Clickmed
programare rapida la medic

Infectie sau nu??

Infectie urinara
Intrebare postata de MembruMobileApp303487 cu un an in urma

Buna ziua. Am.avut o pneumonie urata si am stat 2 sapt pe antibiotic si o gramada de medicamente. Am baut multe lichide dupa ce am fost mega deshidratat( asa au zis cei de la upu) si am iesit des la urinare. O perioada de 2 -3 zile parca urinam dimineata mai greu. Acum dupa 1 sapt am avut parca senzatie de urinare tot timpul plus un discomfort usor dupa urinare si cand imi trebuie sa urinez. Dar nu aveam usturimin sau altele. Am decis sa fac analiza de urina sumar si urocultura plus un psa total. Am rezultatele dar nu pot ajunge decat peste 5 zile la medicul de familie ca sunt plecat. Vroiam sa stiu daca is ok . Eu am mai avut nisip la rinichi si ma gandeqm ca poate am eliberat iarasi si sa imi fi jenat uretra putin chiar aproape de iesirea penisului unde am discomfortul acela. adresa_web_filtrata /f/9CZLXVY aici aveti rezultatele. Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Infectie sau nu??"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.