Clickmed
programare rapida la medic

Cum scap de jenă în partea stângă la coaste?

Boli intestinale
Intrebare postata de Robert M cu 10 luni in urma

Am o jenă în zona brâului pe partea stângă în zona ultimelor 2 coaste. Nu doare ci este doar un disconfort. Sunt cam 2 3 luni de când a început. Nu este o jenă mereu, doar când sunt în repaus.
Mulțumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum scap de jenă în partea stângă la coaste?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

(acum 10 luni)

Buna ziua,

Disconfortul pe care il simtiti in zona braului pe partea stanga, in zona ultimelor doua coaste, poate avea mai multe cauze posibile.

Cateva cauze posibile:

- Probleme musculare si articulare: Disconfortul in acea zona poate fi rezultatul unei tensiuni musculare sau a unei leziuni minore a muschilor sau articulatiilor din acea zona. Activitati repetitive sau miscari bruste pot cauza aceste probleme. Odihna si aplicarea locala de caldura sau gheata pot ajuta la ameliorarea simptomelor.

- Probleme digestive: Uneori, disconfortul in zona braului pe partea stanga poate fi asociat cu probleme digestive, cum ar fi gazul in exces, constipatia, aciditatea gastrica sau refluxul gastroesofagian. Alimentatia sanatoasa, evitarea alimentelor grase si picante, consumul adecvat de fibre si hidratare pot ajuta la gestionarea acestor simptome. Daca aveti alte simptome digestive, cum ar fi dureri abdominale, greata sau modificari ale scaunului, este recomandat sa consultati medicul pentru evaluare si diagnostic.

- Probleme legate de coloana vertebrala: Uneori, disconfortul in zona braului poate fi cauzat de afectiuni ale coloanei vertebrale, cum ar fi osteoartrita, hernia de disc sau inflamatia articulatiilor vertebrale.

Va recomandam sa va programati la un medic internist: https://www.clickmed.ro/medic/medicina-interna

Articol recomandat:
sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/durerea-sub-coaste-cauze-posibile_19213

Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.