Clickmed
programare rapida la medic

Ce analize trebuie să fac sa aflu de ce am dificultăți în respirație?

Boli respiratorii
Intrebare postata de ElenaU cu un an in urma

De vreo 4 ani am o problemă, în ultimul timp s-a cam agravat. Nu reușesc să respir cum trebuie, nu este ceva anume ce declanșează asta, de câteva luni mi se întâmplă zilnic. Am senzația că nu intră suficient aer în plămâni și încerc cumva să respir foarte adânc, ca și cum aș ofta ca să reușesc să respir cum trebuie. Câteodată nu funcționează și după ceva timp încep să casc. Atunci când au apărut problemele mi-am făcut niște analize, o radiografie pulmonara plus spirometrie și deși spirometria a ieșit în limite normale și radiografia la fel mi s-a pus diagnosticul de astm bronșic. Am primit un tratament de astm dar după ce l-am început începusem să am probleme și mai urâte și dese cu respirația așa că mi-a spus doctorul de familie să opresc tratamentul. După ce l-am oprit s-au oprit și acele probleme dar inca a persistat dificultatea în respirație Eu totuși tind sa cred că nu ar fi astm și aș dori să știu ce analize ar trebui să fac și ce ar putea să fie? Țin să menționez că am 22 de ani

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce analize trebuie să fac sa aflu de ce am dificultăți în respirație?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

(acum un an)

Buna ziua,

Simptomele descrise de dumneavoastra pot fi asociate cu mai multe conditii medicale. Este important sa discutati cu un medic pneumolog si sa-i comunicati aceste simptome si sa solicitati o consultare suplimentara si o evaluare medicala detaliata.

Daca doriti si opinia altui medic pneumolog, va recomandam sa va programati aici: https://www.clickmed.ro/medic/pneumologie

Articole recomandate:
sfatulmedicului.ro/Bolile-aparatului-respirator/simptome-ale-bolilor-respiratorii_14539
sfatulmedicului.ro/Bolile-aparatului-respirator/7-simptome-ale-bolilor-pulmonare_8382

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.