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Clinica Hope MClinica Hope este un medic autorizat SFM (acum 2 luni)

Ar trebui să consulți un medic psihiatru pentru evaluare și tratament adecvat al insomniei tale. Este important să discuți despre toate simptomele și efectele secundare ale medicamentelor pe care le-ai încercat, pentru a găsi cea mai bună soluție pentru tine. De asemenea, ar putea fi util să faci și o evaluare pentru alte probleme de sănătate care ar putea contribui la insomnie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Clinica Hope
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Clinica Hope
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.