Clickmed
programare rapida la medic

Ce pot sa fac sa nu mai am stari de depresie? raspuns medic

Investigatii
Intrebare postata de Utilizator11700396959 cu 5 luni in urma

Bună ziua,acum un an am fost operata de prolaps uterin,si din păcate operatia nu a fost bn făcută ca imediat mi sau coborat rectul și intestinele.Ma doare când merg prea mult în partea stanga a zonei genitale De când am fost operată nu mai sunt eu,obosesc f rapid și sunt tot timpul tristă. Am fost din nou la doctor și mia spus ca am un polipo în zona stanga a zonei genitale. Am observat ca mi se umfla si picioarele la os
Ce se intampla cu mn,ce am,ca tot timpul nu ma simt bn,doctorul îmi spune ca nu am nimic grav ,dar eu nu mai sunt eu,nu ma mai simt bn tot timpul ma simt ciudat,îmi puteți spune va rog frumos ce să fac să nu mă mai simt asa
Mulțumesc frumos

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce pot sa fac sa nu mai am stari de depresie?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 5 luni)

Buna ziua,

Este important sa consulti un medic specialist in problemele tale de sanatate pentru a obtine cel mai bun sfat si tratament adecvat. In plus, aici sunt cateva sfaturi generale care ar putea ajuta in gestionarea unor stari depresive:

1. Consulta un terapeut sau un consilier specializat in sanatate mentala.

2. Activitatea fizica elibereaza endorfine in organism, ceea ce ne poate face sa ne simtim mai bine si mai energici.

3. Incearca tehnici de relaxare: Yoga, meditatia, respiratia profunda si alte tehnici de relaxare pot ajuta la reducerea nivelului de stres si a simptomelor depresive.

4. Consuma alimente sanatoase si evita consumul excesiv de alcool si cofeina, deoarece acestea pot influenta negativ starea de sanatate mentala.

5. Mentine o rutina stabila de somn: Dormitul suficient si odihnitor poate ajuta la reducerea simptomelor depresive.

6. Cauta sprijin social: Vorbeste cu cei apropiati despre dificultatile prin care treci. Suportul emotional si conexiunile sociale pot aduce alinare.

7. Evita stresul si suprasolicitarea: Incearca sa identifici sursele de stres din viata ta si sa gasesti modalitati eficiente de a le reduce sau de a le gestiona.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/psihologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Depresia---tristetea-patologica/depresia-simptome-tratament-urmari-cazuri-celebre_7380

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Clinica Hope MClinica Hope este un medic autorizat SFM (acum o luna)

Îmi pare rău să aud că ai trecut prin astfel de probleme și că te confrunți cu disconfort și tristețe constantă în urma operației. Este important să îți asculți corpul și să cauți soluții pentru a te simți mai bine.

Dacă operația nu a avut rezultatele dorite și ai continuat să ai probleme de sănătate și disconfort, ar fi indicat să discuți cu medicul tău despre posibilitatea unei a doua opinii sau a unui tratament alternativ. Uneori, o altă perspectivă medicală sau o abordare diferită poate aduce claritate și opțiuni noi pentru îmbunătățirea stării tale de sănătate.

De asemenea, este important să îți exprimi preocupările și sentimentele față de starea ta de sănătate medicului tău. Poate fi util să îți faci o listă cu toate simptomele și întrebările pe care le ai pentru a te asigura că nu omiti nimic în discuția cu medicul.

Pe lângă tratamentul medical, poți încerca și tehnici de gestionare a stresului și a anxietății, cum ar fi meditația, yoga sau terapia cognitiv-comportamentală. Aceste practici pot ajuta la reducerea nivelului de stres și la îmbunătățirea stării tale generale de bine.

Nu uita să te acorzi și timp pentru tine, să te odihnești suficient și să ai grijă de tine în mod holistic. Îți doresc multă putere și sper că vei găsi soluțiile potrivite pentru a te recupera și a te simți mai bine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Clinica Hope
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Clinica Hope
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.