Clickmed
programare rapida la medic

Bună seara?

Afectiuni neurologice
Intrebare postata de Utilizator21531416312 cu 10 luni in urma

Bună seara. De ceva vreme (3 săptămâni) mă cumflarea ganglionilor limfatici;onfrunt cu o dificultate în înghițire a alimentelor mai ales a celor solide. Am mai avut aceasta afecțiune in trecut dar a trecut de la sine. In ultimele doua săptămâni au revenit simptomele și parcă nu mai dispar.
Am făcut analizele de sânge și totul a ieșit ok. Am fost la un specialist și mi s a comunicat că e din cauza stresului cronic. Urmez un tratament momentan de 5 zile și pot spune că sunt mai ok. De 3 zile simt uneori un nod în gât.
Înghit fara dureri sau arsuri.
De fiecare dată când mă puneam la masă dezvoltam o panica și nu reușeam să mă controlez.
Am inceput sa mai mănânc cat de cat. In prima zi de tratament nici nu puteam mânca și eram foarte stresat și panicat. Am fost diagnosticat cu Anxietate.
Întrebarea mea este: Poate fi vorba de un cancer in gat ? Țin să menționez că alte simptome nu am. Îmi e teama sincer. As dori părerea unui medic. Mulțumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Bună seara?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 10 luni)

Buna ziua,

In mod normal, ganglionii limfatici mariti nu sunt un semn al cancerului; au multe alte cauze posibile, inclusiv infectii si inflamatii. Cu toate acestea, daca sunteti ingrijorat, ar trebui sa discutati cu medicul si sa-i explicati simptomele in detaliu. Medicul poate face o examinare fizica si poate decide daca este necesar sa efectueze investigatii suplimentare pentru a elimina orice afectiune cauzata de ganglionii limfatici mariti. Este important sa urmati tratamentul prescris si sa discutati cu medicul dumneavoastra despre orice intrebari sau ingrijorari pe care le puteti avea.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/endocrinologie
Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/inflamatia-ganglionilor-limfatici_8489

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.