Clickmed
programare rapida la medic

Uit sa respir ziua și dispnee?

Boli respiratorii
Intrebare postata de Mihaela cu un an in urma

Buna. Sunt la pubertate și de la un timp prezintă simptome diferite și aș dori o părere înainte de a face control medical.Dar am momente când imi este greu să respir, simt ca nu am suficient aer, la început nu puteam să înghit ceva deoarece simțeam ca nu am suficient aer. Uneori am dureri în piept. Uit uneori să respir câteva secunde după realizez. De asemenea o tuse care are un zgomot mai ciudat. Cel mai mult ma îngrijorează faptul ca uit să respir ziua pur si simplu și dispnea.Nu stiu ce am, as suspecta glanda tiroida sau astmul bronșic. O părere mi-ar fi de ajutor. Mulțumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Uit sa respir ziua și dispnee?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Cranta Ali (acum un an)

Acest utilizator nu face parte din echipa sfatulmedicului.ro | Pentru invitatie click aici

Buna ziua. Trebuie sa faceți consult medical, inițial la medicul de familie, apoi la specialist. Și asta cat se poate de repede. Pe langa afecțiunile enumerate, pot fi și altele, deficitul de calciu, anxietate, atacuri de panica.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cranta Ali
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cranta Ali
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.