Clickmed
programare rapida la medic

Tiuit in urechea stande ?

Afectiuni ale urechii
Intrebare postata de Mihai cu 11 luni in urma

Buna ziua ,
urechea stanga imi tiuie de 2 saptamani am fost la medic si mi-a spus ca totul este in regula si mi-a dat tratamentul respectic AlaNerv,Sermion si Nootropil 800 dar problema persista si nu mi-a trecut tiuit din urechea stanga si persista constant ce indicati aveti ???
Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tiuit in urechea stande ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

(acum 11 luni)

Buna ziua,

Tiuitul in ureche, cunoscut sub numele de tinitus, poate fi foarte deranjant. Tinitusul poate avea multe cauze, inclusiv expunerea la zgomot, anumite medicamente, probleme cu circulatia sangelui, sau afectiuni precum hipertensiunea arteriala sau boala Meniere.

Tratamentul pentru tinitus depinde de cauza subiacenta, daca aceasta poate fi identificata. In unele cazuri, tinitusul poate fi ajutat prin utilizarea de aparate auditive, terapie de sunet, sau tehnici de relaxare sau meditatie pentru a ajuta la gestionarea stresului si anxietatii asociate cu tinitusul.

Este important sa mentionati medicului dumneavoastra daca tratamentul actual nu pare sa fie eficient. Poate fi util sa solicitati o a doua opinie sau sa consultati un specialist in ORL sau audiolog.

Recomandam sa continuati sa comunicati cu medicul dumneavoastra despre simptomele mentionate si sa urmati instructiunile sale de tratament. Daca simptomele persista sau se agraveaza, asigurati-va ca sunteti vazut de un profesionist medical cat mai curand posibil.

Va recomandam sa va programati la un medic ORL: https://www.clickmed.ro/medic/orl


Articol de interes:
sfatulmedicului.ro/Afectiuni-ale-urechii/ce-poate-cauza-tiuitul-in-urechei_16400

Insanatosire grabnica!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Bogdanwu (acum 9 luni)

Mihai tia trecut ? Scuze

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Bogdanwu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Bogdanwu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.