Clickmed
programare rapida la medic

Sufocare in somn? raspuns medic

Stresul si sindromul de oboseala cronica
Intrebare postata de Andreea Chiș cu 8 luni in urma

Bună seara! Acuma de vreo 2 seri am rămas fără aer în timpul somnului mam trezit și efectiv nu puteam sa respir deloc nu au durat 20 de secunde și miam revenit, oare ce poate sa fie

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sufocare in somn?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

SfatulMedicului (acum 8 luni)

Buna ziua!

Sufocarea in somn poate fi cauzata de mai multe conditii medicale, iar pentru a putea obtine un diagnostic precis, este recomandat sa consulti un medic specialist.

Una dintre cele mai comune cauze ale sufocarii in somn este apneea de somn, o afectiune in care respiratia este intrerupta periodic pe durata somnului. Acest lucru se intampla de obicei din cauza unei ingustari sau blocari a cailor respiratorii superioare. Simptomele apneei de somn pot include somnolenta excesiva in timpul zilei, sforaitul sau respiratia zgomotoasa in timpul somnului si trezirea frecventa in timpul noptii.

Alte cauze posibile ale sufocarii in somn pot include refluxul gastroesofagian, anxietatea, astmul, alergiile sau chiar experientele traumatice anterioare. Desi acestea sunt doar cateva dintre posibilele cauze, este important sa consulti un medic pentru a evalua simptomele tale si pentru a primi un tratament adecvat: https://www.clickmed.ro/medic/pneumologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Bolile-aparatului-respirator/bpoc-si-sindromul-de-apnee-in-somn_18010

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Psih. Stefania Budacu (acum 8 luni)

Bună seara! Cel mai probabil a fost un atac de panică. Vă recomand să mergeți totuși să faceți un control cardio pentru a elimina orice cauză la nivel fizic; în felul acesta va rămâne doar explicația atacului de panică. Cauzele... Ar fi bine să le vedeți împreună cu un psihoterapeut specializat în psihoterapie cognitiv comportamentală.
Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Clinica Hope MClinica Hope este un medic autorizat SFM (acum 2 luni)

Este important să discuți cu un medic specializat pentru o evaluare completă și pentru a identifica cauza acestor episoade de sufocare în timpul somnului. Unele condiții medicale sau tulburări psihologice ar putea fi implicate, precum anxietatea, iar un specialist poate oferi o evaluare adecvată și recomandări pentru gestionarea acestor simptome.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Clinica Hope
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Clinica Hope
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.